Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ja mam bundu AW modre barvy( tyrkys) a jsem spokojena, ted moc nenosim tak mi lezi…chtela jsem puvodne Vonzi bundu ,pac ta je presne na miru a jsou pry promakanejsi, ale pac AW se mi naskytla hned a s Rehanou byla rychla komunukace,tak jsem si vzala AW. Spokojena jsem, ale srovnani s Vonzi bundou nemam…tam se mi libi ze je kazda bunda original,pac si muzes vybrat ornament na bundu …ale je tam cekaci listina ![]()
EvaHoráková píše:
Ahoj holky, já se zeptám - mimo téma - mám 6.týdenní slečnu, přes 6 kilo a 60 cm - chtěla bych radu - Jaký úvaz na nošení? Máme ještě 3 plenky navíc, takže jsme jak doširoka, tak do výšky… Kolíbku s křížem? Prosím… Zatím tápám, ale nevzdávám se a zkouším úvazy. Při klukovi jsem to vzdala, byl taky velikej a holka je ještě větší. Díky…
Kamarádka nosí holčičku srpnovou jedině ve kapse s křížem. A já nosila taky mládě takhle.
Jinak u nás v zimě nosí chlap, ten má bundy tak velké, že tam nacpe i holku. Jen nevím, co dítěti na hlavu.
Jé, ty děťátka se nosí pod bundama… to mi vůbec nedošlo…to je super
A já si říkala proč řešíte bundy ![]()
Flyingfrog píše:
Jinak u nás v zimě nosí chlap, ten má bundy tak velké, že tam nacpe i holku. Jen nevím, co dítěti na hlavu.
Jak co dítěti na hlavu???? Používám od narození kukly, na podzim a jaro MaM bavlěnou, na zimu merino kuklu MaM a nebo Bundle of joy.
Pomeranca jen teda ohledně AW bundy, pokud máš o ní zájem, tak si kupuje zavčas, loni měla dost dlouhé čekačky. Ono taky záleží jakou velikost, když tak raději napiš prodejkyni zavčas aby jsi pak nemusela třeba dlouho čekat. Vím že holky loni hodně řešily zdržení dodacích lhůt, čekaly měsíc i více.
Katy2 píše:
Pomeranca jen teda ohledně AW bundy, pokud máš o ní zájem, tak si kupuje zavčas, loni měla dost dlouhé čekačky. Ono taky záleží jakou velikost, když tak raději napiš prodejkyni zavčas aby jsi pak nemusela třeba dlouho čekat. Vím že holky loni hodně řešily zdržení dodacích lhůt, čekaly měsíc i více.
Aha, dík, objednám ji radši hned… já právě byla v klidu, že se tam píše: dostupnost skladem
Ale ještě nějakou dobu vydržím v normálním oblečení..
Katy2 píše:Flyingfrog píše:Jak co dítěti na hlavu???? Používám od narození kukly, na podzim a jaro MaM bavlěnou, na zimu merino kuklu MaM a nebo Bundle of joy.
No kukly mám taky, teď MaM, ale ta se mi silně nezamlouvá, takže na zimu zase merino Bundle of Joy, ale to stejně na tu hlavu nasněží/naprší nebo ne? No možná asi ne, ta merino je vlastně celkem silná.
Já bundu budu řešit, až udeří mrazy, mám to tak se vším
V podstatě jsem na tu AW neslyšela žádné zásadní stížnosti, jen to, že jsou i lepší.
Já kolíbku vázala párkrát, nějak mi to nešlo a malé se v tom ani nelíbilo. Někdo nosí v KsK od narození, není důvod, proč ne. A nožky schované u pidimimi jsem už taky viděla ![]()
Dítěti na hlavu babička upletla kuklu.
Flyingfrog píše:Katy2 píše:No kukly mám taky, teď MaM, ale ta se mi silně nezamlouvá, takže na zimu zase merino Bundle of Joy, ale to stejně na tu hlavu nasněží/naprší nebo ne? No možná asi ne, ta merino je vlastně celkem silná.Flyingfrog píše:Jak co dítěti na hlavu???? Používám od narození kukly, na podzim a jaro MaM bavlěnou, na zimu merino kuklu MaM a nebo Bundle of joy.
NO těžko říct, my když pršelo měli deštník. Ale k bundě AW jde dokoupit kapuce i pro dítě.
![]()
Pomeranca no já nevím jak letos, ale loni holky fakt měly problémy s dodacími lhůtami.
![]()
Katy2 píše:
Fly a co se ti nelíbí na MaM kukli???
Ta gumička. Mně to paní v obchodě řekne vždycky tak, že díky té gumičce je to něco extra a já ji přitom holce dávám hůř na hlavu. Bundle of Joy mi přišla teda lepší.
Flyingfrog píše:Katy2 píše:Ta gumička. Mně to paní v obchodě řekne vždycky tak, že díky té gumičce je to něco extra a já ji přitom holce dávám hůř na hlavu. Bundle of Joy mi přišla teda lepší.
Mě tam ta gumka teda vyhovuje, líp to celé drží na hlavě, BoJ kukla sjíždí děckám dolů po čele… No nicméně se ta gumka dá snadno vypárat.
ivuska.h píše:Flyingfrog píše:Mě tam ta gumka teda vyhovuje, líp to celé drží na hlavě, BoJ kukla sjíždí děckám dolů po čele… No nicméně se ta gumka dá snadno vypárat.Katy2 píše:Ta gumička. Mně to paní v obchodě řekne vždycky tak, že díky té gumičce je to něco extra a já ji přitom holce dávám hůř na hlavu. Bundle of Joy mi přišla teda lepší.
Stele se ta kukla sesmekává ke straně úplně stejně jako BoJ. ![]()