Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brokianaa píše:pomeranca píše:Já mám taky dubňátkoBrokianaa píše:Peťka v květnu, duben mám já
Jé…Peťko,teď se koukám…Kdy máš termín porodu? Jestli dobře počítám tak někdy v dubnu,že?
No já mám termín 1.5 a 8.5
- takže klidně i v dubnu
, tak uvidíme.
holky, ty jo, si nedovedu predstavit, ze bych zase kynula, bych si asi hodila masli
obdivuju vas!!
careynka píše:
holky, ty jo, si nedovedu predstavit, ze bych zase kynula, bych si asi hodila masliobdivuju vas!!
no já teda rozhodně nekynu
momentálně mám asi tak mínus kilo. Ale je fakt, že mi zůstalo asi 5 od minula, tak to zatím stačí…
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Néééé? Ty se TAK máš!
navíc nechodí.
A vzpomeň si na má slova, dojde na ně!![]()
Nevzpomenu, fakt ne. Já se těšila, až poleze a zatím jsem na lezení nenašla žádnou vadu, tudíž nevím, co bych za vadu našla na chození. Navíc aspoň si bude moct vylézt ty schody do čtvrtého patra sama.
Mám pecivála a v zásadě hodnou holčičku. Když teda pominu to, že se teď vzteká tak, že si klekne a hlavou mlátí o parkety. Ale neleze kam nemá a ví, že na leccos se nesahá.
Taky nekynu, mám 4kg pod
- jenže ten pupek už nějak leze ven, a kalhoty začínají být těsné. Pokud stojím je to OK, nejhorší je to při oblíkání malé a obouvání, a pak v autě, ale to si je klidně odepnu ![]()
pomeranca píše:careynka píše:no já teda rozhodně nekynu
holky, ty jo, si nedovedu predstavit, ze bych zase kynula, bych si asi hodila masliobdivuju vas!!
momentálně mám asi tak mínus kilo. Ale je fakt, že mi zůstalo asi 5 od minula, tak to zatím stačí…
ty jo, tak to bych potrebovala tak prvni pulrok hubnout a pak uz nenabrat a budu na svy vaze
a jak to ze mas malo kilo?
Jinak plíny jsem tak včera mlsně obdivovala. Já budu čekat, jestli chlap nedostane k Vánocům od zaměstnavatele nějakou prémii a jestli jooo, tak ji sbalím a nakoupím plíny.
Plíny minimálně do dvou let mít bude. ![]()
na začátku jsem měla docela nechutě (opak chutí) a klidně půl dne nic nejedla
a vůbec mi to nevadilo. Ale minule jsem přibrala 22, budu ráda, když to teď bude míň
pomeranca píše:ivuska.h píše:M-a-j-a píše:Protože jsem děsně zlá
Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz![]()
![]()
![]()
![]()
Jak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$
Dobře, cca před měsícem mi břicho začlo zavazet, ale už jsem si asi zas zvykla, tak mi zase nevadí
Jediné, co mě poněkud obtěžuje, jsou bolesti pánve a kyčlí když ležím nebo dýl sedím a mám vstát, ale taky to nebolí pokaždé. Ale s děckama sama nikam nechodím, na to už nemám výkon ani nervy ![]()
Jak se tu probírala váha – já mám aktuálně přibráno 13 kg, v předchozích těhotenstvích jsem měla pokaždé nakonci 14, poslední měsíc už jsem skoro nic nepřibrala, tak to teď asi dopadne podobně.
letenia píše:
Děkuji, toho jsme se obávala, jsem kopyto na šití. Sucháče vypadají super, ale za poštovné bych dala víc než za něJeště to promyslím, ale je mi líto, aby plenky ležely ladem
![]()
ivuska.h píše:letenia píše:Leda přešít, kvalitní sucháče jsou k dostání tady – http://sijemdetem.cz/…o-12-metrech, s obyčejným z galanterie to ani nezkoušej.
Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá. U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak
S Terkou se dá domluvit určitě i poslání obyč dopisem, pak by to tak hrozně nevyšlo.
Tak manžel právě odjel s mládětem v manduce a oba navlečení v AW bundě
Foto bude. Sebe jsem ještě vyblejsknout nenechala, ale ty dva jsem si vyfotit musela ![]()
Jedině Avion, futurum nesnáším a mají tam prd.