Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Na jemnou motoriku je nejlepsi jidlo
Ja treba davam Izi rozinky co se prodavaji v male krabicce a ona si z tama vybira dvouma prstikama a dava do puse, do misky ji na kousky krajim jahody, banany, davam ji boruvky a tak
na jemnou motoriku lepsi nez hracky ![]()
Mahjo hlas jsem dala uz vcera ![]()
Mirii píše:
Na jemnou motoriku je nejlepsi jidloJa treba davam Izi rozinky co se prodavaji v male krabicce a ona si z tama vybira dvouma prstikama a dava do puse, do misky ji na kousky krajim jahody, banany, davam ji boruvky a tak
na jemnou motoriku lepsi nez hracky
Mahjo hlas jsem dala uz vcera
Tak malá si vezme takto jablko, banán, ale nepoužije dva prsty, nýbrž celou ruku a pak si to rozplácne přes půl pusy
- jako jde všechno do pusy, nic nejde ven, ale nepoužívá tu ruku správně. Ne že bych jí nějak moc zkoumala, jen nás na to upozornili v MC, nic víc.
Mirii píše:
Na jemnou motoriku je nejlepsi jidloJa treba davam Izi rozinky co se prodavaji v male krabicce a ona si z tama vybira dvouma prstikama a dava do puse, do misky ji na kousky krajim jahody, banany, davam ji boruvky a tak
na jemnou motoriku lepsi nez hracky
Mahjo hlas jsem dala uz vcera
Eda má teprve dva zuby a ještě když mu dám třeba sušenku nebo rohlík do ruky tak to jen tak nějak ožužlává a v podstatě mu to vypadává z pusy
tak nevím co by dělal s třeba banánem..myslím, že bych to jako vše měla úplně po celém bytě. ale zítra to zkusím ![]()
Brokianaa píše:
Eda má teprve dva zuby
- tý jo, naše malá má 12 zubů
- jedničky, dvojky a čtyřky. Trojky jaksi nejsou ![]()
Ja davala male tyhle veci daaavno pred zubama, mozna mela max.2 ,ted jich ma 6
dasnema rozdrti krasne vsechno co potrebuje ![]()
PetkaK píše:Šimon taky nemá trojky:-D ale asi už rostou, protože takovej průjem a tak červenej zadek už dlouho neměl…Brokianaa píše:
Eda má teprve dva zuby- tý jo, naše malá má 12 zubů
- jedničky, dvojky a čtyřky. Trojky jaksi nejsou
holky delate nekdo kasi z klasicky krupice??
u nas teda zuby 4, jednicky a tim to nejak skoncilo zase na cas ![]()
lenholka píše:
holky delate nekdo kasi z klasicky krupice??u nas teda zuby 4, jednicky a tim to nejak skoncilo zase na cas
Já ji dělám. Mládě už jí s náma, takže když ji máme na oběd, dá si taky.
Tommi pripomnelo ze me dnes Izi brutalne hryzla z boku do stehna
![]()
Majo bud rada,ze nema zuby
![]()
Mirii mě to nevadí
Jen tchýně se pokaždé ptá, jestli je to normální ![]()
M-a-j-a píše:
Mirii mě to nevadíJen tchýně se pokaždé ptá, jestli je to normální
Tchyne nooo
![]()
No ono u downíků je opožděné vše - i zuby…Zkusím dnes ten banán nakrájet do misky jestli si vezme:-) On umí žvýkat,třeba měkký brambor, njakou buchtu,chleba,ale musím mu to dát do pusy.Tak jsem zvědavá…No možná mu zkusím nakrájet i ten chlebík na kousky do misky. On ho má celkem rád tak si třeba vezme…
Jinak krupici teď už dělám normálně z mléka,ale dřív jsem dělala jednou za čas,tak že jsem si uvařila krupici jen ve vodě a pak do toho jen dosypala sunar a zmléčnila ![]()
M-a-j-a píše:
Mirii mě to nevadíJen tchýně se pokaždé ptá, jestli je to normální
Na to já bych jí řekla, že dítě je po mně, tak proč čeká, že bude normální
![]()
Moje taky ne a jsem totálně v klidu