Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
14.10.11 14:12

Tak jak napsala Bruni, Manduca je prostě v tom cca roce a půl uzká a látka není od kolínku ke kolínku. Proto některé maminy začaly šít nosítka doma a vzniklo z toho Skaldino, Petite Panda a Blue bear. Jsou prostě větší a hlavně širší. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
14.10.11 20:15

holky ma otazocku, nemate niektora tu vonzi bundu a ste z prahy? chcela by som tu bundu zhliadnut nazivo. neslo by sa s niekym dohonut na male pozretie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
14.10.11 21:13

Děkuju za odpovědi :-) Už aspoň vím, co mám shánět 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.10.11 16:13

Tak jsem před pár dny psala vonzi dotaz na dobu ušití bundy:.. A zatím žádná odpověď :-( co myslíte, mám na to čekat, nebo prostě nemá čas ani odpovědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 09:53
pomeranca píše:
Tak jsem před pár dny psala vonzi dotaz na dobu ušití bundy:.. A zatím žádná odpověď :-( co myslíte, mám na to čekat, nebo prostě nemá čas ani odpovědět?

Ona ta komunikace s Vonzi je trochu pomalejsi :roll: ale odpovi ti urcite :wink: taky muze byt treba zrovna na dovci :wink: jestli mas cas,tak cekej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.10.11 10:25

Mirii tak to si počkám… Spíš jsem se bála, ze neodpoví vůbec, protože by neměla čas ani na šití. Snad to vydržím. Mládě už tolik nenosím. Ale mně se taková parádní bunda bude moc hodit. Asi jsem měla moc složitý dotaz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 12:45

Nebo ji napis jeste jednou, ze se radeji pripominas :wink: Nam se jeden komunikacni amil ztratil a na to ja uz ztratila trpelivost a vzala jsem si bundu od AW :oops: ktera byla hned......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
17.10.11 12:47

Omlouvám se, že to není k tématu, ale koukala jsem na ta nosítka a nejoptimálnější a se zdá být fakt to Skaldino, Blue Bear je menší a Petit Panda je buďto menší anebo už moc velké :roll:

Tak jsem napsala mail, že bych chtěla objednat, jsem tedy zvědavá, jak dlouho budu čekat :nevim: :think:

Každopádně se na webu píše, že je toto nosítko určeno pro děti od 3 let :think: Můj syn ještě 3 roky nemá, ale je vysoký tak 89-90cm a 13kg s oblečením má stoprocentně taky..tak si říkám, že by to snad ani nemělo vadit :nevim:

Počítám, že budu určitě nějaký ten měsíc čekat, tak snad to klapne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.10.11 12:52

Tak jsem dostala odpověď od vonzi… bunda by byla v prosinci, nebo spíš až v lednu. To bych čekala, že má hodně práce, ale až tak… tak teď nevím :nevim: Asi vemu spíš tu AW, zas tak dlouho se mi čekat nechce. To mám za to, že jsem si vzpomněla pozdě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 15:56

Lisacku cekat budes urcite :mrgreen: Ja bych se taky pomalu mela zapsat,ale poad doufam,ze mi ho streli nektera nosnice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 15:58

Pomeranco no uvazeni je na tobe :wink: tak premyslej :mrgreen: ja bych nevydrzela cekat tak dlouho :oops: kor kdyz tu bundu vyuzivam i ted…ale ja ji nosila i v destich v lete,takze zalezi jak moc ji ted potrebujes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
17.10.11 18:42
Mirii píše:
Pomeranco no uvazeni je na tobe :wink: tak premyslej :mrgreen: ja bych nevydrzela cekat tak dlouho :oops: kor kdyz tu bundu vyuzivam i ted…ale ja ji nosila i v destich v lete,takze zalezi jak moc ji ted potrebujes…

moooooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 19:57
pomeranca píše:
Mirii píše:
moooooc :lol:

no já už tu AW mám a ta tyrkysová je úžasná. Bohužel není už v S a ani nebude. Tak jsem riskla XS a budu muset vracet… :( Obleču ji v pohodě, ale je dost krátká (to jsem přehlídla, že je to o 10cm, u ostatních velikostí už takový skoky nejsou) a malé téměř lezou nohy.
No a teď mám hrozný dilema. Jestli koupit černou S nebo tyrkysovou M. Tam už se bojím, že budu mít hrozně dlouhý rukávy, do šířky mi to tolik nevadí. Už XS rukávy jsou mi až po konec palce (když svěsím ruku).
Tak teď „baby“ raďte. Ta tyrkysová je prostě úžasná a já mám zamotanou hlavu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.10.11 21:09

Eivlis a kolik meris na vysku a vazis? Ja mam eSko a mam 172 cm a vazim 62 kg a je mi teda perfektne, nohy nikomu nelezou :mrgreen: hlavne vypada dobre i bez ditete, takze ja bych treba do vetsi nesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
17.10.11 21:14
Mirii píše:
Eivlis a kolik meris na vysku a vazis? Ja mam eSko a mam 172 cm a vazim 62 kg a je mi teda perfektne, nohy nikomu nelezou :mrgreen: hlavne vypada dobre i bez ditete, takze ja bych treba do vetsi nesla :nevim:

no právě, já vím… M by byl už asi velký pytel. Musím oželet tu tyrkysovou (a i zelenou) a smířit se s černou. Měřím 163 a vážím 57. Proto jsem doufala, že XS by mohlo být, ale je to fakt krátký (kupodivu i při mé malé výšce). Dík za odpoveď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure