Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jdu se pochlubit: Šimon začíná chodit. Sice preference je zatím na lezení, ale vypadá to velice nadějně ![]()
pomeranca píše:
Jdu se pochlubit: Šimon začíná chodit. Sice preference je zatím na lezení, ale vypadá to velice nadějně
Tééééda tak to je šikulka
Včera byl asi nějaký speciální den - Edík skoro celý den zkoušel sám stát,sice jen asi pět vteřin ale už to není,že sebou hned plácne na zadek. A zkusila jsem mu zas dát do ruk chodítko (takové to co postrkuje před sebou) a on se s ním úplně rozběhl
Sice taky samo preferuje lození,ale i to je pro nás hrozně velký úspěch
Downíci obvykle chodí samostatně kolem druhého roku,takže to určitě stihneme
možná i dřív
![]()
Brokianaa píše:pomeranca píše:Tééééda tak to je šikulka
Jdu se pochlubit: Šimon začíná chodit. Sice preference je zatím na lezení, ale vypadá to velice nadějněVčera byl asi nějaký speciální den - Edík skoro celý den zkoušel sám stát,sice jen asi pět vteřin ale už to není,že sebou hned plácne na zadek. A zkusila jsem mu zas dát do ruk chodítko (takové to co postrkuje před sebou) a on se s ním úplně rozběhl
Sice taky samo preferuje lození,ale i to je pro nás hrozně velký úspěch
Downíci obvykle chodí samostatně kolem druhého roku,takže to určitě stihneme
možná i dřív
![]()
![]()
určitě možná
Šikula je to ![]()
Děkuji
Je třeba Šimonka rozběhat než bude druhý prcek:-)Ale to se u vás nebojím…prcek je ještě daleko…
Teď hlavně bude třeba koupit zimní boty… Už se vážně „těším“
pomeranca píše:
Teď hlavně bude třeba koupit zimní boty… Už se vážně „těším“
No ty nás naštěstí asi minou…Pochybuju že se do konce zimy rozchodí,že by chodil i venku ve sněhu.
Já už botky kupovala, jsem se vyřádila, netušila jsem, že se dělají TAK krásné botičky
Mám z nich hroznou radost. Už jsem koupila i sandálky na doma a krásně v nich běhá.
Brokianaa: Nerozumím „downíkům“, ale moc gratuluju a držím palce ![]()
Brunifid píše:
Já už botky kupovala, jsem se vyřádila, netušila jsem, že se dělají TAK krásné botičkyMám z nich hroznou radost. Už jsem koupila i sandálky na doma a krásně v nich běhá.Brokianaa: Nerozumím „downíkům“, ale moc gratuluju a držím palce
Děkuji
Edík je downík - má Downův syndrom.
Broki, tak kdy vam prijdou ty grovia? A jaky jste vybrali?
Jinak ta vase fotka se mi moc libi, moc vam to spolu slusi ![]()
(akorat jste tam trosku prtavy, ale zdalky to vypada, ze ti teda Edik podobny je, aspon co do tvaru obliceje, koukni se treba na bradicku a vubec)
Brokianaa píše:
DěkujiEdík je downík - má Downův syndrom.
A tak to jsem ještě pochopila. Já jen že nerozumím tomu, jaké jsou stupně tohohle postižení, v čem to spočívá, co se musí nebo nesmí s takovým dítětem dělat,…
Naštěstí jsem to nikdy nepotřebovala vědět. Moc držím palce ![]()
Ja myslim, ze downik nedownik, to, co je dulezite je, ze je to tvoje dite, a tudiz asi proste jako mama vis, co a jak delat, mamin instinkt je stejne to nejlepsi.
A mluvit o postizeni je takove skatulkovani, ja spis myslim, ze ono jsou proste trosku jini, jenomze ono je to stejne tak, ze kazde dite je jine.
Trsoku neco vim ze skoly, hlavne, ze jsou moc sikovni, pokud je clovek spravne navede. A ostatne i tohle plati o vsech detech ![]()
mamma píše:
ono jsou proste trosku jini, jenomze ono je to stejne tak, ze kazde dite je jine.
mamma píše:
Broki, tak kdy vam prijdou ty grovia? A jaky jste vybrali?
Jinak ta vase fotka se mi moc libi, moc vam to spolu slusi
(akorat jste tam trosku prtavy, ale zdalky to vypada, ze ti teda Edik podobny je, aspon co do tvaru obliceje, koukni se treba na bradicku a vubec)
GroVia budou v úterý
už se na ně těším:-) Vybrala jsem sovičky na sucháč…je pravda,že patentky se mi líbily víc,ale jsou nepraktické…
No trocha podoby je,ale nic extra… ![]()
mamma píše:
Ja myslim, ze downik nedownik, to, co je dulezite je, ze je to tvoje dite, a tudiz asi proste jako mama vis, co a jak delat, mamin instinkt je stejne to nejlepsi.
A mluvit o postizeni je takove skatulkovani, ja spis myslim, ze ono jsou proste trosku jini, jenomze ono je to stejne tak, ze kazde dite je jine.
Trsoku neco vim ze skoly, hlavne, ze jsou moc sikovni, pokud je clovek spravne navede. A ostatne i tohle plati o vsech detech
Líp bych to nenapsala
Já se k němu chovám jako k normálnímu dítěti,jen beru ohledy na to,že nebude chodit v roce,ale až ve dvou…nechávám tomu volný průběh ![]()
Mám Beco, takže nejdřív dám na břicho a pak přehodím na záda.