Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
13.11.11 13:22
Flyingfrog píše:
Vida, to jsi mě potěšila. Mně se hrozně moc nechce ta hodina rušit. :-( Do herny bych taky nešla. No do 18h mám čas na rozmyšlení. Do 18h totiž akceptuje omluvy.

a taky driv pak odchazi ryma… ;)

• Citovat
  • Upravit
8651
13.11.11 15:24
letenia píše:
Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce :andel:
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá :cert: . U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak :-?

Leda přešít, kvalitní sucháče jsou k dostání tady – http://sijemdetem.cz/…o-12-metrech, s obyčejným z galanterie to ani nezkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.11.11 15:26
Flyingfrog píše:
Právě, ostatní maminky. Já nepůjdu, ale teda štve mě toooo. Vždycky mi ten den pak tak krásně uteče a ona tu vodu zbožňuje. :cry:carey: Na uvolnění už jsme stvořili cibulový sirup. Zítra aplikujem. Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela. :lol:

Fly nevím jak u vás, ale třeba u nás v OV má většina solných jeskyň vyhrazeny čas pro matky s dětmi, tak že jsou tam jen maminy a děti, je tam spoustu hraček a děti si tam celou dobu hrají. Já s ELi chodím teď pravidelně 2× týdně a je to paráda, zrovna opět a zase soplí a v jeskyni se jí to vždy hezky spustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.11.11 15:41
Flyingfrog píše:
Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela. :lol:

Néééé? Já myslela, že jo to lenoch a pecka :jazyk: :mrgreen:
Na plavání bych šla.

• Citovat
  • Upravit
8651
13.11.11 16:02

Katy, ještě čekáš na Pandu? Já už jsem tu svou minulý týden platila, snad teď v týdnu dorazí, jsem moc zvědavá! :dance: (teda teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, vím, že ses do té diskuze zapojila, ale teď jsem nějak znejistěla, jestli ji neměl objednanou někdo jiný :oops: Tak mě kdyžtak ignoruj :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.11.11 16:06
ivuska.h píše:
Katy, ještě čekáš na Pandu? Já už jsem tu svou minulý týden platila, snad teď v týdnu dorazí, jsem moc zvědavá! :dance: (teda teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, vím, že ses do té diskuze zapojila, ale teď jsem nějak znejistěla, jestli ji neměl objednanou někdo jiný :oops: Tak mě kdyžtak ignoruj :lol: )

Ještě stále čekám.....kdy jsi objednávala ty??? Já měla poslat rozměry, barvu látky atd. do konce července.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.11.11 16:31
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy, ještě čekáš na Pandu? Já už jsem tu svou minulý týden platila, snad teď v týdnu dorazí, jsem moc zvědavá! :dance: (teda teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, vím, že ses do té diskuze zapojila, ale teď jsem nějak znejistěla, jestli ji neměl objednanou někdo jiný :oops: Tak mě kdyžtak ignoruj :lol: )
Ještě stále čekám.....kdy jsi objednávala ty??? Já měla poslat rozměry, barvu látky atd. do konce července.

První mail jsem psala koncem června, definitivní výběr barev v půlce září :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.11.11 17:05
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
První mail jsem psala koncem června, definitivní výběr barev v půlce září :think:

Hej tak to je teda nějaké divné. 8-o 8-o Přitom 25.10. mi psala, že panda by měla být hotová do konce příštího týdne, což už dávno je. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.11.11 17:06

Ivčo a která je ta tvoje Panda, už je na FB???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.11.11 18:29
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela. :lol:
Na plavání bych šla.

No v porovnání s dětmi vašimi v době, kdy třeba tvoje Pavlínka válela sudy, tak opravdu byla lenoch a pecka. Posadila se taky pomalu jako poslední a navíc nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
13.11.11 18:31
Flyingfrog píše:
navíc nechodí.

Néééé? Ty se TAK máš!
A vzpomeň si na má slova, dojde na ně! :twisted: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
13.11.11 19:20
Flyingfrog píše:
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Na plavání bych šla.
No v porovnání s dětmi vašimi v době, kdy třeba tvoje Pavlínka válela sudy, tak opravdu byla lenoch a pecka. Posadila se taky pomalu jako poslední a navíc nechodí.

neboj, Šimon taky nechodí. Vyzkoušel si, že to jde a od té doby to úspěšně bojkotuje (No dobře, dneska udělal asi tři kroky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.11.11 20:03

Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz :-( :-(  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.11.11 20:33
M-a-j-a píše:
Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz :-( :-( :lol:

taky jsem ji chtela vynadat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.11.11 22:18
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
První mail jsem psala koncem června, definitivní výběr barev v půlce září :think:
Hej tak to je teda nějaké divné. 8-o 8-o Přitom 25.10. mi psala, že panda by měla být hotová do konce příštího týdne, což už dávno je. :nevim: :nevim:

A nemohli na tebe teda nějak zapomenout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure