Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
13.11.11 22:21
Katy2 píše:
Ivčo a která je ta tvoje Panda, už je na FB???

Na FB se kupodivu neobjevila, dostala jsem fotku mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.11.11 22:22
M-a-j-a píše:
Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz :-( :-( :lol:

Protože jsem děsně zlá :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.11.11 22:52
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
:-D

Jak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.11.11 22:53
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
:-DJak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$

me svrbela ruka na ty nocni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.11.11 08:15
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:

No to teda jsi :cert: :mrgreen: Prý mámdost (to teda nemám) a jsou na řadě destičky a olej!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.11.11 08:29
Flyingfrog píše:
navíc nechodí.

Buď ráda, ušettříš za boty, a ty nervy při jejich nákupu taky nejsou nic moc :cert:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.11.11 08:31
pomeranca píše:
Jak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$

Mě nejvíc vadí teď když musím malou tak hodně oblíkat, a než jí obuju do bot, a tak. A to nemám ještě těhu gatě, protože u nás nebyli v mojí velikosti. :cert: Tak snad koncem týdne v ostravě seženu, jinak nevím v čem budu chodit.

• Citovat
  • Upravit
10713
14.11.11 08:42
PetkaK píše:
pomeranca píše:
Jak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$
Mě nejvíc vadí teď když musím malou tak hodně oblíkat, a než jí obuju do bot, a tak. A to nemám ještě těhu gatě, protože u nás nebyli v mojí velikosti. :cert: Tak snad koncem týdne v ostravě seženu, jinak nevím v čem budu chodit.

Já měla minule půjčený, ale teď jsem musela všechno kamarádce vrátit, čeká měsíc po mně. Ale už jsem si zavčas koupila… dostala jsem totiž k narozeninám poukázku do CaA, tak jsem si jedny rifle koupila :palec:
A to oblíkání sebe i děcka je děs, radši nikam nechodím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.11.11 08:48

No v CaA jsem právě byla, měli tam dvoje rifle, jenže jedny bych potřebovala menší a to už neměli, a ty druhé zase větší a to taky neměli, rozpětí čísel od 42 do 46 :nevim: - takže ve čtvrtek naklušu snad do Ostravy a snad tam budou :)

Já mám i z minulého těhu, jenže vše letní. V prvním těhu jsem chodila až do 6m ve svých riflých, nepotřebovala jsem nic spešl, a pak už bylo teplo, tak jsem koupila dvoje tenké gatě a 3/4 - jenže v tom bych teď akorát zmrzla, tak musím sehnat rifle a přes net se mi moc nechce.

• Citovat
  • Upravit
1088
14.11.11 09:00
Děkuji, toho jsme se obávala, jsem kopyto na šití. Sucháče vypadají super, ale za poštovné bych dala víc než za ně :-? Ještě to promyslím, ale je mi líto, aby plenky ležely ladem :-o 8-o
ivuska.h píše:
letenia píše:
Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce :andel:
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá :cert: . U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak :-?
Leda přešít, kvalitní sucháče jsou k dostání tady – http://sijemdetem.cz/…o-12-metrech, s obyčejným z galanterie to ani nezkoušej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.11.11 09:02

Peti jen doporučuj jet do AVIONu, tam toho mají vždycky více než ve Futuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.11.11 09:05

Jé…Peťko,teď se koukám…Kdy máš termín porodu? Jestli dobře počítám tak někdy v dubnu,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.11.11 09:20
Brokianaa píše:
Jé…Peťko,teď se koukám…Kdy máš termín porodu? Jestli dobře počítám tak někdy v dubnu,že?

Peťka v květnu, duben mám já ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.11.11 10:07

Začínám uvažovat, že bych si koupila ještě aw mikinu… Máte ji někdo? Vyplatí se? Nebo mám radši zkusit přešít nějakou obyč mikinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.11.11 10:30
pomeranca píše:
Brokianaa píše:
Peťka v květnu, duben mám já ;-)

Já mám taky dubňátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky