Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
5.10.11 11:15

Muj naposled prebaloval malou z latky do hnusky a na hnusku ji nasadil znovu vlnaky :mrgreen: :zed: a na to samozrejme jeste dlouhe kalhoty :zed: Kdyz jsem ji vybalila,tak smrdela fest :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
5.10.11 11:30
Mirii píše:
Muj naposled prebaloval malou z latky do hnusky a na hnusku ji nasadil znovu vlnaky :mrgreen: :zed: a na to samozrejme jeste dlouhe kalhoty :zed: Kdyz jsem ji vybalila,tak smrdela fest :zed:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.10.11 11:36

Tak já teda musím veřejně pochválit svého manžela, ten přebaluje do všeho, dokonce sám vyhodnotí situaci a nasadí vhodnou plenu (kapsovku/AIO na ven, málo savou plenku těsně před spaní, normální přes den at.), svrchňáky používá správně, dokonce už ani na separačky nezapomíná :palec: Pokaděnou plínku taktéž zlikviduje sám bez asistence, vč. osprchování.

No, zas mi pije krev jinýma věcma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.10.11 11:37

Můj se od přebalováku drží v uctivé vzdálenosti. Nemyslím si, že by byl tak neschopný, čuju z toho spíš obavy, aby mu to pak nezůstalo, kdyby projevil talent :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
16492
5.10.11 11:50

Ivuš to mi manžel občas separačky připomíná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.10.11 11:57
Brunifid píše:
Můj se od přebalováku drží v uctivé vzdálenosti. Nemyslím si, že by byl tak neschopný, čuju z toho spíš obavy, aby mu to pak nezůstalo, kdyby projevil talent :jazyk:
:lol: chytrej :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
5.10.11 11:59

Jinak pokud je muž doma, tak máme dělbu práce při bobku v plínce. Jeden vybalí a jde umýt dítě, druhý nachystá osušku, čistou plínku a následně zlikviduje špinavou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
5.10.11 12:30

můj novomanžel :pankac: přebaluje snad víc než já :mrgreen: vybere správnou plínu a případné toxické odpady zlikviduje osprchováním, namydlením… na noc dítě balí do hnusky, krmí, ukládá ke spánku. v noci k ní vstává a krmí, dává dudlík, já chrápu jak špalek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.10.11 12:36
zuzanecka81 píše:
můj novomanžel :pankac: přebaluje snad víc než já :mrgreen: vybere správnou plínu a případné toxické odpady zlikviduje osprchováním, namydlením… na noc dítě balí do hnusky, krmí, ukládá ke spánku. v noci k ní vstává a krmí, dává dudlík, já chrápu jak špalek :oops:

A co děláš Ty? 8-o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
5.10.11 12:53
pomeranca píše:
Jinak pokud je muž doma, tak máme dělbu práce při bobku v plínce. Jeden vybalí a jde umýt dítě, druhý nachystá osušku, čistou plínku a následně zlikviduje špinavou :pankac:

Osušku mi taky nachstá, ale dítě i plínu sprchuju já, nemluvím o tom že novou si taky nachystám já. Anebo si jí Alžbětka vytáhne ze skříně sama, začíná být chytřejší než manžel :mrgreen:

A plína PRAVĚK je naprosto úžasná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5502
5.10.11 13:36

Taktéž si dítě vybalím,osprchuju,zabalím, obleču, zlikviduju hovňousy…A pak se jdu starat o mužíčka…jojo jaký si to uděláš,takový to máš :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.10.11 13:38

Ahoj, docist vas je nadlidsky ukol,toz jen se pridam,ze manzel taktez vstava a nosi mi Sofi na kojeni/ 3 az 5 krat za noc prumer/ a krmi i prebaluje bravurne. Vzdy to tak bylo a ted,kdy od zari pracuju na plny uvazek se to hodi! A kdyz navrch prihodi i navareno a doma uklizeno,chrochtam blahem,doslova. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
5.10.11 13:46
farska píše:
Ahoj, docist vas je nadlidsky ukol,toz jen se pridam,ze manzel taktez vstava a nosi mi Sofi na kojeni/ 3 az 5 krat za noc prumer/ a krmi i prebaluje bravurne. Vzdy to tak bylo a ted,kdy od zari pracuju na plny uvazek se to hodi! A kdyz navrch prihodi i navareno a doma uklizeno,chrochtam blahem,doslova. . .

A tak to má být :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
5.10.11 14:08

prosim o nazor

ahoj holky, omlouvam se, že vam sem tak skacu, ale potrebuju vas nazor.
Mam 4,5mesicni dvojcatka a latkuji od narozeni jen na noc a ven davam papirovky, ted jsme byla na tyden u rodicu a brala jsem papirovky a zda se mi, ze deti jednak se v nich zacali daleko vice pohybovat, zvedaji nozicky a lepe se jim v nich prdi a kaka, v latkovkach nemuzou zvednout nozickya placou a placou, jakmile dam latkovky tak se zacnou pretacet na brisko a vice dovadet…nemyslite si ze v tech latkovakch ten vyvoj je pro dite daleko snadnejsi? a navic ten zadecek je daleko mensi a obleceni nepotrebujeme davat o cislo vetsi…je to narocne latkovat s dvojcatkama, ale do ted jsme bojovala a ten tydne u nasich na papirovkach mi prisel uplne jiny, nejen ze je to opravdu pohodlnejsi, ale take se zacali hned pretacet, ochutnavat nozicky, vice prdikovat apod…prijeli jsme domu a najeli jsme zpet na latkovky a porad mi zase breci a breci a nozky a ne ne zvednout a nejde jim ani se pretocit tak se zlobiiii.
prosim o nazor, dekuji…nechci to vzdat, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
5.10.11 14:24
Brokianaa píše:
Můj chlap neumí přebalit ani jednorázovku…dělal to dvakrát a z toho jednou ji dal naopak :roll:

Jsem ráda,že nemám takového experta sama :-P :-P Ale on mi to udělal po výkladu ještě 2× :roll: :oops: :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure