Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
12.10.11 13:00
asha píše:
Co na to mala? Nevyzaduje noseni?

No to Ti nezávidím :-?
To víš, že vyžaduje nějakou činnost. Ale zdá se, že chápe, že můj momentální fyzický vrchol je ji přebalit. Drsné hry si nechává na večer pro tatínka :srdce: :mrgreen:
Blbý je, že se ani nedá jít před barák. Dopoledne lilo. Koupila jsem jí teda kombinézu a zimní botky, ale tak nějak jsem si nepředstavovala, že jí v tom položím do louže :-?
Jak to řešíte vy s nechodícíma dětma? :nevim:
Nechci slyšet kočár :twisted:

• Citovat
  • Upravit
14105
12.10.11 13:32

Bruni: No a co jsi chtěla slyšet? :-) Samozřejmě, že kočár. Ale na hřiště vypouštím ven. Pokud má navíc nepromokavé věci, tak to máš dobré, to bych ji ven klidně vypustila. Stela nepromokavé nemá, tak byla včera mokrá za čtvrt hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.10.11 13:39

Bruni: nojo. My taky berem kočár. Ale to většinou proto, že sebou táhneme jeste milión „důležitých“ věcí, tak se mi moc nosit nechce. Jinak na lezení po mokré zemi jsme koupili nepromokave kalhoty tchibo. Ale většinou se mi stejně nikam nechce:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.10.11 13:47

Já koupila kombinézu v sekáči, šusťákovou. Ne že by mi jí bylo líto položit do louže, ale podle mého když je hodně mokro, tak provlhne všechno, ne? :nevim:
No zkusím to teda. Ještě dotaz - jakým lepidlem přidělat dítě do kočáru, aby v něm vydrželo dýl jak pět minut? A čím zalepit pusu? :think:

• Citovat
  • Upravit
29730
12.10.11 14:05

Pusu nezalepis, blbe to drzi. Kup si spunty do usi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.10.11 14:08
asha píše:
Pusu nezalepis, blbe to drzi. Kup si spunty do usi :mrgreen:

Dobrej nápad. Na Tobě jde krásně vidět, co znamená mé oblíbené heslo „leta praxe a odříkání“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
12.10.11 14:17
Brunifid píše:
asha píše:
Pusu nezalepis, blbe to drzi. Kup si spunty do usi :mrgreen:
Dobrej nápad. Na Tobě jde krásně vidět, co znamená mé oblíbené heslo „leta praxe a odříkání“ :mrgreen:

To zas ne, ja jsem ignorant, to je jeste lepsi nez spunty v usich :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.10.11 18:03

Bruni mam nepromokavou kombinezu od hlavy az po kotniky :mrgreen: takze mokro neresim,ale Izi stejne chodi po 2 a na zemi jen sedi pr odpocivani ci po padu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.10.11 18:07
Brunifid píše:
Nechci slyšet kočár :twisted:

No ono to není žádná sláva ani s chodícím dítětem :)) - zatím teda nespadla do žádné kaluže, ale jednu proletěla jak tryskomyš a v botech potopa :cert:

No naštěstí je spokojená i v kočáře, takže to neřeším.

Spíš přemýšlím nad tím, jestli když budu mrňosue nosit od narození v šátku, jestli se mu bude pak líbit v kočáře přes zimu :think: ještě si ten šátek asi promyslím, abych nedopadla tak, že bych musela nosit i v zimě a kupovat takové drahé bundy a pod.

• Citovat
  • Upravit
14105
12.10.11 18:28
Brunifid píše:
Já koupila kombinézu v sekáči, šusťákovou. Ne že by mi jí bylo líto položit do louže, ale podle mého když je hodně mokro, tak provlhne všechno, ne? :nevim:
No zkusím to teda. Ještě dotaz - jakým lepidlem přidělat dítě do kočáru, aby v něm vydrželo dýl jak pět minut? A čím zalepit pusu? :think:

Pusu nelepit a udržet kšírama. :-) Stela taky v kočáře nesedí tiše a způsobně. Na Burčákovém pochodu jsem střídala kočár, nosítko a náruč a stejně jsem myslela, že ji uškrtím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.10.11 18:34

Asho dnes jsem byla u Skaldy, vezla jsem jí softshell kalhoty co jsem koupila Eli, ať mi je zahne a dá gumičku, no a právě nesla balíky na poštu, tak počítám, že tam byl u balík pro vás. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
12.10.11 19:02
PetkaK píše:
Spíš přemýšlím nad tím, jestli když budu mrňosue nosit od narození v šátku, jestli se mu bude pak líbit v kočáře přes zimu :think: ještě si ten šátek asi promyslím, abych nedopadla tak, že bych musela nosit i v zimě a kupovat takové drahé bundy a pod.

Já měla mrňouse od narození v kočáře a kočár je těžce mimo kurz oproti šátku. Dítě si samo vybere, co chce :palec:

• Citovat
  • Upravit
29730
12.10.11 20:00
PetkaK píše:
Brunifid píše:
Nechci slyšet kočár :twisted:

No ono to není žádná sláva ani s chodícím dítětem :)) - zatím teda nespadla do žádné kaluže, ale jednu proletěla jak tryskomyš a v botech potopa :cert:

No naštěstí je spokojená i v kočáře, takže to neřeším.

Spíš přemýšlím nad tím, jestli když budu mrňosue nosit od narození v šátku, jestli se mu bude pak líbit v kočáře přes zimu :think: ještě si ten šátek asi promyslím, abych nedopadla tak, že bych musela nosit i v zimě a kupovat takové drahé bundy a pod.

Ben byl pres leto spis noseny a v pohode. Ale jemu kocar nikdy nevadil. Takze byl v kocaru i v lete i v zime. Bud tam, nebo v satku. Vytacelo ho to jedine v MHD :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
14.10.11 13:11

Můžu se zeptat v čem je nosítko SKALDION tak dobré? Právě přemýšlím o nosítku pro ročního prcka, má už přes 12kg a nevím si rady..Je dost chovací a v kočárku nechce být ani za nic, takže buďto po svých anebo nosit..

Poradíte případně jiné nosítko? Koukala jsem na toto anebo druhá varianta :think:

Vůbec se nemůžu rozhodnout :nevim: :think:

A i kdybych vybrala Skaldino, tak je tam jak koukám pořádná čekací doba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
14.10.11 13:26

Co já vím, tak Manducu si chválí spíš pro menší děti, pro batole už je malá, jakože úzká - nedosahuje od kolínka ke kolínku.
Skaldino si holky chválí moc. Právě pro batolata.
Chce to vyzkoušet, ono taky každému sedne něco jiného. Taky jsou co já vím dobré reference na Beco.
Ale on sem určitě přijde někdo povolanější, já jsem spíš šátková, nosítko nemám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí