Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
25.11.11 07:29
eivlis píše:
Alishia píše:
Tak jsem poprvé vyprala pop in a připadají mi žmolkatý.Jsem zklamaná.Jsou to funglovky a už vypadají blbě.Dělají to i anavy aio,nebo je navchu jiný matroš??? :nevim: Děkuji za odpověď

to mě udělaly POPin taky. teď už je mám rok a je to pořád stejně škaredý. Zkoušela jsem to odžmolkovat, ale pomohlo to jen do dalšího praní (ikdyž jsem prala samostatně). Teď už jsem si zvykla, na funkci to nemá vliv. už se to víc nehorší. Anavy Easy to nedělají, je to jiný vrchní materiál. Ty jsou pořád stejné i po roce užívání (zvenku).

PopIN dělají dost velký zadeček, Anavy Easy jsou menší a mám je celkově radši. Dobře sají.

Anavy,mám v plánu objednat,jen co se miminko narodí.Mají krásný plínečky,tak počkám jestli to bude chlapeček,nebo holčička a podle toho budu vybírat… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.11.11 07:30

díky, tak když na to tak koukám, tak když do takhle složené pleny vrazím jednu dovnitř navrch (na savost), tak by to možná i mohlo nahradit tu plínu navíc pro to široké balení, což? :think:
vyzkouším, uvidím, v porodce mi ukazovali jiné, a zdá se že složitější balení, tohle vypadá líp… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
25.11.11 07:36
Mar__tanka1983 píše:
díky, tak když na to tak koukám, tak když do takhle složené pleny vrazím jednu dovnitř navrch (na savost), tak by to možná i mohlo nahradit tu plínu navíc pro to široké balení, což? :think:
vyzkouším, uvidím, v porodce mi ukazovali jiné, a zdá se že složitější balení, tohle vypadá líp… :palec:

Myslím, že to by mělo určitě stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.11.11 07:51
elfans píše:
Mar__tanka1983 píše:
vyzkouším, uvidím, v porodce mi ukazovali jiné, a zdá se že složitější balení, tohle vypadá líp… :palec:
Myslím, že to by mělo určitě stačit.

bylo by to i logický :D …pamperska + 1 plína mezi nohy a 1 plína na „držení okolo pasu“ té mezi nohama…nebo 2 plíny mezi nohy (jedna na ten novosklad a 1 jako vkládací) bez pampersky, no to mi vychází, že to bude dokonce o něco širší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.11.11 08:38
ivuska.h píše:
PetkaK píše:
Malá má taky vysoký nárt, teda asi. Nemohla se dostat do žádné boty, nakonec jsme koupili tyto http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… a malá v nich neumí chodit, stáčí nohu, apod. Nevím jestli to je tím že má jen jeden zip a tím pádem jí to špatně drží na noze. Prostě nevím. Do nízkých se nedostala ani na zip ani na šňůrky. :nevim:Dostat do boty nohu nemám problém, malá moc nohu nekrčí, to je v pohodě. Jen v nich neumí chodit a nevím proč.
Asi jí to tu nohu moc fixuje a je to celé na ni moc mohutné…

Právě mám pocit že spíše naopak, že jí ta noha v tom skáče a posunuje se. Když jsem jí včera dala dvoje ponožky, tak to bylo lepší a nohu nestáčela a chodila normálně. A to má nadměrek 0,5cm, takže je fakt nemá ani velké.

Pomeranco - malá chodí v botech už 3m, a problém nebyl, až teď. A na doma má pořád capačky nolen.

• Citovat
  • Upravit
31278
25.11.11 08:52

a můžu ještě jeden dotaz? mám tak do třetiny plnou pračku čtvercovek, můžu to doplnit froté a flanelovýma vkládačkama, když to chci vyvařit??
jako myslím, že jo, ručník se dá přece taky vyvařit, chci ušetřit místo v pračce, ale nerada bych něco posr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.11.11 09:56

Já když koupila první boty, tak v tom taky neuměla chodit. Byly to rovnou zimní, to byl z capáků skok, a navíc jsem jí v tom vyvedla ven a na nerovném to je hotovo. Ona nezvedá nohy (doma to není potřeba), takže zakopla i o stýblo trávy. Ale trénuje a až je to lepší. Na rovném, třeba v obchoďáku, v těch zimních botkách lítá jak drak :lol:
Na doma jsem koupila sandálky. Jednoznačně je považuji za lepší než bačkůrky. Daleko líp v tom větrá nožka. Má tyhle .

Ty Fare mi přijdou hrozně vysoké. A co se mi nelíbilo na těch, co jsem měla v ruce, tak že mi přišlo, že jsou hrozně tvrdé, málo ohebná podrážka. A to jak u zimních, tak i u sandálků, oproti těm Superfitům, ty jsou krásně ohebné.
Já brala zimní tyhle: http://www.boticky.net/…-22/d-73549/

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.11.11 09:58
Mar__tanka1983 píše:
a můžu ještě jeden dotaz? mám tak do třetiny plnou pračku čtvercovek, můžu to doplnit froté a flanelovýma vkládačkama, když to chci vyvařit??
jako myslím, že jo, ručník se dá přece taky vyvařit, chci ušetřit místo v pračce, ale nerada bych něco posr…

Froté a flanel bych klidně na vyvářku mrskla.
Já prala na 95 jen jednou, jinak peru na 60. U některých plen se sice píše, že se mají prát na 40, ale to mi přijde jako studená voda, takže to dělat odmítám. Zatím všechno přežilo, co nepřežije, má smůlu.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
25.11.11 10:03

Bruni oni jdou ohnout ten vršek, nejsou pak tak vysoké. Ale jsou divné nějak, nebo má malá fakt divnou nohu. Tohle byli jediné co jsme vyzkoušeli a sedli jí na noze. Superfity nemáme kde vyzkoušet bohužel. A přes net to nekoupím ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
25.11.11 10:06
PetkaK píše:
Bruni oni jdou ohnout ten vršek, nejsou pak tak vysoké. Ale jsou divné nějak, nebo má malá fakt divnou nohu. Tohle byli jediné co jsme vyzkoušeli a sedli jí na noze. Superfity nemáme kde vyzkoušet bohužel. A přes net to nekoupím ani omylem.

Tak bez vyzkoušení bych to taky nekupovala, ani omylem!
Odkud že jsi? Já našla v MB krámek, oni ani eshop nemají a mít nebudou (ale webovou prezentaci mají), píšou, že je potřeba botky osobně vyzkoušet. Mají jen dětské, skladem prý kolem 1200 párů, jestli si to dobře pamatuju. Tak jsme si udělaly výlet, jela jsem tam k ortopedovi. Měli právě spoustu značek, změřili nožku, poradili, to jsem potřebovala.
Superfity mají i v takové díře po granátu jako je Jičín, akorát trochu přeháňky s cenama 8o

• Citovat
  • Upravit
31278
25.11.11 11:44

díky za odpověď ;) já vyvařovat právě aspoň ze začátku chci, co půjde teda…(co tu mám AIO, tak ty samozřejmě né), a když bude malej v pohodě, tak postupně budu snižovat „nároky“ :palec: v ideálním případě v konečné prát vše na 60 max. a nežehlit (s tím žehlením myslím hlavně oblečky) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.11.11 12:30

Vyvařovala bych všechno, co je bavlna. Něco kde je pul nebo bambus by to asi nemuselo přežít :nevim:

Botky jsme koupili peddy, ze všech se mi líbily nejvíc, asi i cenou, říkala jsem si, že nepotřebuje superfitky, stejnak toho tuto zimu ještě moc nenachodí :think:

Ivuš: Viděla jsem Klárku v novinách, jak jsi nám tu nedávno ukazovala tu fotku s reklamou na avion(?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.11.11 12:31

Jinak hlásím, že jsme dnes byli na velkém UZ a miminko je v pořádku :pankac: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.11.11 13:04
pomeranca píše:
Jinak hlásím, že jsme dnes byli na velkém UZ a miminko je v pořádku :pankac: :oops:

Gratuluju. :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.11.11 13:08
pomeranca píše:
Jinak hlásím, že jsme dnes byli na velkém UZ a miminko je v pořádku :pankac: :oops:

Super. Já se taky těším, ale musím si ještě chvilku počkat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí