Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
20.11.11 11:01
pomeranca píše:
A jeste jedna:
:palec: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.11.11 11:52

To dítě je hrozně nízko, to je v šátku nebo v nosítku? Já vážu vysoko, aby mi viděla přes rameno. A když koukám na tu bundu, tak mám pocit, že by tam ta látka mezi mým krkem a hlavou dítěte byla nachrutá, ne? :nevim:
Bavím se o nošení na zádech.

• Citovat
  • Upravit
10713
20.11.11 12:14

Jo je nízko, to je v manduce. Já teda pod bundu vážu taky radši šátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
20.11.11 12:22

Mně přijde akorát, jak nosím v nosítku, tak je přesně takhle. V šátku na zádech je teda výš, ale na břicho vážu taky nízko.

pomerančo: Super fotky a manželovi to sluší. :-) :palec: Kdyby mi na tu bundu chtěl někdo dát, tak ji beru hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
20.11.11 12:23

ivuško: Mně se nejde dostan na tvůj web. 8-o 8-o 8-o Chce to heslo. 8-o :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.11.11 12:30

Nosítko nemám a na břicho už dávno nevážu, neb to nízko neumím, takže máme hlavu skoro ve stejné výšce a děsně mi tam překáží :mrgreen:
No a jak to v té bundě vypadá, když si uvážeš dítě až za ucho???

• Citovat
  • Upravit
8651
20.11.11 12:58
Flyingfrog píše:
ivuško: Mně se nejde dostan na tvůj web. 8-o 8-o 8-o Chce to heslo. 8-o :-o

Jojo, dělala jsem nějaké úpravy a nechtěla jsem, aby to bylo vidět v rozvrtaném stavu. Už to funguje normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.11.11 13:07
Brunifid píše:
To dítě je hrozně nízko, to je v šátku nebo v nosítku? Já vážu vysoko, aby mi viděla přes rameno. A když koukám na tu bundu, tak mám pocit, že by tam ta látka mezi mým krkem a hlavou dítěte byla nachrutá, ne? :nevim:
Bavím se o nošení na zádech.

a pak se ohnes a Pavlinka vypadne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
20.11.11 13:14
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:
ivuško: Mně se nejde dostan na tvůj web. 8-o 8-o 8-o Chce to heslo. 8-o :-o
Jojo, dělala jsem nějaké úpravy a nechtěla jsem, aby to bylo vidět v rozvrtaném stavu. Už to funguje normálně.

Jojo, funguje, už jsem to zkusila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.11.11 13:18
careynka píše:

Proč by vypadávala? To je snad jedno, jak vysoko navážeš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
20.11.11 13:25
Brunifid píše:
careynka píše:
Proč by vypadávala? To je snad jedno, jak vysoko navážeš :nevim:

to byl jako vtip :-) jen jsem si predstavila, jak je tak vysoko :-) ze se prevazi az se ohnes. Promin :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
21.11.11 07:03

Ahoj, jdu opět pro radu. Nemáte někdo tip, kde sehnat podobné vlňáky (longies), jako pletla Desconhecida? Psala jsem jí, ale na objednávku zatím neplete a z toho, co tam má, tak jsem si nevybrala :-( . Babyidea longies se mi moc nelíbí :-( . Za každý tip budu vděčná :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.11.11 13:12
evi.an.x píše:
Ahoj, jdu opět pro radu. Nemáte někdo tip, kde sehnat podobné vlňáky (longies), jako pletla Desconhecida? Psala jsem jí, ale na objednávku zatím neplete a z toho, co tam má, tak jsem si nevybrala :-( . Babyidea longies se mi moc nelíbí :-( . Za každý tip budu vděčná :wink: .

Ahoj, koukni se tady : http://hajkovic.jex.cz/, má od nich sestra pro malou a je spokojená, tak třeba něco vybereš :wink:
já jsem kupovala ještě u Desconhecidy, a dost malou kousaly, te´d už je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.11.11 13:28

Evi - já mám od hajkovic, pak od Ivy ze šijemedětem , i od Desh… z fleru, a nejlepší jsou asi ty od Ivy, pak hajkovic a ty od D dost koušou. Ty používáme zatím jen jako kamaše na venek :) pod to jí dám štrample, a pak ty vlňáky a jdeme ven.

• Citovat
  • Upravit
4373
21.11.11 13:43
PetkaK píše:
Evi - já mám od hajkovic, pak od Ivy ze šijemedětem , i od Desh… z fleru, a nejlepší jsou asi ty od Ivy, pak hajkovic a ty od D dost koušou. Ty používáme zatím jen jako kamaše na venek :) pod to jí dám štrample, a pak ty vlňáky a jdeme ven.

já jsem ty od D dala na dva dny do mrazaku (po nalanolinovani) a uz jsou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure