Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
21.11.11 13:47
eivlis píše:
PetkaK píše:
Evi - já mám od hajkovic, pak od Ivy ze šijemedětem , i od Desh… z fleru, a nejlepší jsou asi ty od Ivy, pak hajkovic a ty od D dost koušou. Ty používáme zatím jen jako kamaše na venek :) pod to jí dám štrample, a pak ty vlňáky a jdeme ven.
já jsem ty od D dala na dva dny do mrazaku (po nalanolinovani) a uz jsou OK.

Já to mám v plánu, ale nejdřív musíme vyprázdnit mražák - nám se tam nevejde momentálně vůbec nic :roll:

• Citovat
  • Upravit
1720
21.11.11 18:33

Já jsem od Desconhecidy už kupovala shorties i longies na jaře a jsem spokojená, akorát se mlátím hlavou do zdi, že jsem ty longiesky (i shorties) nevzala od každýho dvoje, na doma jsou k nezaplacení, i manžel je spokojenej, že šoupne látkovku a na to longiesky a nemusí se zdržovat se svrchňákama a tepláčkama. Akorát občas je bohužel potřeba je vyprat a nalanolinovat. Díky moc za odkazy, mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
21.11.11 23:47

Ahoj,jsem začínající látkující maminka s měsíční holčičkou.Máme zatím čtvercové plenky a svrchní od Imse Vimse a Popolini.
Ráda bych se zeptala zkušenejších. Jak jste spokojené s kalhotovými plenkami od Anavy? Doporučujete je? Jaké svrchní kalhotky přes?
A ještě jeden dotaz ohledně skladování plenek.Vím,že se to tu asi řešilo,ale celou diskuzi jsem neprocházela…
Mám namočené plínky dva dny a jsou dost cítit…Do vody přidat tea tree? A pak při praní na 60 v prášku přidáváte místo aviváže zředěný ocet s levanduli?
Díky moc za rady a látkování zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.11.11 07:27

Teri: anavy ANO, ty se tu hodně doporučují. :palec: přes ně prakticky jakékoli svrchňáky, já mám nejradši disana natahovací vlňáky a anavy flísáky.

Skladuju jen na sucho. Ne že by to nesmrdělo, ale dá se. Tea tree by mohl pomoct, ale zkušenost nemám. Místo aviváže nic nedávám, ale určitě to jde.. (i když je otázka, jestli se ten ocet s levandulí nebudou bít)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
22.11.11 08:14

TAky skladuju jen na sucho-mám dva uzavíratelné kýble od malířské barvy. dávala jsem do nich kapku tea tree,ale nějak jak se to vším smrádkem smíchalo tak mi to „vonělo“ ještě hůř :poblion: Navíc se plínky při skladování na mokro víc ničí…
Anavy jsou bezva…sice byly pro nás ze začátku málo savé (začla jsem s nimi až skoro v roce),ale až se pořádně opraly tak :palec: Mají super střih. Ale na noc volím BI bamboo extra…To nám anavy nestačí a když je dovycpu tak mi netěsní kolem nožek…Ale jinak jsou správná volba :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
22.11.11 08:51

Ahoj Teri :mavam:
Anavy taky jak jinak nez doporucuju :palec: pres ne davam flisaky Anavy, vlnaky Anavy nebo PUL Thirsties nebo ImseVimse
ja skladuju taky na sucho, hazu do bedny, nicim nevonim, bedna je dobre zavrena, takze nic nesmrdi :-D jenom ty pliny pred tim nez je do ty bedny hodim tak je rozebereu jak pujdou do pracky a namydlim zlucakem (ty pokadeny)
peru ve slizu s perkarbonatem sodnym, obcas kapnu misto avivaze tee tree a voni to jak blazen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.11.11 10:06

My používáme zatím novorozenecký sklad čtvercovek a přes ně svrchňáky a přebaluju měsíční holčičku každé 2-3 hodiny.
Plenky od Anavy jste využily když byli děty trochu větší a nvorozenecký sklad to už nechytal?Na den nebo na noc? A dovnitř asi separačku.
Malá se zatím neoprudila ani v PULkách ani ve fleece od Haipa Daipa.Jaká je výhoda vlňáčků?
Já jsem skladovala na sucho,ale měla jsem pak na plenkách dost velké žluté skvrny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.11.11 10:15

Novosklad jsem doma používala pořád, dokud nevyrostl, pak jsem skládala na draka. Anavky jsem kupovala později, když měl syn asi půl roku a používala jsem je hlavně na noc a na ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
22.11.11 10:17

Díky. A ještě dotaz ohledně těch vlňáčků, ty jste používaly hlavně na noc? Tam je výhodou ta obrouvská prodyšnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
22.11.11 18:41

ja davam novorozenecky sklad na doma nekdy jeste ted. to prebaluju treba co hodinu, co hodinu a pul a je furt v suchu :nevim: Anavy jsem zacala tak od mesice az dvou :?: na den (jenom s dlouhou vkladackou) i na noc (komplet) dovnitr jsem separacky driv davala, ale ted uz pres den nedavam. Kdyz malymu zrovna neroste zub, tak kadi jednou denne a to rano a na noc mu tu separacku davam, takze tak :palec:

vyhoda vlnacku je, ze jsou nejprodysnejsi, ale ja k nim dospela az byl malej starsi a davam je vzdycky na noc - kdyz je v mokru dyl, tak at to luftuje :D
jinak pres den je samo nosi taky, ale stridam to s flisakama a min s PUL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
22.11.11 21:07

Hani ty jsi taky všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
22.11.11 21:21

Tak jsem poprvé vyprala pop in a připadají mi žmolkatý.Jsem zklamaná.Jsou to funglovky a už vypadají blbě.Dělají to i anavy aio,nebo je navchu jiný matroš??? :nevim: Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.11.11 21:25

Já používám PopIn už rok a teda nežmolkují se :nevim:

Anavy mají jiný povrch - normální klasický PUL (alespoň myslím).

• Citovat
  • Upravit
231
22.11.11 21:30

Pet-Vyprala jsem je společně s vkládacími plenkami (taky nové) tak možná pustily chlup a nalepilo se to na ty pop in.A když používáš oboje,které máš raději?Chtěla bych co nejmenší na novorozence :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
22.11.11 21:32
Elleník píše:
Hani ty jsi taky všude :lol:

ja neee, nemam na to cas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek