Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
24.10.11 13:37
ankasz píše:
Tak my si teď taky necháváme překvápko, u obou holek jsem to věděla, i okolí, tak teď jsem plánovaně těhotná už naposled, termín je na vánoce, tak si to necháváme jako dáreček pod stromeček :mrgreen: . Ze začátku jsem to chtěla vědět strašně, hlavně jestli to nebude nakonec ten kluk, ale postupně jsem změnila názor :lol:

Jejda, ony už budou za chvíli Vánoce :think:
Znám jednu rodinu, kde mají 3 holky a kluka až 4. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
24.10.11 13:45

My to vědět nejdřív nechtěli, pak teda jo. Ale kamarádka má dva kluky, ani u jednoho vědět nechtěla. Říkala, že aspoň nějaké překvapení na tom všem. :lol:

Já nad druhým stále dumám a dumám… Myslím, že budu dumat ještě tak za 20 let. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.10.11 13:48

Didymos - to se nedá říct, každej je jinej, mají spousty druhů, dělají příměsi. Mám od Didy zrovna bavlnu s konopím.
pomeranca: Gratuluju! :kytka: Tos dělala teď ten metr, ne? Jsem dopoledne právě koukala, že tam máš, že tomu necháváte volný průběh a byly to snad čtyři měsíce, jsem si říkala, že už by to mohlo klapnout :lol:
Já pohlaví nevěděla, nechtěla jsem vědět. Když jsem šla na UTZ, vždycky jsem hlásila, že to vědět nechci a vždycky jsem obdržela udivený pohled s tím, že se doktor ani nekouká a že by mi to automaticky nehlásil :nevim: A divná jsem byla fest, všichni kolem to straaaaašně vědět chtěli. Podruhé to nebudu chtít vědět zas, to překvápko za to stojí :palec:

• Citovat
  • Upravit
8651
24.10.11 14:21
pomeranca píše:
no nemusím to vykvákat hned, co se objeví dvě čárky, nééé :roll: :mrgreen: Ale teď už se začínám kulatit, takže… jsem to už nevydržela no :think:

Gratuluju, jsem si zrovna nedávno říkala, že ten váš volný průběh už trvá celkem dlouho a že by se už mohlo zadařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.10.11 14:37
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
no nemusím to vykvákat hned, co se objeví dvě čárky, nééé :roll: :mrgreen: Ale teď už se začínám kulatit, takže… jsem to už nevydržela no :think:
Gratuluju, jsem si zrovna nedávno říkala, že ten váš volný průběh už trvá celkem dlouho a že by se už mohlo zadařit :lol:

Nooo tak jsem trošičku mlžila :-). Podařilo po v podstatě hned na první ovulaci po 1.narozeninách mláděte, tak jsem ráda. Počítala jsem že budeme mít skoro stejný rozdíl, že?
A doufám že to bude holka, to bych manžela snadno ukecala, že potřebujeme nějaké růžové plinky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.10.11 14:43

pomeranco gratulace :palec: to je bezva ze se vam takhle zadarilo, to mi dava trosku nadeji ze by to u nas taky mohlo jit, poprvy nebyl problem a ted nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.10.11 14:46

Taky moc gratuluju:-)!!! No taky doufám,že některé příští dítko bude holka,až teda někdy bude :-) aˇmůžu nakoupit i nějaké růžovky:-)
Jinak holky do kolika kg se dá nosit v manduce? A do jaké výšky dítěte,jestli se to tak dá říct…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.10.11 14:52
Brokianaa píše:
Jinak holky do kolika kg se dá nosit v manduce? A do jaké výšky dítěte,jestli se to tak dá říct…:-)

Opět Ti jistě odpoví zkušenější, já jen co jsem vypozorovala, že to není ani tam moc o hmotnosti dítěte, ale spíš o tom, že Manduka je právě úzká. Takže Ti z ní dítě vyroste ne hmotností, ale tím, že se nemá látku od kolínka ke kolínku, proto holky kupují ta batolecí nosítka, která jsou mězi nožkama širší.
A opakuji, že šátek mezi nožkama nikdy úzký nebude :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
24.10.11 14:53

Leni: a už se pokoušíte o druhé? Máš cyklus? Nebo proč myslíš že to nepůjde?

Broki: měla by být do 20 kilo. Výška je asi jedno, ale ono to brzo začne být krátké mezi nohama, nebude to od kolena je kolenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.10.11 15:17
pomeranca píše:
Leni: a už se pokoušíte o druhé? Máš cyklus? Nebo proč myslíš že to nepůjde?Broki: měla by být do 20 kilo. Výška je asi jedno, ale ono to brzo začne být krátké mezi nohama, nebude to od kolena je kolenu.

no my to nechavame konovi ale celkove spolu spime malo, jestli cyklus mam v poradku netusim, menzes pravidelna je, jenom slabsi ale to bylo i pred tehotenstvim tak nevim a zatim nic no, jako nehrotim to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.10.11 15:18

Pomeranco gratuluji :kytka:
Nechces kooupit girasol vamp ve 4 ? Ten je na batuzek akorat :twisted:

A jinak jestli satek tak ja uz jedine primesovej :srdce: vid Bruni :twisted: :mrgreen:
Ale jinak bych rekla ze je to fuk,kazdej si chvali neco jineho, didymos, zary, storchy, nati :nevim: bych vybirala hlavne barvu a matros a pak bych proste koukala co je zrovna na trhu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.10.11 15:22

Mirii a ty ho prodáváš, nebo co? :-P

V čem jsou šátky s přiměsi lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.10.11 15:25
pomeranca píše:
V čem jsou šátky s přiměsi lepší?

Třeba ten můj bavlna/konopí je tenký, ale nosný. Což je super hlavně v létě, že to není deka, luftuje a přitom neřeže ani když neseš větší váhu.
Pak mám z příměsových bambus/len a to je vůbec bomba. Ten je teda tlustší, ale ne zas moc, nevařím se v něm, unese i slona a je heboučkej :srdce:
Nevýhoda je, že zrovna tyhle příměsi se mačkají a musí se žehlit po každém nošení.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
24.10.11 15:26

Vamp je krásnej! :palec: Ber ho, taky ho nemá každej, v davu se s ním neztratíš.

• Citovat
  • Upravit
22590
24.10.11 15:41

Prodavam vsechny tri me satky, u nas se nikdo uz nosit nehodla…aspon teda myslim a jestli nekdy bude treti dite,tak nejdriv za 5 let a to si satky syslit nehodlam…na poponaseni sem tam poridim asi pandu.....
Girasol bych i do CR klidne poslala,ale zbyle dva satky pujdou nekam do ciziny,pac penize za ne chci stejne za jake jsem vicemene poridila a + posta coz je odsud celkem palka( na ceske pomery :wink: )
Nicmene na girasolu jsem ochotna se domluvit rozumne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí