Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5986
9.11.11 15:06

jo a ještě k tomu kadění- vůbec nemá režim, někdy kadí 3× denně, někdy vůbec a hodinu ani minutu neznám, pokaždé jinak :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.11.11 15:07
alchemilka píše:
jo a ještě k tomu kadění- vůbec nemá režim, někdy kadí 3× denně, někdy vůbec a hodinu ani minutu neznám, pokaždé jinak :lol: :roll:

Hmmm tak to máš blbý. :mrgreen: :mrgreen: V tom případě nevím co poradit, leda vyzkoušet udělat ten sklad na draka, zda by jsi ho do toho ještě umotala. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
9.11.11 15:20
Katy2 píše:
alchemilka píše:
jo a ještě k tomu kadění- vůbec nemá režim, někdy kadí 3× denně, někdy vůbec a hodinu ani minutu neznám, pokaždé jinak :lol: :roll:
Hmmm tak to máš blbý. :mrgreen: :mrgreen: V tom případě nevím co poradit, leda vyzkoušet udělat ten sklad na draka, zda by jsi ho do toho ještě umotala. :think: :think:

no, to už asi ne :zed: ještě mě dnes napadla taková blbost - nastříhat z flísové deky takové velké vkládačky, aby to měl od břicha až na záda. Ale nejsem si jistá, jestli by to mělo nějaký efekt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.11.11 15:22
alchemilka píše:
Katy2 píše:
alchemilka píše:
Hmmm tak to máš blbý. :mrgreen: :mrgreen: V tom případě nevím co poradit, leda vyzkoušet udělat ten sklad na draka, zda by jsi ho do toho ještě umotala. :think: :think:
no, to už asi ne :zed: ještě mě dnes napadla taková blbost - nastříhat z flísové deky takové velké vkládačky, aby to měl od břicha až na záda. Ale nejsem si jistá, jestli by to mělo nějaký efekt :nevim:

No to by podle mě nemělo efekt žádný. :nevim:
Prosím tě a jak je velký, že ho do draka už neumotáš???? Já mám malou 2 roky a čtvrt a normálně jí do draka v klidu umotám. Teda motám jen na spaní, přes den už je dávno bez plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
9.11.11 15:36

Katy, má 15kg a výšku nevím, nosí oblečení 98. možná mám taky menší čtvercovky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 16:38

Ještě jeden dotaz,ty čtvercovky máte 70×70 nebo nějaké i 80×80???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
9.11.11 16:54

já mám 50×50 :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 17:02

aha,jsem si říkala jestli zachvíli nebudou 70 malé,tak asi ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
9.11.11 17:15

právě ty 50ky jsou vhodné narovno, jakékoliv skládání z nich je docela obtížné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.11.11 17:19
alchemilka píše:
já mám 50×50 :-?

No tak v tom případě se nedivím, že z toho neumotáš draka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 17:23

Katy a ty používáš jakou velikost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.11.11 17:30
Alishia píše:
Katy a ty používáš jakou velikost???

Já na sklady používala hlavně ty Ikea co jsem házela ten link.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
11.11.11 09:50

Ahoj holky, děkuji za rady ohledně plen. :hug: Rozhodla jsem se tedy koupit výbavu obsahující pleny AIO, SIO, kalhotkové pleny a svrchnáčky. :palec: Můžete mi, prosím, poradit, kolik mám kterých koupit, abych toho měla dost na vyzkoušení a mohla jsem prát každý druhý den? S tím, že sušit budu venku na šňůře a nebo ve vytopené místnosti na sušáku. Popř. jestli mi i poradíte, jaké značky koupit. A taky jestli máte nějaký oblíbený eshop. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
11.11.11 11:29

No můj oblíbený eshop je www.anavy.cz, tam seženeš kalhotkové plínky a AIO. :-)

Dobrý eshop je taky www.branakdetem.cz, www.mamaja.cz. Ono je jich celkem hodně.

S množstvím neporadím. :nevim: Používám ponejvíc čtverce. Ona s tím taky není taková práce. Dřív jsem je měla předskládané na novosklad, teď dávám jen na rovno a to je fakt pohoda. Vezmu svrchňáky, dám dva čtverce narovno, separačku, strčím do toho dítě a je to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.11.11 12:19

Tak já taky doporučuju anavy :mrgreen:
Co se týče počtu, viděla bych to asi tak 4 AIO, 10 kalhotovek, troje svrchnňáky a na doma čtverce (+snapka)

Jinak co mám zhruba já: 12 anavek (4 na snapku, 8 na patentky), jednu AIO Anavy, pak asi 6 zavazovaček, šest bambus čtverců a šest vícevrstvých, dvě anavy vícevrstvé bambusové a dvě Babyidea bambusové vkládačky. A jako doplňěk moře čtverců, které tedy používám téměř výhradně na doma.
K tomu mám dvoje disaní vlňáky, jedny anavy vlňáky a jedny anavy flísáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure