Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
7.11.11 08:10

Rozhodla jsem se že prodám IB (už je pár týdnů nepoužívám) tak mi nějak chybí „lepší“ plínky na ven. Tak jsem manžela začala zpracovávat, že by to jako chtělo nějaké nové anavy :mrgreen: zatím se tvářil docela souhlasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.11.11 11:24

Ja se chystam, ze bych si zkusila neco usit, kdyz na sijemdetem maji vse potrebne. Ne, ze bych byla zrovna svadlenka, ale mam proste chut to zkusit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
7.11.11 12:54
pomeranca píše:
Rozhodla jsem se že prodám IB (už je pár týdnů nepoužívám) tak mi nějak chybí „lepší“ plínky na ven. Tak jsem manžela začala zpracovávat, že by to jako chtělo nějaké nové anavy :mrgreen: zatím se tvářil docela souhlasně :palec:

Já ani nemusím zpracovávat, plíny mi dávno nezakazuje, jenže jsem zjistila, že prostě vysloveně nové nepotřebuju a prostě na ně nemáme. :cry: A to pořád chodím okukovat tu bílou a černou Anavy Easy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
7.11.11 13:20

Mammo to nebudes prvni ani posledni :wink: nekde je tu i sici diskuze :wink: mi prijde ze pomalu kazda latkarka uz sije sama :mrgreen: jenom ja teda ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
7.11.11 13:21

Tak manžel sice prohlásil, že nejlepší plínky jsou čtverce, protože se u nich nemusí přemýšlet co k čemu patří, prostě vemeš dva čtverce a je to. A prý na nich taky nejlíp drží snapka (to má pravdu)… Ale když mi včera večer zbyla jedna anavka, kterou jsem plánovala dát na noc a pak jsem zjistila že je ještě trochu nedosušení, tak jsem se fakt naštvala… Teď se snažím prodat ty IB, aby nebyla zas taková díra v rozpočtu. A to jsem si ještě chtěla dokoupit mikinu AW :think: :lol:

Já slintám skoro nad jakýmakoli easy, asi nejvíc nad oranžovou a modrou (kvízová otázka: jakou barvu mají právě prodávané IB? Ano, oranžovou a modrou :mrgreen: ). A pak chci ještě tak tři anavky na snapku, koupila jsem si jednu na vyzkoušení a opravdu je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.11.11 13:24
Mirii píše:
jenom ja teda ne :mrgreen:
:pankac: já taky ne
  • Citovat
  • Upravit
10713
7.11.11 13:25

Mirii: Já taky nešiju. Nějak si myslím, že bych asi moc neušetřila (jak prachy tak nervy) s mou šikovností. Zvládla bych možná něco na styl pastelek, ale to zas není takový terno :think: Momentálně potřebuju především nějakou AIO (nebo dvě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
7.11.11 13:31

Já bych potřebovala AIO která by malé sedla a něco vydržela. Je pravda že jsem jich nevyzkošuela moc - jen BI kapsovku, Easy, PopIn, IB - a sedí jí jen PopIn, jenže ty už to její čůrání nedávájí. A mě se nechce pořád investovat a hledat, když mi vyhovují anavy kalhotovky. Ale je fakt že s AIO by to bylo leckdy jednodušší.

Třeba dneska jsme dostali doslova sprda na UTZ břicha od malé, co to proboha máme za plíny, že paní Dr jen zdržuju než jí to zapnu :zed: :zed: a co že to jsou za vykopávky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10713
7.11.11 13:39

Já právě uvažuju, jestli nekoupit radši anavy kalhotovky a na to ještě jedny vlňáky disana, protože mě to až zas tak neva, že toho je víc na oblíkání. Už jsem párkrát četla, že zrovna ty easy někomu nesedí, tak nevím :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.11.11 14:08
Mirii píše:
Mammo to nebudes prvni ani posledni :wink: nekde je tu i sici diskuze :wink: mi prijde ze pomalu kazda latkarka uz sije sama :mrgreen: jenom ja teda ne :mrgreen:

Já taky ne :mrgreen: To by dopadlo :lol: Radši dám vydělat jiným :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.11.11 16:40

No ono prave sijemdetem je vpodstate jako anavy, to maji odnich, puvodne pracovali dohromady, ted se osamostatnili. Material je to porad ten stejny, teda v nabidce je toho vic, ale proste si jde usit takovou skoroanavku, akorat pokud nemate udelatko na patentky, tak nebude zmensovaci, ale to mi v tehle fazi nevadi. Chci jich usit vic, uz to ted blbne schne, tak potrebuju zasobu a usetrit se mi hodi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.11.11 17:02

Koupim teda jeden ten jejich kit a pak na ostatni uz jen material, myslim, ze to pujde celkem dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.11.11 17:07
mamma píše:
Koupim teda jeden ten jejich kit a pak na ostatni uz jen material, myslim, ze to pujde celkem dobre.

ja ji koupila a prijde mi ten strih hrozne maly pro vetsi dite… (rocni dceri teda vubec neni) a v diskuzi o siti jsem nebyla sama, kdo to tam psal.

• Citovat
  • Upravit
117
7.11.11 18:01

Anielkha: je, prosimte to me teda zajima! Ja teda pojala urcite podezreni, protoze nekde psali, ze je tak do 12kg. Ale jinak se tvari, jak je to univerzalni…To me dost mrzi, ja si je opravdu chci nasit, protoze mi to ted dost blbe schne a chtela bych nejakou vetsi zasobu, ale nakoupit si treba sest nebo osm hotovych by preci jen stalo dost. A krom toho me to bavi zkusit si neco sama. Nevis, kde najit lepsi strih na vetsi dite?
Jestli nenajdu nic lesiho, tak holt nasiju jak nekdo radil ctverce 30 na 30 na poskladani natrikrat a budu je cpat do grovia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.11.11 18:09

mamma: hodne rad a strihu je tady http://ekozahrada.blog.cz/…ihy-a-navody

a i snad neco tady http://kucpav.blog.cz/…ihy-a-navody

ale urcite ti vic poradi tady :) https://www.emimino.cz/…nkovani/172/

u mne to byla moje prvotina, tak jsem myslela, ze jsem tu plenku jen zkazila, ale kdyz to psal dalsi clovek, tak proste ten strih je maly.. ale navod je dobry a urcite bych to ted zvladla i bez strihu (proste bych obkreslila svoji oblibenou plenku a usit to neni az tak silene, ale vim ted uz jak na to ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí