Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
9.9.11 21:44

asho: tak se honem přihlaš ivušce mailem, má omezený počet kusů ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.9.11 20:31

holky prosím potřebuju poradit jakou plínu na noc. :think: ještě jsem malému nikdy žádnu látkovku na noc nedala nevím co koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
10.9.11 20:45
oblacek píše:
holky prosím potřebuju poradit jakou plínu na noc. :think: ještě jsem malému nikdy žádnu látkovku na noc nedala nevím co koupit :think:

Dávám Bamboo Extra s originál vkládačkou + prefoldem (BabyIdea) nebo Bum Hugger (Ella´s House) s tímtéž. Pokud mi neuschnou prefoldy, dávám dlouhou vkládačku z Anavy plínek.
Na to natahovací Disana vlňáky. Je to balík, ale v pohodě vydrží a malému to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.9.11 20:47

Já dávám na noc klasika anavy… malýmu to stačí, většinou se mi ho ráno podaří odchytnout se suchou plínou. Nahoru vlňáky disana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.9.11 21:01
- bodlinka - píše:
oblacek píše:
holky prosím potřebuju poradit jakou plínu na noc. :think: ještě jsem malému nikdy žádnu látkovku na noc nedala nevím co koupit :think:
Dávám Bamboo Extra s originál vkládačkou + prefoldem (BabyIdea) nebo Bum Hugger (Ella´s House) s tímtéž. Pokud mi neuschnou prefoldy, dávám dlouhou vkládačku z Anavy plínek.
Na to natahovací Disana vlňáky. Je to balík, ale v pohodě vydrží a malému to nevadí.

možná blbý dotaz ale chtěla bych vědět na ty vlňáky ještě patří pyžamko a nebo má děcko holé nohy :think: malý spinkává v overalech a nevím jestli by se ty vlňáky vešly pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.9.11 21:20

Tak já malé taky vycpu pořádně zadek - taky Bum Hugger,nebo Bamboo Extra od BI, ještě dávám bambus.Popolinku+ nějaké bambus. vkládačky, vlňáky a na to vždycky ještě overálek, přes léto s krátkou nohavičkou, teď už s dlouhýma nohavicema.Kdybych jí overal nedala, tak je schopna se vyslíct i s natahovacích vlňáku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.9.11 21:42
ankasz píše:
Kdybych jí overal nedala, tak je schopna se vyslíct i s natahovacích vlňáku :zed:

tak to je šikulka teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.9.11 21:45

Jóó to ona je, kromě svlíkání vyleze z postýlky, otevře si dveře, i ty venkovní- takže u nás se zamyká, kde co aby tam něco nevyvedla- a motto jejího života je " Přijít, vysypat, rozházet a jít dál!" :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.9.11 21:48
ankasz píše:
a motto jejího života je " Přijít, vysypat, rozházet a jít dál!" :zed: :lol:

Tak tohle je motto snad každého batolete v tomto věku :) - naše malá je totéž v bledě modrém :)

A vlňáky taky nemůže mít jen tak, protože s toho vytahuje ty šňůrky na zavazování, takže minimálně body mít musí.

• Citovat
  • Upravit
547
10.9.11 21:55
PetkaK píše:
ankasz píše:

Tak tohle je motto snad každého batolete v tomto věku :) - naše malá je totéž v bledě modrém :)

A vlňáky taky nemůže mít jen tak, protože s toho vytahuje ty šňůrky na zavazování, takže minimálně body mít musí.

S rozhazováním je to přesný. U nás taky tak. Až všechno vyháže, jde. :zed:
Jinak u nás se spí v triku, vlňákách a spacím pytli. Rozepínal overálky. :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
10.9.11 22:09

Tak na rozepínání overálků zatím nepřišla :lol: . A je fakt, že oni jsou v tom všicni stejní, ale zas malá už má 18měsíců, tak se jí snažím učit uklízet po sobě hračky atd.- leč zatím marně 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
10.9.11 22:11

Simona naštěstí nějaké svlékání vubec nezajímá… Ten je na technické věci: mobil, počítač, autíčka. No a pak knížky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.9.11 22:19
PetkaK píše:
ankasz píše:

A vlňáky taky nemůže mít jen tak, protože s toho vytahuje ty šňůrky na zavazování, takže minimálně body mít musí.

Nejen batolat. Ono jim to vydrzi snad uz nafurt. Hlavne teda panum :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
10.9.11 22:27
asha píše:
PetkaK píše:
ankasz píše:

Nejen batolat. Ono jim to vydrzi snad uz nafurt. Hlavne teda panum :zed:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.9.11 08:43
ankasz píše:
Tak na rozepínání overálků zatím nepřišla :lol: . A je fakt, že oni jsou v tom všicni stejní, ale zas malá už má 18měsíců, tak se jí snažím učit uklízet po sobě hračky atd.- leč zatím marně 8-)

Tak když chci po malé ať uklidí hračky do krabice, tak se snaží, leč jednou se trefí a skončí kostka v krabici, a pětkrát se netrefí. Ale princip ovládá, ví že se před obědem a před spaním uklízí. Zatím se snaží, ale to jí přejde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí