Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
24.10.11 21:19

Ale vypadá to tááák lehce :andel: Ne, já si na to právě moc netroufám…Je mi jasné, že to lehké vůbec není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.10.11 21:33

Asho ten ja nemela :zed: ale na dalsiho novose si ej asi poridim…u kolibky jsem byla vzdycky zpocena az na prdeli :oops: no ale neznam moc tech co by kolebky milovali :mrgreen: nastesti pak rychle prehodi clovek na vertikalni polohu a pak uz je to fajn…pro me zlata kombinace s becem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.10.11 21:37

Ten polopružný je něco jiného než elastický nebo je to totéž? Já měla na malou půjčený elastický, ale říkali mi že to je jen na pár měsíců. To bych raději něco čím sfouknu celé nosící období.

A odkdy může do toho úvazu na vertikální polohu? Od těch 3m jako do manducy?

• Citovat
  • Upravit
14104
24.10.11 22:05

Petko: Já do vertikálního zavázala holku už někdy v šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.10.11 10:36
Mirii píše:
Asho ten ja nemela :zed: ale na dalsiho novose si ej asi poridim…u kolibky jsem byla vzdycky zpocena az na prdeli :oops: no ale neznam moc tech co by kolebky milovali :mrgreen: nastesti pak rychle prehodi clovek na vertikalni polohu a pak uz je to fajn…pro me zlata kombinace s becem :mrgreen:

Ja miluju kolibku. Urcite vic, nez na stojaka :mrgreen: Tam je miminko jeste fakt takovy miminko :srdce: Ale s pevnym satkem jsem ji nikdy poradne neuvazala.

Jinak jo, elasticky je jeste pruznejsi nez polopruzny. Polopruzny vydrzi dyl. Ale kdo chce vazat jednim satkem do tri nebo vic let, pro toho to neni. Ten je vylozene do tech 9 max 12ti (ale to mi prijde uz moc) kilo asi, ja do nej vazala trictvrte roku, pak bylo nositko. A kolibka se uvaze fakt skvele :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.10.11 10:44

Ono mít jeden šátek na celou dobu je sice ušlechtilé předsevzetí (taky jsem ho měla), ale v reálu to moc nefunguje. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6271
25.10.11 14:10

No tak jsem zjistila, že šátek mít budu, půjčený od kamarádky, její dcerce se tam moc nelíbilo, tak nevážou, nevím sice jaká značka, ale prý je extra dlouhý, aby mohl nosit i její manžel, tak jsem zvědavá co vlastně přiveze :think:
Videa z youtube už mám v záložkách a jen co se prcek narodí, budem se učit vázat, mám z toho kapku strach, no uvidíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.10.11 14:16

Tak mi právě došel mail, že AW bunda je připravena k odeslání :dance: snad už tedy brzo bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14104
25.10.11 14:48
pomeranca píše:
Tak mi právě došel mail, že AW bunda je připravena k odeslání :dance: snad už tedy brzo bude :pankac:

Paráda, gratuluju. :-)

Já o ní taky přemýšlím, ale nevím, jak často budu nosit, aby to pak nebyla zbytečná investice. :nevim:

anko: Já mám taky dlouhý šátek,a by mohl nosit i chlap, jenže ten se na to vyflák a má raději nosítko. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.10.11 08:38

napsala jsem deníček, murphyho zákony života s dítětem, část je i o látkovkách… tak můžete doplnit svoje zkušenosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3501
26.10.11 14:30

Ahoj holky

Jdu k Vám pro radu :oops:
Jsem teprve v ranném stadiu těhotenství,al už teď pokukuju po látkovkách a nevím si moc rady.. :-) :oops:

Zatím jsem vybrala tyhle..
TOTS BOTS EASY FIT BAMBOO AIO
ANAVY AIO
ONE SIZE BIOBAVLNA RAINBOW
THIRSTIES DUOWRAP (kalhotky)

jaké máte prosím zkušenosti a popř. ktaré by jste doporučily?? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
26.10.11 15:08

summer,d popolini rainbow bych nešla…jsou hrozně veliké, neforemné pro malé miminko. Šla bych do anavy nebo do Tots bots…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.10.11 23:17

Podle me jsou Popolini Rainbow celkem dobre, ale na novorozence nevim, taky moc dobre neschnou. Thirsties jsou oblibene, ale je to takovej plastovej pytlik, ja byt tebou zkusim bud rovnou vlnacky, ono to vypada sloziteji, nez to je, nebo aspon flisacky, to je kompromis. Jinak me lakaji plenky SIJEMDETEM, zkus kouknout na sijemdetem.cz, muzes si usit i sama, maji materialy i sadu pro zacatecniky, nechci delat reklamu ,ale pripadaji mi takovi ferovi, nic ti necpou, sami ti treba radi, at si usijes sama, ze jeto levnejsi, takze nechteji prodavat za kazdou cenu, jsou to takove nadsene mamy, co to delaji na materske. Je to podobne jako Anavy, ale skryte svy, takze jemnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
27.10.11 09:56

Mám doma bundu :dance: Je krásná, modrá a má strašně dlouhé rukávy :mrgreen: To eLko si nechám, je sice možný, že po porodu zhubnu, ale teď je mi akorát a ještě se pod ni můžu navlíct jak chci, což bych možná v menší nemohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.10.11 10:33
Summer píše:
Ahoj holky

Jdu k Vám pro radu :oops:
Jsem teprve v ranném stadiu těhotenství,al už teď pokukuju po látkovkách a nevím si moc rady.. :-) :oops:

Zatím jsem vybrala tyhle..
TOTS BOTS EASY FIT BAMBOO AIO
ANAVY AIO
ONE SIZE BIOBAVLNA RAINBOW
THIRSTIES DUOWRAP (kalhotky)

jaké máte prosím zkušenosti a popř. ktaré by jste doporučily?? :huban:

Tak všechny plenky které jsi si vybrala jsou hodně prodávané, takže oblíbené :-).

Každopádně je dobré nebrát vše od jednoho výrobce a značky si nakombinovat. Popolini sadu moc nedoporučuji - ano, je za super cenu a barevné plenky se nedají koupit zvlášť, ale raději si kup jen jednu One size a uvidíš - opravdu jsou hodně objemné ty plíny a pro novoška vůbec nejsou vhodné. Malá je má velké ještě teď a to je jí 1,5roku. Na spaní jsou fajn, ale na chození moc ne.

Z kalhotkovek doporučuji Anavy, Tots Bots Strech, Flexi-tot, Baby Lucy (někdo je nemá rád, ale jsou fajn, chce to holt zkusit), Babyidea bamboo extra na noc či se hodně prodávají i Bum Hugger na noc.

Z Aio plín pak Anavy Easy, teď testuji novinku - no ona to není novinka, ale pro mě je to novinka

• GroVia AIO, nebo svrchňáky + vkládačky zatím spokojenost veliká. Také ty Tots Bots co píšeš se hodně prodávají - ikdyž nám nesedí a Imse Vimse 2v1 . Všechny plenky mají své příznivce i odpůrce, chce to prostě vyzkoušet. Vůbec z toho neměj obavy. Pokud některé plínky nesednou, tak se dají dobře prodat na MMB - takže investice je mnohem menší než do jednorázovek - ikdyž se to tak z prvopočátku nezdá :palec:

Jo a Thirsties PULky jsou velmi dobré a mám je taky ráda - ty můžu jen schválit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure