Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
To dítě je hrozně nízko, to je v šátku nebo v nosítku? Já vážu vysoko, aby mi viděla přes rameno. A když koukám na tu bundu, tak mám pocit, že by tam ta látka mezi mým krkem a hlavou dítěte byla nachrutá, ne? ![]()
Bavím se o nošení na zádech.
Jo je nízko, to je v manduce. Já teda pod bundu vážu taky radši šátek…
Mně přijde akorát, jak nosím v nosítku, tak je přesně takhle. V šátku na zádech je teda výš, ale na břicho vážu taky nízko.
pomerančo: Super fotky a manželovi to sluší.
Kdyby mi na tu bundu chtěl někdo dát, tak ji beru hned.
Nosítko nemám a na břicho už dávno nevážu, neb to nízko neumím, takže máme hlavu skoro ve stejné výšce a děsně mi tam překáží ![]()
No a jak to v té bundě vypadá, když si uvážeš dítě až za ucho???
Flyingfrog píše:
ivuško: Mně se nejde dostan na tvůj web.![]()
![]()
Chce to heslo.
![]()
Jojo, dělala jsem nějaké úpravy a nechtěla jsem, aby to bylo vidět v rozvrtaném stavu. Už to funguje normálně.
Brunifid píše:
To dítě je hrozně nízko, to je v šátku nebo v nosítku? Já vážu vysoko, aby mi viděla přes rameno. A když koukám na tu bundu, tak mám pocit, že by tam ta látka mezi mým krkem a hlavou dítěte byla nachrutá, ne?
Bavím se o nošení na zádech.
a pak se ohnes a Pavlinka vypadne ![]()
ivuska.h píše:Flyingfrog píše:Jojo, dělala jsem nějaké úpravy a nechtěla jsem, aby to bylo vidět v rozvrtaném stavu. Už to funguje normálně.
ivuško: Mně se nejde dostan na tvůj web.![]()
![]()
Chce to heslo.
![]()
Jojo, funguje, už jsem to zkusila. ![]()
careynka píše:
a pak se ohnes a Pavlinka vypadne
Proč by vypadávala? To je snad jedno, jak vysoko navážeš ![]()
Brunifid píše:careynka píše:Proč by vypadávala? To je snad jedno, jak vysoko navážeš
a pak se ohnes a Pavlinka vypadne
to byl jako vtip
jen jsem si predstavila, jak je tak vysoko
ze se prevazi az se ohnes. Promin ![]()
Ahoj, jdu opět pro radu. Nemáte někdo tip, kde sehnat podobné vlňáky (longies), jako pletla Desconhecida? Psala jsem jí, ale na objednávku zatím neplete a z toho, co tam má, tak jsem si nevybrala
. Babyidea longies se mi moc nelíbí
. Za každý tip budu vděčná
.
evi.an.x píše:
Ahoj, jdu opět pro radu. Nemáte někdo tip, kde sehnat podobné vlňáky (longies), jako pletla Desconhecida? Psala jsem jí, ale na objednávku zatím neplete a z toho, co tam má, tak jsem si nevybrala. Babyidea longies se mi moc nelíbí
. Za každý tip budu vděčná
.
Ahoj, koukni se tady : http://hajkovic.jex.cz/, má od nich sestra pro malou a je spokojená, tak třeba něco vybereš ![]()
já jsem kupovala ještě u Desconhecidy, a dost malou kousaly, te´d už je to v pohodě.
Evi - já mám od hajkovic, pak od Ivy ze šijemedětem , i od Desh… z fleru, a nejlepší jsou asi ty od Ivy, pak hajkovic a ty od D dost koušou. Ty používáme zatím jen jako kamaše na venek
pod to jí dám štrample, a pak ty vlňáky a jdeme ven.
PetkaK píše:
Evi - já mám od hajkovic, pak od Ivy ze šijemedětem , i od Desh… z fleru, a nejlepší jsou asi ty od Ivy, pak hajkovic a ty od D dost koušou. Ty používáme zatím jen jako kamaše na venekpod to jí dám štrample, a pak ty vlňáky a jdeme ven.
já jsem ty od D dala na dva dny do mrazaku (po nalanolinovani) a uz jsou OK.