Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
pomeranca píše:eivlis píše:Já ji ještě nemám, ale chci si ji koupit… brzo
ahoj holky. měla bych jeden dotaz trochu mimo hlavní téma této diskuze, ale myslím, že je tu řada z vás, které jsou „kvalifikované“ mi poradit![]()
Sháním bundu na nošení do tohoto hnusného počasí a i přes zimu. Mám Manducu a mládě 1 rok (9 kg).
Dnes jsem viděla AngelWings softshelovou bundu u jedné maminky. Myslím, že to byla tatoOna byla spokojená, ale má ji dost krátce.
Zajímaly by mě vaše zkušenosti a rady. Předem moc díky.Ale byla mi právě tady (na emimi) doporučena
to ráda slyším
Jakou máš vyhlídlou barvu? ![]()
pomeranca píše:eivlis píše:Já ji ještě nemám, ale chci si ji koupit… brzo
ahoj holky. měla bych jeden dotaz trochu mimo hlavní téma této diskuze, ale myslím, že je tu řada z vás, které jsou „kvalifikované“ mi poradit![]()
Sháním bundu na nošení do tohoto hnusného počasí a i přes zimu. Mám Manducu a mládě 1 rok (9 kg).
Dnes jsem viděla AngelWings softshelovou bundu u jedné maminky. Myslím, že to byla tatoOna byla spokojená, ale má ji dost krátce.
Zajímaly by mě vaše zkušenosti a rady. Předem moc díky.Ale byla mi právě tady (na emimi) doporučena
to ráda slyším
Jakou máš vyhlídlou barvu? ![]()
kolíbku určitě ne, když má široký balení. jedině vertikálně - kříž s kapsou uvnitř
eivlis píše:pomeranca píše:to ráda slyšímeivlis píše:Já ji ještě nemám, ale chci si ji koupit… brzo
Jakou máš vyhlídlou barvu?
Já si dělám zálusk na modrou… Jen nevím jakou velikost… každou chvíli je to jinak ![]()
A asi si ji koupím přímo přes web angelwings… mají k tomu i kapucku (musí se koupit zvlášť) a asi vezmu i zimní čepici pro mládě
Děkuji… Tu jsem měla naposledy a bála jsem se, jestli na to není malá. Jen ty nohy se mi jí nechtělo nechávat venku, tak jsem jí je taky schovala ![]()
pomeranca píše:
Já si dělám zálusk na modrou… Jen nevím jakou velikost… každou chvíli je to jinakA asi si ji koupím přímo přes web angelwings… mají k tomu i kapucku (musí se koupit zvlášť) a asi vezmu i zimní čepici pro mládě
rozmýšlím se mezi modrou a zelenou ![]()
právě jsem přeměřovala oblečení, co mám doma ![]()
máš zálusk na bundu nebo rovnou i tu mikinu pod ni do nižších teplot. Já váhám, ale jsem zimomřivec a nevím, co jiné pod to ještě.. ![]()
EvaHoráková píše:
Děkuji… Tu jsem měla naposledy a bála jsem se, jestli na to není malá. Jen ty nohy se mi jí nechtělo nechávat venku, tak jsem jí je taky schovala
já tedy nejsem expert na nošení v šátku. Ale 6 týdnů mi přijde dost brzo na svislou polohu ![]()
Štěpulka má hlavičku na mně a ještě jí šátek pořádně přetahuju přes hlavu
. Říkám si, že snad ty 3 hodiny týdně, co jí tak nosím, nevadí
.
EvaHoráková píše:Štěpulka má hlavičku na mně a ještě jí šátek pořádně přetahuju přes hlavu
. Říkám si, že snad ty 3 hodiny týdně, co jí tak nosím, nevadí
.
to by snad nemělo. já myslela, že nosíte intenzivněji. ale zkušenější šátkařky určitě napíšou víc.
Já jsem šátek vzdala a nakonec nosila až v Manduce - příležitostně od 4 měsíce (kratší časy), pravidelně pak od 5 měsíce.
Pořád se prosazuje nošení v kolíbce, ale s většíma dětma je to holt problém..
To je problém
. Máme blinkací mimi a neumím si představit, že jí budu stlačovat bříško
. Zkoušela jsem kolíbku, ale když ty nohy… to nešlo ![]()
No mikinu asi už ne, mám potivé dítě. Nehledě na to, že to by už asi manžel nezkousl, už tak na to padne celý rodičák.
v německu se nosí vertikálně už od narození
http://nosenideti.cz/clanek.php?…
pomeranca píše:
No mikinu asi už ne, mám potivé dítě. Nehledě na to, že to by už asi manžel nezkousl, už tak na to padne celý rodičák.
no právě, ta cena… ![]()
taky to vidím jen na bundu, ale investuju ještě do toho nákrčníku, to mi přijde hodně praktický.
Hodlám ji používat i jako normální zimní bundu, takže se to celkem vyplatí. Navíc chceme hodně dětí a tak se mi bunda bude hodit i v každém těhotenství… A i na nošení to asi bude lepší než kapsa
Nákrčník koupím taky, pak ještě zimní kuklu pro mládě a asi ještě trojhránky