Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
10.10.11 20:59
pomeranca píše:
eivlis píše:
ahoj holky. měla bych jeden dotaz trochu mimo hlavní téma této diskuze, ale myslím, že je tu řada z vás, které jsou „kvalifikované“ mi poradit :)

Sháním bundu na nošení do tohoto hnusného počasí a i přes zimu. Mám Manducu a mládě 1 rok (9 kg).
Dnes jsem viděla AngelWings softshelovou bundu u jedné maminky. Myslím, že to byla tato

Ona byla spokojená, ale má ji dost krátce.

Zajímaly by mě vaše zkušenosti a rady. Předem moc díky.
Já ji ještě nemám, ale chci si ji koupit… brzo :mrgreen: Ale byla mi právě tady (na emimi) doporučena :palec:

to ráda slyším :) Jakou máš vyhlídlou barvu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.10.11 20:59
pomeranca píše:
eivlis píše:
ahoj holky. měla bych jeden dotaz trochu mimo hlavní téma této diskuze, ale myslím, že je tu řada z vás, které jsou „kvalifikované“ mi poradit :)

Sháním bundu na nošení do tohoto hnusného počasí a i přes zimu. Mám Manducu a mládě 1 rok (9 kg).
Dnes jsem viděla AngelWings softshelovou bundu u jedné maminky. Myslím, že to byla tato

Já ji ještě nemám, ale chci si ji koupit… brzo :mrgreen: Ale byla mi právě tady (na emimi) doporučena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
10.10.11 21:00

kolíbku určitě ne, když má široký balení. jedině vertikálně - kříž s kapsou uvnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.10.11 21:03
eivlis píše:
pomeranca píše:
eivlis píše:

Já si dělám zálusk na modrou… Jen nevím jakou velikost… každou chvíli je to jinak :oops:

A asi si ji koupím přímo přes web angelwings… mají k tomu i kapucku (musí se koupit zvlášť) a asi vezmu i zimní čepici pro mládě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 21:05

Děkuji… Tu jsem měla naposledy a bála jsem se, jestli na to není malá. Jen ty nohy se mi jí nechtělo nechávat venku, tak jsem jí je taky schovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.10.11 21:11
pomeranca píše:
Já si dělám zálusk na modrou… Jen nevím jakou velikost… každou chvíli je to jinak :oops:A asi si ji koupím přímo přes web angelwings… mají k tomu i kapucku (musí se koupit zvlášť) a asi vezmu i zimní čepici pro mládě

rozmýšlím se mezi modrou a zelenou :)
právě jsem přeměřovala oblečení, co mám doma :)

máš zálusk na bundu nebo rovnou i tu mikinu pod ni do nižších teplot. Já váhám, ale jsem zimomřivec a nevím, co jiné pod to ještě.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.10.11 21:14
EvaHoráková píše:
Děkuji… Tu jsem měla naposledy a bála jsem se, jestli na to není malá. Jen ty nohy se mi jí nechtělo nechávat venku, tak jsem jí je taky schovala :nevim:

já tedy nejsem expert na nošení v šátku. Ale 6 týdnů mi přijde dost brzo na svislou polohu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 21:18

:nevim: Štěpulka má hlavičku na mně a ještě jí šátek pořádně přetahuju přes hlavu :nevim: . Říkám si, že snad ty 3 hodiny týdně, co jí tak nosím, nevadí :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.10.11 21:22
EvaHoráková píše: :nevim: Štěpulka má hlavičku na mně a ještě jí šátek pořádně přetahuju přes hlavu :nevim: . Říkám si, že snad ty 3 hodiny týdně, co jí tak nosím, nevadí :nevim: .

to by snad nemělo. já myslela, že nosíte intenzivněji. ale zkušenější šátkařky určitě napíšou víc.
Já jsem šátek vzdala a nakonec nosila až v Manduce - příležitostně od 4 měsíce (kratší časy), pravidelně pak od 5 měsíce.
Pořád se prosazuje nošení v kolíbce, ale s většíma dětma je to holt problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.11 21:26

To je problém :roll: :oops: . Máme blinkací mimi a neumím si představit, že jí budu stlačovat bříško :oops: . Zkoušela jsem kolíbku, ale když ty nohy… to nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.10.11 21:44

No mikinu asi už ne, mám potivé dítě. Nehledě na to, že to by už asi manžel nezkousl, už tak na to padne celý rodičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
10.10.11 21:52

v německu se nosí vertikálně už od narození
http://nosenideti.cz/clanek.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.10.11 21:53
pomeranca píše:
No mikinu asi už ne, mám potivé dítě. Nehledě na to, že to by už asi manžel nezkousl, už tak na to padne celý rodičák.

no právě, ta cena… :think:
taky to vidím jen na bundu, ale investuju ještě do toho nákrčníku, to mi přijde hodně praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.10.11 22:26

Hodlám ji používat i jako normální zimní bundu, takže se to celkem vyplatí. Navíc chceme hodně dětí a tak se mi bunda bude hodit i v každém těhotenství… A i na nošení to asi bude lepší než kapsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.10.11 22:27

Nákrčník koupím taky, pak ještě zimní kuklu pro mládě a asi ještě trojhránky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat