Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihlášená Fly
3.11.11 08:07
mamma píše:
Holky, jak davate prcky v nostiku na zada? Ja to sama neumim, jenom kdyz jsme s tatinkem, tak to je ok, ale sama moc nevim, jak na to, jeste tak doma, ale venku bych to opravdu nezvladla, jak se to dela?

Mám Beco, takže nejdřív dám na břicho a pak přehodím na záda. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
3.11.11 22:55

Jdu se pochlubit: Šimon začíná chodit. Sice preference je zatím na lezení, ale vypadá to velice nadějně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.11.11 06:20
pomeranca píše:
Jdu se pochlubit: Šimon začíná chodit. Sice preference je zatím na lezení, ale vypadá to velice nadějně :dance:

Tééééda tak to je šikulka :-) Včera byl asi nějaký speciální den - Edík skoro celý den zkoušel sám stát,sice jen asi pět vteřin ale už to není,že sebou hned plácne na zadek. A zkusila jsem mu zas dát do ruk chodítko (takové to co postrkuje před sebou) a on se s ním úplně rozběhl :dance: Sice taky samo preferuje lození,ale i to je pro nás hrozně velký úspěch :dance: Downíci obvykle chodí samostatně kolem druhého roku,takže to určitě stihneme :mrgreen: možná i dřív :think: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.11.11 07:46
Brokianaa píše:
pomeranca píše:
Jdu se pochlubit: Šimon začíná chodit. Sice preference je zatím na lezení, ale vypadá to velice nadějně :dance:
Tééééda tak to je šikulka :-) Včera byl asi nějaký speciální den - Edík skoro celý den zkoušel sám stát,sice jen asi pět vteřin ale už to není,že sebou hned plácne na zadek. A zkusila jsem mu zas dát do ruk chodítko (takové to co postrkuje před sebou) a on se s ním úplně rozběhl :dance: Sice taky samo preferuje lození,ale i to je pro nás hrozně velký úspěch :dance: Downíci obvykle chodí samostatně kolem druhého roku,takže to určitě stihneme :mrgreen: možná i dřív :think: :dance: :mrgreen:

určitě možná :lol: Šikula je to :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.11.11 07:52

Děkuji :dance: Je třeba Šimonka rozběhat než bude druhý prcek:-)Ale to se u vás nebojím…prcek je ještě daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.11.11 07:56

Teď hlavně bude třeba koupit zimní boty… Už se vážně „těším“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.11.11 08:38
pomeranca píše:
Teď hlavně bude třeba koupit zimní boty… Už se vážně „těším“

No ty nás naštěstí asi minou…Pochybuju že se do konce zimy rozchodí,že by chodil i venku ve sněhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.11.11 08:47

Já už botky kupovala, jsem se vyřádila, netušila jsem, že se dělají TAK krásné botičky :srdce: Mám z nich hroznou radost. Už jsem koupila i sandálky na doma a krásně v nich běhá.

Brokianaa: Nerozumím „downíkům“, ale moc gratuluju a držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
5502
4.11.11 09:51
Brunifid píše:
Já už botky kupovala, jsem se vyřádila, netušila jsem, že se dělají TAK krásné botičky :srdce: Mám z nich hroznou radost. Už jsem koupila i sandálky na doma a krásně v nich běhá.Brokianaa: Nerozumím „downíkům“, ale moc gratuluju a držím palce :palec:

Děkuji :-D Edík je downík - má Downův syndrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.11.11 10:00

Broki, tak kdy vam prijdou ty grovia? A jaky jste vybrali?
Jinak ta vase fotka se mi moc libi, moc vam to spolu slusi :palec:
(akorat jste tam trosku prtavy, ale zdalky to vypada, ze ti teda Edik podobny je, aspon co do tvaru obliceje, koukni se treba na bradicku a vubec)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.11.11 10:12
Brokianaa píše:
Děkuji :-D Edík je downík - má Downův syndrom.

A tak to jsem ještě pochopila. Já jen že nerozumím tomu, jaké jsou stupně tohohle postižení, v čem to spočívá, co se musí nebo nesmí s takovým dítětem dělat,…
Naštěstí jsem to nikdy nepotřebovala vědět. Moc držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
117
4.11.11 10:32

Ja myslim, ze downik nedownik, to, co je dulezite je, ze je to tvoje dite, a tudiz asi proste jako mama vis, co a jak delat, mamin instinkt je stejne to nejlepsi.
A mluvit o postizeni je takove skatulkovani, ja spis myslim, ze ono jsou proste trosku jini, jenomze ono je to stejne tak, ze kazde dite je jine.
Trsoku neco vim ze skoly, hlavne, ze jsou moc sikovni, pokud je clovek spravne navede. A ostatne i tohle plati o vsech detech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
4.11.11 10:40
mamma píše:
ono jsou proste trosku jini, jenomze ono je to stejne tak, ze kazde dite je jine.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
5502
4.11.11 11:59
mamma píše:
Broki, tak kdy vam prijdou ty grovia? A jaky jste vybrali?
Jinak ta vase fotka se mi moc libi, moc vam to spolu slusi :palec:
(akorat jste tam trosku prtavy, ale zdalky to vypada, ze ti teda Edik podobny je, aspon co do tvaru obliceje, koukni se treba na bradicku a vubec)

GroVia budou v úterý :dance: už se na ně těším:-) Vybrala jsem sovičky na sucháč…je pravda,že patentky se mi líbily víc,ale jsou nepraktické…
No trocha podoby je,ale nic extra… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
4.11.11 12:01
mamma píše:
Ja myslim, ze downik nedownik, to, co je dulezite je, ze je to tvoje dite, a tudiz asi proste jako mama vis, co a jak delat, mamin instinkt je stejne to nejlepsi.
A mluvit o postizeni je takove skatulkovani, ja spis myslim, ze ono jsou proste trosku jini, jenomze ono je to stejne tak, ze kazde dite je jine.
Trsoku neco vim ze skoly, hlavne, ze jsou moc sikovni, pokud je clovek spravne navede. A ostatne i tohle plati o vsech detech :wink:

Líp bych to nenapsala :pankac: Já se k němu chovám jako k normálnímu dítěti,jen beru ohledy na to,že nebude chodit v roce,ale až ve dvou…nechávám tomu volný průběh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure