Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jak napsala Bruni, Manduca je prostě v tom cca roce a půl uzká a látka není od kolínku ke kolínku. Proto některé maminy začaly šít nosítka doma a vzniklo z toho Skaldino, Petite Panda a Blue bear. Jsou prostě větší a hlavně širší.
![]()
holky ma otazocku, nemate niektora tu vonzi bundu a ste z prahy? chcela by som tu bundu zhliadnut nazivo. neslo by sa s niekym dohonut na male pozretie?
Tak jsem před pár dny psala vonzi dotaz na dobu ušití bundy:.. A zatím žádná odpověď
co myslíte, mám na to čekat, nebo prostě nemá čas ani odpovědět?
pomeranca píše:
Tak jsem před pár dny psala vonzi dotaz na dobu ušití bundy:.. A zatím žádná odpověďco myslíte, mám na to čekat, nebo prostě nemá čas ani odpovědět?
Ona ta komunikace s Vonzi je trochu pomalejsi
ale odpovi ti urcite
taky muze byt treba zrovna na dovci
jestli mas cas,tak cekej ![]()
Mirii tak to si počkám… Spíš jsem se bála, ze neodpoví vůbec, protože by neměla čas ani na šití. Snad to vydržím. Mládě už tolik nenosím. Ale mně se taková parádní bunda bude moc hodit. Asi jsem měla moc složitý dotaz ![]()
Nebo ji napis jeste jednou, ze se radeji pripominas
Nam se jeden komunikacni amil ztratil a na to ja uz ztratila trpelivost a vzala jsem si bundu od AW
ktera byla hned......
Omlouvám se, že to není k tématu, ale koukala jsem na ta nosítka a nejoptimálnější a se zdá být fakt to Skaldino, Blue Bear je menší a Petit Panda je buďto menší anebo už moc velké ![]()
Tak jsem napsala mail, že bych chtěla objednat, jsem tedy zvědavá, jak dlouho budu čekat
![]()
Každopádně se na webu píše, že je toto nosítko určeno pro děti od 3 let
Můj syn ještě 3 roky nemá, ale je vysoký tak 89-90cm a 13kg s oblečením má stoprocentně taky..tak si říkám, že by to snad ani nemělo vadit ![]()
Počítám, že budu určitě nějaký ten měsíc čekat, tak snad to klapne ![]()
Tak jsem dostala odpověď od vonzi… bunda by byla v prosinci, nebo spíš až v lednu. To bych čekala, že má hodně práce, ale až tak… tak teď nevím
Asi vemu spíš tu AW, zas tak dlouho se mi čekat nechce. To mám za to, že jsem si vzpomněla pozdě ![]()
Lisacku cekat budes urcite
Ja bych se taky pomalu mela zapsat,ale poad doufam,ze mi ho streli nektera nosnice ![]()
Pomeranco no uvazeni je na tobe
tak premyslej
ja bych nevydrzela cekat tak dlouho
kor kdyz tu bundu vyuzivam i ted…ale ja ji nosila i v destich v lete,takze zalezi jak moc ji ted potrebujes…
Mirii píše:
Pomeranco no uvazeni je na tobetak premyslej
kor kdyz tu bundu vyuzivam i ted…ale ja ji nosila i v destich v lete,takze zalezi jak moc ji ted potrebujes…
moooooc ![]()
pomeranca píše:Mirii píše:moooooc
Pomeranco no uvazeni je na tobetak premyslej
no já už tu AW mám a ta tyrkysová je úžasná. Bohužel není už v S a ani nebude. Tak jsem riskla XS a budu muset vracet…
Obleču ji v pohodě, ale je dost krátká (to jsem přehlídla, že je to o 10cm, u ostatních velikostí už takový skoky nejsou) a malé téměř lezou nohy.
No a teď mám hrozný dilema. Jestli koupit černou S nebo tyrkysovou M. Tam už se bojím, že budu mít hrozně dlouhý rukávy, do šířky mi to tolik nevadí. Už XS rukávy jsou mi až po konec palce (když svěsím ruku).
Tak teď „baby“ raďte. Ta tyrkysová je prostě úžasná a já mám zamotanou hlavu… ![]()
Eivlis a kolik meris na vysku a vazis? Ja mam eSko a mam 172 cm a vazim 62 kg a je mi teda perfektne, nohy nikomu nelezou
hlavne vypada dobre i bez ditete, takze ja bych treba do vetsi nesla ![]()
Mirii píše:
Eivlis a kolik meris na vysku a vazis? Ja mam eSko a mam 172 cm a vazim 62 kg a je mi teda perfektne, nohy nikomu nelezouhlavne vypada dobre i bez ditete, takze ja bych treba do vetsi nesla
no právě, já vím… M by byl už asi velký pytel. Musím oželet tu tyrkysovou (a i zelenou) a smířit se s černou. Měřím 163 a vážím 57. Proto jsem doufala, že XS by mohlo být, ale je to fakt krátký (kupodivu i při mé malé výšce). Dík za odpoveď.