Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
PetkaK píše:
Třeba dneska jsme dostali doslova sprda na UTZ břicha od malé, co to proboha máme za plíny, že paní Dr jen zdržuju než jí to zapnu![]()
a co že to jsou za vykopávky.
To by mě teda dožralo, takový komentář!
mamma píše:
No ono prave sijemdetem je vpodstate jako anavy, to maji odnich, puvodne pracovali dohromady, ted se osamostatnili.
Já jenom trošku uvedu na pravou míru… ŠD plínky byly vždycky zvlášť (z hlavy úplně přesně nevím, ale určitě dýl jak rok a půl), liší se tím, jak jsou ušité, mají i jinak dělané vkládačky (dlouhá je delší a z míň vrstev, po seskládání je to ale nastejno) a je tam jiný materiál vkládaček a skryté vrstvy plínky. Pokud vím, tak nový typ ŠD má mít vkládačky úplně jiné (neskládací, jednu tvarovanou a jednu užší krátkou).
Doma snáz ušiješ tu plínku tak, jak je právě od ŠD, na to ti stačí normální stroj, nepotřebuješ overlock.
PetkaK píše:
Já bych potřebovala AIO která by malé sedla a něco vydržela. Je pravda že jsem jich nevyzkošuela moc - jen BI kapsovku, Easy, PopIn, IB - a sedí jí jen PopIn, jenže ty už to její čůrání nedávájí. A mě se nechce pořád investovat a hledat, když mi vyhovují anavy kalhotovky. Ale je fakt že s AIO by to bylo leckdy jednodušší.Třeba dneska jsme dostali doslova sprda na UTZ břicha od malé, co to proboha máme za plíny, že paní Dr jen zdržuju než jí to zapnu![]()
Sprda? A co jsi na to rekla?
asha píše:PetkaK píše:Sprda? A co jsi na to rekla?
Já bych potřebovala AIO která by malé sedla a něco vydržela. Je pravda že jsem jich nevyzkošuela moc - jen BI kapsovku, Easy, PopIn, IB - a sedí jí jen PopIn, jenže ty už to její čůrání nedávájí. A mě se nechce pořád investovat a hledat, když mi vyhovují anavy kalhotovky. Ale je fakt že s AIO by to bylo leckdy jednodušší.Třeba dneska jsme dostali doslova sprda na UTZ břicha od malé, co to proboha máme za plíny, že paní Dr jen zdržuju než jí to zapnu![]()
bych ji rekla, ze ja ziju moderne narozdil od tech smradlavejch papirovek ![]()
Tak to je hnus…bych ji fakt poslala někam!!! Přesně tak - moderní je látkovat
![]()
ˇ5ekla jsem jí že alespoň neznečišťuju planetu a starám se o zdraví svého dítěte, což o jednorázovkách říct nemůžu.
Víc nic, měla jsem na krku dítě se slzami a nemohla se pořádně nadechnout, nebyl čas zaobírat se dr. Musela jsem chovat.
ivuska.h: na strankach sijem detem pisou:
Látkové plenky Anavy
Anavy si otevřela vlastní e-shop (gratulujeme!!!), vše najdete zde: http://www.anavy.cz/anavy/ Máme ještě pár vlněných výrobků, které doprodáme, vše ostatní a případné další objednávky prosím směřujte na Anavy. Děkujeme za podporu i jménem Anavy ![]()
a nekde v textu to opakuji (a rikaji, delame jim porad reklamu, kdyz oni to jsou kamaradi) a i do mailu mi pani napsala, ze materialy jsou od nich
mamma píše:
Látkové plenky Anavy
Anavy si otevřela vlastní e-shop (gratulujeme!!!), vše najdete zde: http://www.anavy.cz/anavy/ Máme ještě pár vlněných výrobků, které doprodáme, vše ostatní a případné další objednávky prosím směřujte na Anavy. Děkujeme za podporu i jménem Anavya nekde v textu to opakuji (a rikaji, delame jim porad reklamu, kdyz oni to jsou kamaradi) a i do mailu mi pani napsala, ze materialy jsou od nich
PetkaK píše: ˇ5ekla jsem jí že alespoň neznečišťuju planetu a starám se o zdraví svého dítěte, což o jednorázovkách říct nemůžu.Víc nic, měla jsem na krku dítě se slzami a nemohla se pořádně nadechnout, nebyl čas zaobírat se dr. Musela jsem chovat.
To jsi rekla dobre!
Mura jedna! No jak jsem kdysi psala, dr. C. mela stesti, ze ani necekla. To by si neco vyslechla ![]()
Mirii píše:
Mammo to nebudes prvni ani posledninekde je tu i sici diskuze
mi prijde ze pomalu kazda latkarka uz sije sama
jenom ja teda ne
Já taky ne. Jednak nemám na čem a druhak, a to vlastně hlavně, to neumím. ![]()
PetkaK píše:
Třeba dneska jsme dostali doslova sprda na UTZ břicha od malé, co to proboha máme za plíny, že paní Dr jen zdržuju než jí to zapnu![]()
Můra jedna!!!
Ahoj holky,prosím o radu-mimi budeme mít doma až za měsíc.Uvažuji o látkování,mám spoustu čtvercovek ještě po nás,akorát se vůbec neorientuji co k tomu všechno potřebuji,když chci používat na zkoušku jen čtvercovky.Jakou značku,jestli jsou k tomu potřeba i vkládačky,nebo jen vrchní kolhotky,atd…
Děkuji za odpovědi
mamma píše:
Látkové plenky Anavy
Anavy si otevřela vlastní e-shop (gratulujeme!!!), vše najdete zde: http://www.anavy.cz/anavy/ Máme ještě pár vlněných výrobků, které doprodáme, vše ostatní a případné další objednávky prosím směřujte na Anavy. Děkujeme za podporu i jménem Anavya nekde v textu to opakuji (a rikaji, delame jim porad reklamu, kdyz oni to jsou kamaradi) a i do mailu mi pani napsala, ze materialy jsou od nich
No jo, jenže to na tom webu visí už pěkně dlouho (eshop jsem otvírala v květnu 2010). A ano, hodně materiálů máme přes ŠD (bamb. velur a froté především).
asha píše:mamma píše:
Látkové plenky Anavy
Ivusko, tak se odtajni, at nedelas zmatky
Hm, mě nějak nedošlo, že by někdo mohl nevědět, jsem zaslepena vlastní slávou
![]()
Promiň, Mamma, jestli jsem tě zmátla, jsem majitelka Anavy.
asha píše:PetkaK píše: ˇ5ekla jsem jí že alespoň neznečišťuju planetu a starám se o zdraví svého dítěte, což o jednorázovkách říct nemůžu.Víc nic, měla jsem na krku dítě se slzami a nemohla se pořádně nadechnout, nebyl čas zaobírat se dr. Musela jsem chovat.To jsi rekla dobre!Mura jedna! No jak jsem kdysi psala, dr. C. mela stesti, ze ani necekla. To by si neco vyslechla
Já bych byla tak v šoku, že bych se asi nezmohla vůbec na nic ![]()