Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Alishia píše:
Ahoj holky,prosím o radu-mimi budeme mít doma až za měsíc.Uvažuji o látkování,mám spoustu čtvercovek ještě po nás,akorát se vůbec neorientuji co k tomu všechno potřebuji,když chci používat na zkoušku jen čtvercovky.Jakou značku,jestli jsou k tomu potřeba i vkládačky,nebo jen vrchní kolhotky,atd…![]()
![]()
Děkuji za odpovědi
Koupila bych snappi sponku, troje svrchňáky (záleží, co preferuješ, asi nejsnažší je to s PULkama) a pár nějakých bambusových vkládaček. Až bude mimčo starší, asi ty čtverce přestanou stačit, hlavně na noc, tak pak bych se poohlídla po několika bambusových plínkách na to noční použití.
Jen teda je otázka, jestli máš ty čtvercovky „po nás“ nebo nějaké nové, ty nové totiž povětšinou stojí za prd, málo nasají. Jediné slušné jsou snad Kikko Lux nebo MaM, ostatní se hodí tak na to blinkání a pod hlavičku.
Za nás žádné jednorázovky nebyly a používaly se jen čtverce a plenková kalhotky a přežili jsme to
J-a-n-k-a píše:
Za nás žádné jednorázovky nebyly a používaly se jen čtverce a plenková kalhotky a přežili jsme to
ted mi nejak uniklo, na co reagujes ![]()
ivuska.h.-děkuji za radu,čtvercovky mám po nás.Vůbec netuším co preferuju,jsem úplnej amatér.Potřebovala bych seznam co kde koupit…
Já si pamatuju ještě když ségra byla malá,jen klasika plínku a ty igelitový gaťky jinak nic.Tak teď nevím,co se jak používá.Nějaký školení by to chtělo ![]()
Flyingfrog píše:PetkaK píše:Můra jedna!!!
Třeba dneska jsme dostali doslova sprda na UTZ břicha od malé, co to proboha máme za plíny, že paní Dr jen zdržuju než jí to zapnu![]()
a co že to jsou za vykopávky.
Jo vypadala tak, zatím asi nejhorší lékař se kterým jsem s malou byla - ten přístup k tomu dítěti, no ![]()
J-a-n-k-a píše:
Však za ní určitě taky, ona byla vykopávka, já jsem měla krásnou anavy plínku ![]()
ivuska.h: Ahaaaaaaa! ![]()
To teda gratuluju, mate je moc hezky, stejne pochybuju, ze odolam pokuseni si koupit i nejakou hotovou vasi (ale s tim sitim to stejne zkusim), uvazovala jsem i o hotove sd, ale myslim, ze aktualne mate vetsi vyber obrazku ![]()
PetkaK píše:J-a-n-k-a píše:Však za ní určitě taky, ona byla vykopávka, já jsem měla krásnou anavy plínku
I když pravda s obrázkem z Pravěku ![]()
PetkaK píše:PetkaK píše:I když pravda s obrázkem z PravěkuJ-a-n-k-a píše:Však za ní určitě taky, ona byla vykopávka, já jsem měla krásnou anavy plínku
PetkaK píše:PetkaK píše:I když pravda s obrázkem z PravěkuJ-a-n-k-a píše:Však za ní určitě taky, ona byla vykopávka, já jsem měla krásnou anavy plínku
A jéje, že ona si doktorka zrovna všimla toho nemravného obrázku, co na tom potisku je? ![]()
ivuska.h píše:PetkaK píše:A jéje, že ona si doktorka zrovna všimla toho nemravného obrázku, co na tom potisku je?PetkaK píše:I když pravda s obrázkem z PravěkuJ-a-n-k-a píše:Však za ní určitě taky, ona byla vykopávka, já jsem měla krásnou anavy plínku
nebo z ni mluvila zavist
![]()
Jedna moje „známá“ se mě zeptala,jestli jsme na tom už tak špatně,že nemám ani na pampersky. Tak jsem ji na to odpověděla,že jsme na tom tak dobře.Že má na zadku osm stovek
Kalhotovka anavy a svrchňáky tots bots. Sklapla ![]()