Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Muj naposled prebaloval malou z latky do hnusky a na hnusku ji nasadil znovu vlnaky
a na to samozrejme jeste dlouhe kalhoty
Kdyz jsem ji vybalila,tak smrdela fest ![]()
Mirii píše:
Muj naposled prebaloval malou z latky do hnusky a na hnusku ji nasadil znovu vlnaky![]()
a na to samozrejme jeste dlouhe kalhoty
Kdyz jsem ji vybalila,tak smrdela fest
Tak já teda musím veřejně pochválit svého manžela, ten přebaluje do všeho, dokonce sám vyhodnotí situaci a nasadí vhodnou plenu (kapsovku/AIO na ven, málo savou plenku těsně před spaní, normální přes den at.), svrchňáky používá správně, dokonce už ani na separačky nezapomíná
Pokaděnou plínku taktéž zlikviduje sám bez asistence, vč. osprchování.
No, zas mi pije krev jinýma věcma ![]()
Můj se od přebalováku drží v uctivé vzdálenosti. Nemyslím si, že by byl tak neschopný, čuju z toho spíš obavy, aby mu to pak nezůstalo, kdyby projevil talent ![]()
Brunifid píše:
Můj se od přebalováku drží v uctivé vzdálenosti. Nemyslím si, že by byl tak neschopný, čuju z toho spíš obavy, aby mu to pak nezůstalo, kdyby projevil talent
Jinak pokud je muž doma, tak máme dělbu práce při bobku v plínce. Jeden vybalí a jde umýt dítě, druhý nachystá osušku, čistou plínku a následně zlikviduje špinavou ![]()
můj novomanžel
přebaluje snad víc než já
vybere správnou plínu a případné toxické odpady zlikviduje osprchováním, namydlením… na noc dítě balí do hnusky, krmí, ukládá ke spánku. v noci k ní vstává a krmí, dává dudlík, já chrápu jak špalek ![]()
zuzanecka81 píše:
můj novomanželpřebaluje snad víc než já
vybere správnou plínu a případné toxické odpady zlikviduje osprchováním, namydlením… na noc dítě balí do hnusky, krmí, ukládá ke spánku. v noci k ní vstává a krmí, dává dudlík, já chrápu jak špalek
A co děláš Ty?
![]()
pomeranca píše:
Jinak pokud je muž doma, tak máme dělbu práce při bobku v plínce. Jeden vybalí a jde umýt dítě, druhý nachystá osušku, čistou plínku a následně zlikviduje špinavou
Osušku mi taky nachstá, ale dítě i plínu sprchuju já, nemluvím o tom že novou si taky nachystám já. Anebo si jí Alžbětka vytáhne ze skříně sama, začíná být chytřejší než manžel ![]()
A plína PRAVĚK je naprosto úžasná ![]()
Taktéž si dítě vybalím,osprchuju,zabalím, obleču, zlikviduju hovňousy…A pak se jdu starat o mužíčka…jojo jaký si to uděláš,takový to máš ![]()
Ahoj, docist vas je nadlidsky ukol,toz jen se pridam,ze manzel taktez vstava a nosi mi Sofi na kojeni/ 3 az 5 krat za noc prumer/ a krmi i prebaluje bravurne. Vzdy to tak bylo a ted,kdy od zari pracuju na plny uvazek se to hodi! A kdyz navrch prihodi i navareno a doma uklizeno,chrochtam blahem,doslova. . .
farska píše:
Ahoj, docist vas je nadlidsky ukol,toz jen se pridam,ze manzel taktez vstava a nosi mi Sofi na kojeni/ 3 az 5 krat za noc prumer/ a krmi i prebaluje bravurne. Vzdy to tak bylo a ted,kdy od zari pracuju na plny uvazek se to hodi! A kdyz navrch prihodi i navareno a doma uklizeno,chrochtam blahem,doslova. . .
A tak to má být
![]()
ahoj holky, omlouvam se, že vam sem tak skacu, ale potrebuju vas nazor.
Mam 4,5mesicni dvojcatka a latkuji od narozeni jen na noc a ven davam papirovky, ted jsme byla na tyden u rodicu a brala jsem papirovky a zda se mi, ze deti jednak se v nich zacali daleko vice pohybovat, zvedaji nozicky a lepe se jim v nich prdi a kaka, v latkovkach nemuzou zvednout nozickya placou a placou, jakmile dam latkovky tak se zacnou pretacet na brisko a vice dovadet…nemyslite si ze v tech latkovakch ten vyvoj je pro dite daleko snadnejsi? a navic ten zadecek je daleko mensi a obleceni nepotrebujeme davat o cislo vetsi…je to narocne latkovat s dvojcatkama, ale do ted jsme bojovala a ten tydne u nasich na papirovkach mi prisel uplne jiny, nejen ze je to opravdu pohodlnejsi, ale take se zacali hned pretacet, ochutnavat nozicky, vice prdikovat apod…prijeli jsme domu a najeli jsme zpet na latkovky a porad mi zase breci a breci a nozky a ne ne zvednout a nejde jim ani se pretocit tak se zlobiiii.
prosim o nazor, dekuji…nechci to vzdat, ale…
Brokianaa píše:
Můj chlap neumí přebalit ani jednorázovku…dělal to dvakrát a z toho jednou ji dal naopak
Jsem ráda,že nemám takového experta sama
Ale on mi to udělal po výkladu ještě 2×
![]()