Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
9.10.11 19:04
Flyingfrog píše:
No když tě tak čtu, tak mám asi holku hodně pozadu. Ta moje teda neumí kvanta věcí z toho, co píšeš. 8-o

Moje taky ne a jsem totálně v klidu 8-)

• Citovat
  • Upravit
22590
9.10.11 20:32

Na jemnou motoriku je nejlepsi jidlo :think: Ja treba davam Izi rozinky co se prodavaji v male krabicce a ona si z tama vybira dvouma prstikama a dava do puse, do misky ji na kousky krajim jahody, banany, davam ji boruvky a tak :nevim: na jemnou motoriku lepsi nez hracky :mrgreen:
Mahjo hlas jsem dala uz vcera :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.10.11 20:36
Mirii píše:
Na jemnou motoriku je nejlepsi jidlo :think: Ja treba davam Izi rozinky co se prodavaji v male krabicce a ona si z tama vybira dvouma prstikama a dava do puse, do misky ji na kousky krajim jahody, banany, davam ji boruvky a tak :nevim: na jemnou motoriku lepsi nez hracky :mrgreen:
Mahjo hlas jsem dala uz vcera :wink:

Tak malá si vezme takto jablko, banán, ale nepoužije dva prsty, nýbrž celou ruku a pak si to rozplácne přes půl pusy :) - jako jde všechno do pusy, nic nejde ven, ale nepoužívá tu ruku správně. Ne že bych jí nějak moc zkoumala, jen nás na to upozornili v MC, nic víc.

• Citovat
  • Upravit
5502
9.10.11 20:45
Mirii píše:
Mahjo hlas jsem dala uz vcera :wink:

Eda má teprve dva zuby a ještě když mu dám třeba sušenku nebo rohlík do ruky tak to jen tak nějak ožužlává a v podstatě mu to vypadává z pusy :-( tak nevím co by dělal s třeba banánem..myslím, že bych to jako vše měla úplně po celém bytě. ale zítra to zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
9.10.11 20:46
Brokianaa píše:
Eda má teprve dva zuby

8-o - tý jo, naše malá má 12 zubů :) - jedničky, dvojky a čtyřky. Trojky jaksi nejsou :)

• Citovat
  • Upravit
22590
9.10.11 20:49

Ja davala male tyhle veci daaavno pred zubama, mozna mela max.2 ,ted jich ma 6 :mrgreen: dasnema rozdrti krasne vsechno co potrebuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.10.11 20:56
PetkaK píše:
Brokianaa píše:
Eda má teprve dva zuby
8-o - tý jo, naše malá má 12 zubů :) - jedničky, dvojky a čtyřky. Trojky jaksi nejsou :)
Šimon taky nemá trojky:-D ale asi už rostou, protože takovej průjem a tak červenej zadek už dlouho neměl…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.10.11 20:57

holky delate nekdo kasi z klasicky krupice??

u nas teda zuby 4, jednicky a tim to nejak skoncilo zase na cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.10.11 21:07
lenholka píše:
holky delate nekdo kasi z klasicky krupice??u nas teda zuby 4, jednicky a tim to nejak skoncilo zase na cas :)

Já ji dělám. Mládě už jí s náma, takže když ji máme na oběd, dá si taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.10.11 21:16

NAše malá nemá ještě žádný zub :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.10.11 21:18

Tommi pripomnelo ze me dnes Izi brutalne hryzla z boku do stehna :cert: :cert:
Majo bud rada,ze nema zuby :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.10.11 21:50

Mirii mě to nevadí :) Jen tchýně se pokaždé ptá, jestli je to normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
9.10.11 22:02
M-a-j-a píše:
Mirii mě to nevadí :) Jen tchýně se pokaždé ptá, jestli je to normální :lol:

Tchyne nooo :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.10.11 06:38

No ono u downíků je opožděné vše - i zuby…Zkusím dnes ten banán nakrájet do misky jestli si vezme:-) On umí žvýkat,třeba měkký brambor, njakou buchtu,chleba,ale musím mu to dát do pusy.Tak jsem zvědavá…No možná mu zkusím nakrájet i ten chlebík na kousky do misky. On ho má celkem rád tak si třeba vezme…
Jinak krupici teď už dělám normálně z mléka,ale dřív jsem dělala jednou za čas,tak že jsem si uvařila krupici jen ve vodě a pak do toho jen dosypala sunar a zmléčnila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
10.10.11 09:09
M-a-j-a píše:
Mirii mě to nevadí :) Jen tchýně se pokaždé ptá, jestli je to normální :lol:

Na to já bych jí řekla, že dítě je po mně, tak proč čeká, že bude normální :jazyk: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí