Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8651
12.9.11 22:39
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Ještě ta sada…

To je parada! :palec:

Ivi, psala jsem ti mail ohledne tech treningacu, ale uz je to asi stejne pase, co?
Jojo, bohužel už je rozebráno, resp. zbývají jedny růžové, což bys asi nechtěla, co? Zrovna jsem ti chtěla na mail odepsat…
A jaka velikost? Mne by to bylo snad i fuk :mrgreen:
No určitě L, M už by mu bylo hodně těsné.
Tak jestli ti zbyvaji, ja je testnu.

OK, zítra pošlu instrukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.9.11 22:41
alchemilka píše:
Brokiano, a myslíš, že bumhugger jsou dost veliké? to je právě blbý, že se ty pleny nedají vidět někde naživo :zed: :zed: Jinak já jsem si sehnala baby beehinds magic v Lku a ty jsou teda hodně veliký, jsou fajn, i když dělají velký zadek :roll: akorát se teda nedají už nikde sehnat :zed:

Ty BBH Magic jsou dle mé zkušenosti největší plína, co je u nás na trhu (nebo teda byla)… Bumhugger je v sedu taky celkem vysoký, ale zas dost úzký mezi nohama, takže na hubené dítě to vůbec netěsní. Pak by možná ještě mohly sedět nějaké Popolini, ty jsou obecně dost velké, ale asi spíš šířkou mezi nohama než celkově sedem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.9.11 10:59

Mi zas právě vyhovuje bum hugger v tom že je úzký :-D V jiných plínách chodí jak robot. On sice ješte nechodí,jen stojí a chodí kolem nábytku,ale k té jeho hypotonii když mu dám hodně široké balení-což je u mojich plínek každé kromě tvých anav,které nám ale zas bohůžel nestíhají :cry: ,tak prostě nedá už nožky vůbec k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.9.11 21:03
Brokianaa píše:
brrr…tak jsem vlezla na balkon a změřila…Délka rozdělané plenky 41cm a obvod když je na poslední patentce cca 47cm. Jestli ti to k něčemu bude :nevim:

jé, moc děkuji :hug: já včera už odpadla do peří :roll: změřím ty naše BBH …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.9.11 21:16

tak teda rozměrově jsou téměř stejné :think: (d.40. obvod 46) možná zkusím nějakou koupit, když říkáš, že jsou fajn :think: a navrch se dávají ještě svrchní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
13.9.11 21:22

Ivusko, koukám, že máš rozdíl mezi dětičkama stejný jak já :wink: prosím napiš mi, že se to dá bez ujmy zvládnout :mrgreen: já to zatím asi moc nezvládám 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.9.11 07:54
alchemilka píše:
tak teda rozměrově jsou téměř stejné :think: (d.40. obvod 46) možná zkusím nějakou koupit, když říkáš, že jsou fajn :think: a navrch se dávají ještě svrchní?

Já jsem s ním spokojená…A nedávám jen na noc…A navíc se dá krásně dovycpat. Však zkus jednu koupit a uvidíš…kdyžtak podle mě bezproblému prodáš… Je sice trochu objemnější,ale ne zas nějak extra-objemnost je tam spíš nahoře jak jsou patentky. Jo a svrchňáky se musí použít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
14.9.11 09:45
alchemilka píše:
Ivusko, koukám, že máš rozdíl mezi dětičkama stejný jak já :wink: prosím napiš mi, že se to dá bez ujmy zvládnout :mrgreen: já to zatím asi moc nezvládám 8-o

Tak to asi záleží na dětech, jak se to dá zvládnout :lol: Ondra byl hrozně hodné mimino, když už neměl náladu, tak v šátku usnul spolehlivě vždycky, v noci spal se mnou, snášel kojení vleža (Klárka ne kvůli refuluxu), takže jsem se vyspala v pohodě… Klárka byla taky v pohodě, v té době mívala jen občas nějaký zuřivý záchvat, přes den už byla bez plen (to se mi teď asi nepoštěstí), vydržela si hrát sama… No nevím, mě to tak vyhovovalo, jediné, kdy to bylo nepříjemné bylo, když byli nemocní nebo nějak ultra protivní a já nemocná a manžel zrovna pryč nebo tak něco, protože Klárka se ještě nedala např. odložit k pohádkám (to teď už jde) a po obědě už nespala, takže přes den jsem si prostě neměla moc jak odpočnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.9.11 20:26

Dneska si Šimon vybral, ze chce jít na procházku v šátku… Jsem z toho byla úplně nadšená, protože už nějakou dobu byl v podstatě neuvázatelný:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
14.9.11 21:12
alchemilka píše:
Ivusko, koukám, že máš rozdíl mezi dětičkama stejný jak já :wink: prosím napiš mi, že se to dá bez ujmy zvládnout :mrgreen: já to zatím asi moc nezvládám 8-o

vydrž 2-3 měsíce a ono si to sedne :mrgreen: vlastní zkušenost 8-) začátky byly krušnější, ale teď už jsme se tak nějak sladili…
mladší teda trpí na prdy, tak je to občas na palici, ale už se to taky lepší…
jinak když se musím věnovat staršímu a mladší pláče, tak to jistí šátek nebo houpání v autosedačce…
bude líp :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
15.9.11 09:39
ivuska.h píše:
Tak to asi záleží na dětech, jak se to dá zvládnout :lol: Ondra byl hrozně hodné mimino, když už neměl náladu, tak v šátku usnul spolehlivě vždycky, v noci spal se mnou, snášel kojení vleža (Klárka ne kvůli refuluxu), takže jsem se vyspala v pohodě… Klárka byla taky v pohodě, v té době mívala jen občas nějaký zuřivý záchvat, přes den už byla bez plen (to se mi teď asi nepoštěstí), vydržela si hrát sama… No nevím, mě to tak vyhovovalo, jediné, kdy to bylo nepříjemné bylo, když byli nemocní nebo nějak ultra protivní a já nemocná a manžel zrovna pryč nebo tak něco, protože Klárka se ještě nedala např. odložit k pohádkám (to teď už jde) a po obědě už nespala, takže přes den jsem si prostě neměla moc jak odpočnout.

Tak to je fajn, že byly dětičky s tebou a ne proti :wink:
Ono to půjde i u nás. Musí 8-)
Mně jen trochu rozladilo, že když jsem šla rodit, tak jsem se loučila s hodným batolátkem, kt. jsem dokázala zvládnout a když jsem se po týdnu vrátila domů, tak tam bylo vzteklé, agresivní, nezvladatelné dítě 8-o to byl šok :-( ale myslím, že je to už lepší. Miminko taky zlobí, každý večer mívá 3h. brečící záchvaty :roll: do šátku si ho uvázat neumím :roll: No, co jsem chtěla, to mám :mrgreen: už aby byl rok za náma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
15.9.11 09:43
Oskárek píše:
alchemilka píše:
vydrž 2-3 měsíce a ono si to sedne :mrgreen: vlastní zkušenost 8-) začátky byly krušnější, ale teď už jsme se tak nějak sladili…
mladší teda trpí na prdy, tak je to občas na palici, ale už se to taky lepší…
jinak když se musím věnovat staršímu a mladší pláče, tak to jistí šátek nebo houpání v autosedačce…
bude líp :-P

díky :hug: já taky doufám, že to bude už jen lepší 8-) Jinak já mám ještě babyvak a v tom bývá Eda spokojený, ale večer už to na něj přestalo zabírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.9.11 11:23

holky v čem perete plínky… mě dnes přišli nové ANAVY a jsou tak hebké ty moje plíny jsou jak struhadlo :-? chci je mít hebounké a měkounké… :think: co dělám špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.9.11 11:29

To záleží hlavně na vodě…Bydlela jsem v bytě kde byla hrozně tvrdá voda a ručníky jak šmirgl (tehdy jsem plínky ještě nepoužívala) a když jsem se přestěhovala tak mám ručníky a i froté plínky relativně měkké. Stačí promačkat,protřít plíny po uschnutí. A nebo pak ocet do máchání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
15.9.11 11:32
Brokianaa píše:
To záleží hlavně na vodě…Bydlela jsem v bytě kde byla hrozně tvrdá voda a ručníky jak šmirgl (tehdy jsem plínky ještě nepoužívala) a když jsem se přestěhovala tak mám ručníky a i froté plínky relativně měkké. Stačí promačkat,protřít plíny po uschnutí. A nebo pak ocet do máchání…

jak to myslíš potřít plíny po uschnutí? zkusím ten ocet s další várkou…pravda i ručníky mám tvrdé. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure