Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
Ivčo a která je ta tvoje Panda, už je na FB???
Na FB se kupodivu neobjevila, dostala jsem fotku mailem.
M-a-j-a píše:
Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz![]()
![]()
Protože jsem děsně zlá
![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Protože jsem děsně zlá
![]()
![]()
![]()
Jak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$
pomeranca píše:ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Protože jsem děsně zlá
![]()
![]()
![]()
me svrbela ruka na ty nocni ![]()
ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Protože jsem děsně zlá
![]()
![]()
![]()
No to teda jsi
Prý mámdost (to teda nemám) a jsou na řadě destičky a olej!! ![]()
Flyingfrog píše:
navíc nechodí.
Buď ráda, ušettříš za boty, a ty nervy při jejich nákupu taky nejsou nic moc ![]()
pomeranca píše:
Mě nejvíc vadí teď když musím malou tak hodně oblíkat, a než jí obuju do bot, a tak. A to nemám ještě těhu gatě, protože u nás nebyli v mojí velikosti.
Tak snad koncem týdne v ostravě seženu, jinak nevím v čem budu chodit.
PetkaK píše:pomeranca píše:Mě nejvíc vadí teď když musím malou tak hodně oblíkat, a než jí obuju do bot, a tak. A to nemám ještě těhu gatě, protože u nás nebyli v mojí velikosti.
Jak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$Tak snad koncem týdne v ostravě seženu, jinak nevím v čem budu chodit.
Já měla minule půjčený, ale teď jsem musela všechno kamarádce vrátit, čeká měsíc po mně. Ale už jsem si zavčas koupila… dostala jsem totiž k narozeninám poukázku do CaA, tak jsem si jedny rifle koupila ![]()
A to oblíkání sebe i děcka je děs, radši nikam nechodím ![]()
No v CaA jsem právě byla, měli tam dvoje rifle, jenže jedny bych potřebovala menší a to už neměli, a ty druhé zase větší a to taky neměli, rozpětí čísel od 42 do 46
- takže ve čtvrtek naklušu snad do Ostravy a snad tam budou ![]()
Já mám i z minulého těhu, jenže vše letní. V prvním těhu jsem chodila až do 6m ve svých riflých, nepotřebovala jsem nic spešl, a pak už bylo teplo, tak jsem koupila dvoje tenké gatě a 3/4 - jenže v tom bych teď akorát zmrzla, tak musím sehnat rifle a přes net se mi moc nechce.
ivuska.h píše:letenia píše:Leda přešít, kvalitní sucháče jsou k dostání tady – http://sijemdetem.cz/…o-12-metrech, s obyčejným z galanterie to ani nezkoušej.
Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá. U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak
Peti jen doporučuj jet do AVIONu, tam toho mají vždycky více než ve Futuru.
Jé…Peťko,teď se koukám…Kdy máš termín porodu? Jestli dobře počítám tak někdy v dubnu,že?
Brokianaa píše:
Jé…Peťko,teď se koukám…Kdy máš termín porodu? Jestli dobře počítám tak někdy v dubnu,že?
Peťka v květnu, duben mám já ![]()
Začínám uvažovat, že bych si koupila ještě aw mikinu… Máte ji někdo? Vyplatí se? Nebo mám radši zkusit přešít nějakou obyč mikinu?
pomeranca píše:Brokianaa píše:Peťka v květnu, duben mám já
Já mám taky dubňátko ![]()