Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jo a ještě k tomu kadění- vůbec nemá režim, někdy kadí 3× denně, někdy vůbec a hodinu ani minutu neznám, pokaždé jinak
![]()
alchemilka píše:
jo a ještě k tomu kadění- vůbec nemá režim, někdy kadí 3× denně, někdy vůbec a hodinu ani minutu neznám, pokaždé jinak![]()
Hmmm tak to máš blbý.
V tom případě nevím co poradit, leda vyzkoušet udělat ten sklad na draka, zda by jsi ho do toho ještě umotala.
![]()
Katy2 píše:alchemilka píše:Hmmm tak to máš blbý.
jo a ještě k tomu kadění- vůbec nemá režim, někdy kadí 3× denně, někdy vůbec a hodinu ani minutu neznám, pokaždé jinak![]()
![]()
V tom případě nevím co poradit, leda vyzkoušet udělat ten sklad na draka, zda by jsi ho do toho ještě umotala.
![]()
no, to už asi ne
ještě mě dnes napadla taková blbost - nastříhat z flísové deky takové velké vkládačky, aby to měl od břicha až na záda. Ale nejsem si jistá, jestli by to mělo nějaký efekt ![]()
alchemilka píše:Katy2 píše:no, to už asi nealchemilka píše:Hmmm tak to máš blbý.
![]()
![]()
ještě mě dnes napadla taková blbost - nastříhat z flísové deky takové velké vkládačky, aby to měl od břicha až na záda. Ale nejsem si jistá, jestli by to mělo nějaký efekt
No to by podle mě nemělo efekt žádný. ![]()
Prosím tě a jak je velký, že ho do draka už neumotáš???? Já mám malou 2 roky a čtvrt a normálně jí do draka v klidu umotám. Teda motám jen na spaní, přes den už je dávno bez plen.
Katy, má 15kg a výšku nevím, nosí oblečení 98. možná mám taky menší čtvercovky ![]()
Ještě jeden dotaz,ty čtvercovky máte 70×70 nebo nějaké i 80×80???
aha,jsem si říkala jestli zachvíli nebudou 70 malé,tak asi ne ![]()
právě ty 50ky jsou vhodné narovno, jakékoliv skládání z nich je docela obtížné ![]()
alchemilka píše:
já mám 50×50
No tak v tom případě se nedivím, že z toho neumotáš draka. ![]()
Alishia píše:
Katy a ty používáš jakou velikost???
Já na sklady používala hlavně ty Ikea co jsem házela ten link.
Ahoj holky, děkuji za rady ohledně plen.
Rozhodla jsem se tedy koupit výbavu obsahující pleny AIO, SIO, kalhotkové pleny a svrchnáčky.
Můžete mi, prosím, poradit, kolik mám kterých koupit, abych toho měla dost na vyzkoušení a mohla jsem prát každý druhý den? S tím, že sušit budu venku na šňůře a nebo ve vytopené místnosti na sušáku. Popř. jestli mi i poradíte, jaké značky koupit. A taky jestli máte nějaký oblíbený eshop. ![]()
No můj oblíbený eshop je www.anavy.cz, tam seženeš kalhotkové plínky a AIO. ![]()
Dobrý eshop je taky www.branakdetem.cz, www.mamaja.cz. Ono je jich celkem hodně.
S množstvím neporadím.
Používám ponejvíc čtverce. Ona s tím taky není taková práce. Dřív jsem je měla předskládané na novosklad, teď dávám jen na rovno a to je fakt pohoda. Vezmu svrchňáky, dám dva čtverce narovno, separačku, strčím do toho dítě a je to. ![]()
Tak já taky doporučuju anavy ![]()
Co se týče počtu, viděla bych to asi tak 4 AIO, 10 kalhotovek, troje svrchnňáky a na doma čtverce (+snapka)
Jinak co mám zhruba já: 12 anavek (4 na snapku, 8 na patentky), jednu AIO Anavy, pak asi 6 zavazovaček, šest bambus čtverců a šest vícevrstvých, dvě anavy vícevrstvé bambusové a dvě Babyidea bambusové vkládačky. A jako doplňěk moře čtverců, které tedy používám téměř výhradně na doma.
K tomu mám dvoje disaní vlňáky, jedny anavy vlňáky a jedny anavy flísáky.