Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
11.11.11 13:14

Já mám kalhotkovek víc. Musím to pak spočítat, ale určitě kolem 10 a AIO taky tak nějak. Používám je hlavně na ven a cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.11.11 13:35

Kolik čeho potřebuješ těžko říct, já mám teď toto:

1 ŠD kalhotovka
3 plenky od Kisy z fler.cz
1 EllasHouse kalhotovka
2 Popolini One Suze
16 kalhotovek anavy
2 BabyIdea Bamboo Extra

To točím pořád a teď v zimě nestačí :roll: , prostě to špatně schne, takže mi i chybí.

Do toho mám:
4 zavazovačky - dávám na noc vycpané prefoldem nebo čtvercem - dávám teď když už nemám co dát hlavně na noc

AIO - 3 PopIn a jedna Anavy Easy - dávám velmi výjímečně, opět když už není co dát.

K tomu 40ks obyč čtverců a 9 bambusových barevných Kikko čtverců.

Svrchňáky - 2× flísáky Anavy, 1× anavy vlňáky, 3× domapletené vlňáky krátké, 1× doma pletené vlňáky dlouhé, 1× PUL dávám vyjímečně.

• Citovat
  • Upravit
11516
11.11.11 13:39

Já mám ještě asi 30 těch klasických bílých plen po manželovi. Tak pokud bych měla málo, můžu ještě používat je. :think:
Zatím jsem rozhodlá pro ty Anavy. Koupím asi dvoje ty novorozenecký na vyzkoušení. A ještě nevim, kolik těch dalších. Asi bych to viděla tak na 4 AIO, 4 SIO, tak kolem těch 10 plenkových kalhotek a 3 svrchnáčky. To by tedy mohlo zatím stačit, že jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.11.11 13:44
Ivaninka píše:
Já mám ještě asi 30 těch klasických bílých plen po manželovi. Tak pokud bych měla málo, můžu ještě používat je. :think:
Zatím jsem rozhodlá pro ty Anavy. Koupím asi dvoje ty novorozenecký na vyzkoušení. A ještě nevim, kolik těch dalších. Asi bych to viděla tak na 4 AIO, 4 SIO, tak kolem těch 10 plenkových kalhotek a 3 svrchnáčky. To by tedy mohlo zatím stačit, že jo? :th(ink:

Na novorozence. no nevim, ja jedu ted 18 plenek (vseho druhu), peru kazdy den a nekdy to nestaci.. a to nelatkuju v noci. Ted to staci, ale to uz chodi castecne na nocnik.

• Citovat
  • Upravit
1720
11.11.11 19:34

Holky můžu k Vám pro radu? Vím, že hodně z vás nosí, proto mám dotaz. Nosím tak nějak občas v Manduce a řeším, jak v zimě. Malý teď začíná chodit, občas venku kousek ťape, občas se nese/veze. Jak s nošením v zimě? Nosící bunda mi připadá nepraktická - svlíkat se, abych malého sundala a pak znovu, abych ho nahodila…Dívala jsem se na ty ochranné kapsy, máte některá zkušenost? A nosíte některá takhle batole, které občas chodí, občas se nese/veze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.11.11 20:15

Evi mě přijde, že s kapsou by sis nepomohla, ba naopak, to sundávání a nandávání je ještě složitější, něž s bundou… leda bys teda nosila na bundě, tak to pak jo…

Ale jestli chce ťapat, tak bych ho normálně teple oblíkla, přivázala na bundu a dle potřeby jen sundala, nebo nahodila. Ona ta kapsa (aspoň co mám já) je docela teplá, tak by mu pak mohla být zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.11.11 21:39

Presne jak pise Pomeranca, mam kapsu, mam i bundu. A loni jsem proste malyho navlikla do kombosky a snehuli a hodila na zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
12.11.11 06:54

Holky moc děkuju :kytka: . Akorát na zimní bundu se asi daleko líp dává prcek v šátku, ne? Zvlášť na záda, na břiše už to moc nedávám (to už fakt jen krátké trasy). Nebo máte zkušenosti i s Manducou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
12.11.11 13:34

Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce :andel:
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá :cert: . U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.11.11 10:54

letenio: Já bohužel neporadím. Snad holky jo.

Já mám dotaz mimo. Holka má rýmu, soplí celkem dost (i trochu dožluta) a zítra je plavání (slaná voda). Šly byste? Jí ta rýma nevadí, ale mně je fakt divné jít mezi děti s rýmovým dítětem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.11.11 11:16
Flyingfrog píše:
letenio: Já bohužel neporadím. Snad holky jo.Já mám dotaz mimo. Holka má rýmu, soplí celkem dost (i trochu dožluta) a zítra je plavání (slaná voda). Šly byste? Jí ta rýma nevadí, ale mně je fakt divné jít mezi děti s rýmovým dítětem. :nevim:

Slaná voda dobré, ale nevím co by na to soplení říkaly pstatní maminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.11.11 11:17
Flyingfrog píše:
letenio: Já bohužel neporadím. Snad holky jo.Já mám dotaz mimo. Holka má rýmu, soplí celkem dost (i trochu dožluta) a zítra je plavání (slaná voda). Šly byste? Jí ta rýma nevadí, ale mně je fakt divné jít mezi děti s rýmovým dítětem. :nevim:

vzala bych ji spis do solny jeskyne, tam se ji to spusti a uvolni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
13.11.11 12:35

Právě, ostatní maminky. Já nepůjdu, ale teda štve mě toooo. Vždycky mi ten den pak tak krásně uteče a ona tu vodu zbožňuje. :cry:

carey: Na uvolnění už jsme stvořili cibulový sirup. Zítra aplikujem. Do solné jeskyně bych šla raději sama než s holkou, ta by tam 45min v klidu fakt nevydržela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.11.11 12:57

Fly, ja chodim i s rymou, samozrejme ji po tom nenecham hrat v hernicce, ale v tom bazenu s detmi teda do styku az tak neprijde… a davam vic pozor i v satne, ale zas to bych na to plavani treba v zime taky skoro nechodila.. i jsem se ptala, jeste kdyz chodila do vanicek a instruktorka s tim nemela problem.

• Citovat
  • Upravit
14103
13.11.11 13:20

Vida, to jsi mě potěšila. Mně se hrozně moc nechce ta hodina rušit. :-( Do herny bych taky nešla. No do 18h mám čas na rozmyšlení. Do 18h totiž akceptuje omluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure