Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
letenia píše:
Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá. U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak
Leda přešít, kvalitní sucháče jsou k dostání tady – http://sijemdetem.cz/…o-12-metrech, s obyčejným z galanterie to ani nezkoušej.
Flyingfrog píše:
Právě, ostatní maminky. Já nepůjdu, ale teda štve mě toooo. Vždycky mi ten den pak tak krásně uteče a ona tu vodu zbožňuje.carey: Na uvolnění už jsme stvořili cibulový sirup. Zítra aplikujem. Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela.
Fly nevím jak u vás, ale třeba u nás v OV má většina solných jeskyň vyhrazeny čas pro matky s dětmi, tak že jsou tam jen maminy a děti, je tam spoustu hraček a děti si tam celou dobu hrají. Já s ELi chodím teď pravidelně 2× týdně a je to paráda, zrovna opět a zase soplí a v jeskyni se jí to vždy hezky spustí.
Flyingfrog píše:
Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela.
Néééé? Já myslela, že jo to lenoch a pecka
![]()
Na plavání bych šla.
Katy, ještě čekáš na Pandu? Já už jsem tu svou minulý týden platila, snad teď v týdnu dorazí, jsem moc zvědavá!
(teda teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, vím, že ses do té diskuze zapojila, ale teď jsem nějak znejistěla, jestli ji neměl objednanou někdo jiný
Tak mě kdyžtak ignoruj
)
ivuska.h píše:
Katy, ještě čekáš na Pandu? Já už jsem tu svou minulý týden platila, snad teď v týdnu dorazí, jsem moc zvědavá!(teda teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, vím, že ses do té diskuze zapojila, ale teď jsem nějak znejistěla, jestli ji neměl objednanou někdo jiný
Tak mě kdyžtak ignoruj
)
Ještě stále čekám.....kdy jsi objednávala ty??? Já měla poslat rozměry, barvu látky atd. do konce července.
Katy2 píše:ivuska.h píše:Ještě stále čekám.....kdy jsi objednávala ty??? Já měla poslat rozměry, barvu látky atd. do konce července.
Katy, ještě čekáš na Pandu? Já už jsem tu svou minulý týden platila, snad teď v týdnu dorazí, jsem moc zvědavá!(teda teď si nejsem jistá, jestli jsi to byla ty, vím, že ses do té diskuze zapojila, ale teď jsem nějak znejistěla, jestli ji neměl objednanou někdo jiný
Tak mě kdyžtak ignoruj
)
První mail jsem psala koncem června, definitivní výběr barev v půlce září ![]()
ivuska.h píše:Katy2 píše:První mail jsem psala koncem června, definitivní výběr barev v půlce záříivuska.h píše:Ještě stále čekám.....kdy jsi objednávala ty??? Já měla poslat rozměry, barvu látky atd. do konce července.
Tak mě kdyžtak ignoruj
)
Hej tak to je teda nějaké divné.
Přitom 25.10. mi psala, že panda by měla být hotová do konce příštího týdne, což už dávno je.
![]()
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Néééé? Já myslela, že jo to lenoch a pecka
Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela.![]()
Na plavání bych šla.
No v porovnání s dětmi vašimi v době, kdy třeba tvoje Pavlínka válela sudy, tak opravdu byla lenoch a pecka. Posadila se taky pomalu jako poslední a navíc nechodí.
Flyingfrog píše:
navíc nechodí.
Néééé? Ty se TAK máš!
A vzpomeň si na má slova, dojde na ně!
![]()
Flyingfrog píše:Brunifid píše:No v porovnání s dětmi vašimi v době, kdy třeba tvoje Pavlínka válela sudy, tak opravdu byla lenoch a pecka. Posadila se taky pomalu jako poslední a navíc nechodí.Flyingfrog píše:Néééé? Já myslela, že jo to lenoch a pecka
Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela.![]()
Na plavání bych šla.
neboj, Šimon taky nechodí. Vyzkoušel si, že to jde a od té doby to úspěšně bojkotuje (No dobře, dneska udělal asi tři kroky…)
M-a-j-a píše:
Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz![]()
![]()
taky jsem ji chtela vynadat ![]()
Katy2 píše:ivuska.h píše:Hej tak to je teda nějaké divné.Katy2 píše:První mail jsem psala koncem června, definitivní výběr barev v půlce záříivuska.h píše:Ještě stále čekám.....kdy jsi objednávala ty??? Já měla poslat rozměry, barvu látky atd. do konce července.
Tak mě kdyžtak ignoruj
)
![]()
Přitom 25.10. mi psala, že panda by měla být hotová do konce příštího týdne, což už dávno je.
![]()
A nemohli na tebe teda nějak zapomenout?
a taky driv pak odchazi ryma…