Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
11.10.11 21:11
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
asho ty už máš skaldino???
UZ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V poradniku jsem byla tusim od unora a ted mam dosito :mrgreen:
A už ho máš doma, nebo teprve přicestuje????

Vcera jsem zaplatila, tak by melo prijit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.10.11 21:14
asha píše:
Katy2 píše:
asha píše:
Katy2 píše:
asho ty už máš skaldino???
UZ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V poradniku jsem byla tusim od unora a ted mam dosito :mrgreen:
A už ho máš doma, nebo teprve přicestuje????
Vcera jsem zaplatila, tak by melo prijit.

A které to je??? Skaldino Strom a nebo to poslení Skaldino Zpívánky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
11.10.11 21:53

Asho no ja uz jed y bryle objednala a uvidim jak budou sedet :think: me spis jde o to zda si nekazi oci ci tak neco :think: instruktor lrave rikal,ze ji vadi hodne strikani vody a navic si furt protira oci.....ale vsimla jsem si i v lete,ze bez slunecnich bryli neudela malem ani krok :mrgreen: Izi je opam a te voda nevadi, stoji pod plnym proudem vody klidne 10 minut s otevrenyma ocima a hrozne se chlame…tak si rikam,ze to Denisce treba pomuze :think: hledam na netu nejake clanky,ale nikde nic neni :zed:
A na fotku Skaldina sem taky zvedava, napis pak prosim reference, pac tobe tez sedelo beco a ne manduca…nechavala sis nejak zkracovat popruhy,nebo ho mas origos tak jak je v puvodnim zneni? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.10.11 21:58

Oci ji to nezkazi, to by musela nosit dlouho.

Jinak s tim Skaldinem… jsem trochu zklamana, protoze to nevyslo tak, jak jsem chtela. Vyber latek byl nic moc, kdyz jsem vybrala, tak uz nebyla. Tak jsem dala jednobarevny, ale ta latka je uplne jina na fotce z vyberu a na hotovym nositku. Rozdil je fakt velky, ale to se stava… Domluva byla takova…ze jsem cekala, ze se jeste upresni a najednou bylo usito, vysivka jinak, nez jsem chtela. Ale co uz… Ted mne napadlo, ze bych tam nacvakla na patenty panel s kapsickou… Treba vic barev a menit. :think: Ale jeste uvidim, jak to bude vypadat ve skutecnosti. Na mirach jsme se nedomlouvaly… :nevim:
Jo…takze ten konik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.10.11 07:10

Jééééé ale náhodou to Skaldino koníček se mi moc líbí. Já měla výhodu, látku jsem si byla vybrat osobně, mám to ke Skaldě kousek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.11 07:34

No ja mela jasnou predstavu a to je problem :mrgreen: Konika vetsiho a uprostred a ty slapoty primereny a po strane nositka.
Akora tjsem teda zvedava, jestli vubec budu moct nosit, chodim na rehabku se zadama a dr. mi zatrhnul vsechno :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.10.11 08:38

NOoooooo když náááhodou nebudeš moct nosit, tak skaldino prodáš, ženské ti urvou ruce a budou se o něj prát, velmi žádané a nedostatkové zboží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.10.11 10:06

No tak jsem si pořádně prohlídla tu vonzibundu… to jsem neměla dělat :lol: Cena je dost podobná a vypadá, že je teplejší, než jen obyčejný softshell… a fakt promakanější. Akorát mě odrazuje ta dodací doba :think: ÁÁÁÁch jo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.10.11 10:08
pomeranca píše:
No tak jsem si pořádně prohlídla tu vonzibundu… to jsem neměla dělat :lol: Cena je dost podobná a vypadá, že je teplejší, než jen obyčejný softshell… a fakt promakanější. Akorát mě odrazuje ta dodací doba :think: ÁÁÁÁch jo :twisted:

A zkoušela jsi jí napsat za jak dlouho by bunda asi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.10.11 10:31
Katy2 píše:
pomeranca píše:
No tak jsem si pořádně prohlídla tu vonzibundu… to jsem neměla dělat :lol: Cena je dost podobná a vypadá, že je teplejší, než jen obyčejný softshell… a fakt promakanější. Akorát mě odrazuje ta dodací doba :think: ÁÁÁÁch jo :twisted:
A zkoušela jsi jí napsat za jak dlouho by bunda asi byla?

to ještě ne… ale asi to zkusím. Ale zase chtěla jsem nošení i pro tandem (případně nošení v těhotenství) a to by zase znamenalo doobjednat další vsadku, kdežto angel wings to má rovnou v ceně :think: A vypadá to, že vonzibunda je docela do zimy, tak abych se v tom třeba neupekla :nevim: jejda, já jsem nerozhodná :mrgreen: nevím co vlastně chci :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.10.11 12:10
asha píše:
Akora tjsem teda zvedava, jestli vubec budu moct nosit, chodim na rehabku se zadama a dr. mi zatrhnul vsechno :-?

Jejda, copak?
Já byla včera u ortopeda, škrábala jsem prstíčkem, aby mě vzal bez objednání. V neděli jsem si skřípla krk a myslela jsem, že chcípnu. Tak mi s tím křupnul, už se to rovná. Ale o nošení ještě nemůže být řeč, jsem ráda, že zvednu dítě na přebalovák, na záda ji nedostanu ani omylem. Jen z té představy je mi blbě :roll:

• Citovat
  • Upravit
16492
12.10.11 12:27

Holky prosím poraďte mi :-) Myslíte, že už malé můžu dát celé vajíčko nebo mám počkat těch pár dní než bude mít ukončený 12m ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.10.11 12:30
M-a-j-a píše:
Holky prosím poraďte mi :-) Myslíte, že už malé můžu dát celé vajíčko nebo mám počkat těch pár dní než bude mít ukončený 12m ? :think:

NO já bych dala, těch pár dní bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.10.11 12:34

Katy děkuji. Já doufám, že jí to neublíží :think: Jednou to stejně musím zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
12.10.11 12:35
Brunifid píše:
asha píše:
Akora tjsem teda zvedava, jestli vubec budu moct nosit, chodim na rehabku se zadama a dr. mi zatrhnul vsechno :-?
Jejda, copak?
Já byla včera u ortopeda, škrábala jsem prstíčkem, aby mě vzal bez objednání. V neděli jsem si skřípla krk a myslela jsem, že chcípnu. Tak mi s tím křupnul, už se to rovná. Ale o nošení ještě nemůže být řeč, jsem ráda, že zvednu dítě na přebalovák, na záda ji nedostanu ani omylem. Jen z té představy je mi blbě :roll:

No jsem v haji od krcni az po kostrc a kycel k tomu. Vsechno z pretizeni, spasmy svalu podel patere a u kycle, a blokace v hrudni a bederni pateri. Ted jsem prisla z rehabky, konecne mam dva cviky.

Co na to mala? Nevyzaduje noseni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí