Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
14.11.11 11:20
M-a-j-a píše:
Peti jen doporučuj jet do AVIONu, tam toho mají vždycky více než ve Futuru.

Jedině Avion, futurum nesnáším a mají tam prd.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
14.11.11 11:21
Brokianaa píše:
pomeranca píše:
Brokianaa píše:
Jé…Peťko,teď se koukám…Kdy máš termín porodu? Jestli dobře počítám tak někdy v dubnu,že?
Peťka v květnu, duben mám já ;-)
Já mám taky dubňátko :mrgreen:

No já mám termín 1.5 a 8.5 :) - takže klidně i v dubnu :mrgreen: , tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
19494
14.11.11 11:58

holky, ty jo, si nedovedu predstavit, ze bych zase kynula, bych si asi hodila masli :-D obdivuju vas!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.11.11 12:09
careynka píše:
holky, ty jo, si nedovedu predstavit, ze bych zase kynula, bych si asi hodila masli :-D obdivuju vas!!

no já teda rozhodně nekynu :think: momentálně mám asi tak mínus kilo. Ale je fakt, že mi zůstalo asi 5 od minula, tak to zatím stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.11.11 12:12
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
navíc nechodí.
Néééé? Ty se TAK máš!
A vzpomeň si na má slova, dojde na ně! :twisted: :mrgreen:

Nevzpomenu, fakt ne. Já se těšila, až poleze a zatím jsem na lezení nenašla žádnou vadu, tudíž nevím, co bych za vadu našla na chození. Navíc aspoň si bude moct vylézt ty schody do čtvrtého patra sama.

Mám pecivála a v zásadě hodnou holčičku. Když teda pominu to, že se teď vzteká tak, že si klekne a hlavou mlátí o parkety. Ale neleze kam nemá a ví, že na leccos se nesahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.11.11 12:13

Taky nekynu, mám 4kg pod :) - jenže ten pupek už nějak leze ven, a kalhoty začínají být těsné. Pokud stojím je to OK, nejhorší je to při oblíkání malé a obouvání, a pak v autě, ale to si je klidně odepnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
14.11.11 12:13
pomeranca píše:
careynka píše:
holky, ty jo, si nedovedu predstavit, ze bych zase kynula, bych si asi hodila masli :-D obdivuju vas!!
no já teda rozhodně nekynu :think: momentálně mám asi tak mínus kilo. Ale je fakt, že mi zůstalo asi 5 od minula, tak to zatím stačí…

ty jo, tak to bych potrebovala tak prvni pulrok hubnout a pak uz nenabrat a budu na svy vaze :-D a jak to ze mas malo kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
14.11.11 12:14

Jinak plíny jsem tak včera mlsně obdivovala. Já budu čekat, jestli chlap nedostane k Vánocům od zaměstnavatele nějakou prémii a jestli jooo, tak ji sbalím a nakoupím plíny. :-) Plíny minimálně do dvou let mít bude. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.11.11 12:54

na začátku jsem měla docela nechutě (opak chutí) a klidně půl dne nic nejedla :nevim: a vůbec mi to nevadilo. Ale minule jsem přibrala 22, budu ráda, když to teď bude míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.11.11 14:34
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
M-a-j-a píše:
Ivuško proč mi to děláš, když mám zákaz :-( :-( :lol:
Protože jsem děsně zlá :cert: :lol: :lol:
:-DJak to vůbec zvládáš s břichem? Já jsem ráda, že žiju :$

Dobře, cca před měsícem mi břicho začlo zavazet, ale už jsem si asi zas zvykla, tak mi zase nevadí :lol: Jediné, co mě poněkud obtěžuje, jsou bolesti pánve a kyčlí když ležím nebo dýl sedím a mám vstát, ale taky to nebolí pokaždé. Ale s děckama sama nikam nechodím, na to už nemám výkon ani nervy :lol:

Jak se tu probírala váha – já mám aktuálně přibráno 13 kg, v předchozích těhotenstvích jsem měla pokaždé nakonci 14, poslední měsíc už jsem skoro nic nepřibrala, tak to teď asi dopadne podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.11.11 14:35
letenia píše:
Děkuji, toho jsme se obávala, jsem kopyto na šití. Sucháče vypadají super, ale za poštovné bych dala víc než za ně :-? Ještě to promyslím, ale je mi líto, aby plenky ležely ladem :-o 8-o
ivuska.h píše:
letenia píše:
Ahoj všem látkujicím maminkám, jdu pro radu. Možná to už někde bylo, ale prohledávat přes 2tis. stránek se mi fakt nechce :andel:
Jedná se o suché zipy. Koupila jsem si z druhé ruky Bum genius kapsovku - dle prodávající téměř jako nové, ale jaksi nejsou, suché zipy už nedrží, pořád se to malému rozepíná a padá :cert: . U jedněch drží teda. Tak jestli nemáte nějaký jednoduchý fígl na oživení. Napadlo mě je prostě přešít, nahradit novým protikusem, ale neumím moc šít a tak by to dopadlo všelijak :-?
Leda přešít, kvalitní sucháče jsou k dostání tady – http://sijemdetem.cz/…o-12-metrech, s obyčejným z galanterie to ani nezkoušej.

S Terkou se dá domluvit určitě i poslání obyč dopisem, pak by to tak hrozně nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.11.11 17:42

Tak manžel právě odjel s mládětem v manduce a oba navlečení v AW bundě :pankac: Foto bude. Sebe jsem ještě vyblejsknout nenechala, ale ty dva jsem si vyfotit musela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.11.11 08:14

No tak to už se těším na fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.11.11 09:00

Konecne :oops: pridavam slibene foto manzela s AW bundou