Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asho: tak se honem přihlaš ivušce mailem, má omezený počet kusů ![]()
holky prosím potřebuju poradit jakou plínu na noc.
ještě jsem malému nikdy žádnu látkovku na noc nedala nevím co koupit ![]()
oblacek píše:
holky prosím potřebuju poradit jakou plínu na noc.ještě jsem malému nikdy žádnu látkovku na noc nedala nevím co koupit
Dávám Bamboo Extra s originál vkládačkou + prefoldem (BabyIdea) nebo Bum Hugger (Ella´s House) s tímtéž. Pokud mi neuschnou prefoldy, dávám dlouhou vkládačku z Anavy plínek.
Na to natahovací Disana vlňáky. Je to balík, ale v pohodě vydrží a malému to nevadí.
Já dávám na noc klasika anavy… malýmu to stačí, většinou se mi ho ráno podaří odchytnout se suchou plínou. Nahoru vlňáky disana
- bodlinka - píše:oblacek píše:Dávám Bamboo Extra s originál vkládačkou + prefoldem (BabyIdea) nebo Bum Hugger (Ella´s House) s tímtéž. Pokud mi neuschnou prefoldy, dávám dlouhou vkládačku z Anavy plínek.
holky prosím potřebuju poradit jakou plínu na noc.ještě jsem malému nikdy žádnu látkovku na noc nedala nevím co koupit
Na to natahovací Disana vlňáky. Je to balík, ale v pohodě vydrží a malému to nevadí.
možná blbý dotaz ale chtěla bych vědět na ty vlňáky ještě patří pyžamko a nebo má děcko holé nohy
malý spinkává v overalech a nevím jestli by se ty vlňáky vešly pod ![]()
Tak já malé taky vycpu pořádně zadek - taky Bum Hugger,nebo Bamboo Extra od BI, ještě dávám bambus.Popolinku+ nějaké bambus. vkládačky, vlňáky a na to vždycky ještě overálek, přes léto s krátkou nohavičkou, teď už s dlouhýma nohavicema.Kdybych jí overal nedala, tak je schopna se vyslíct i s natahovacích vlňáku ![]()
ankasz píše:
Kdybych jí overal nedala, tak je schopna se vyslíct i s natahovacích vlňáku
tak to je šikulka teda ![]()
Jóó to ona je, kromě svlíkání vyleze z postýlky, otevře si dveře, i ty venkovní- takže u nás se zamyká, kde co aby tam něco nevyvedla- a motto jejího života je " Přijít, vysypat, rozházet a jít dál!"
![]()
ankasz píše:
a motto jejího života je " Přijít, vysypat, rozházet a jít dál!"![]()
Tak tohle je motto snad každého batolete v tomto věku
- naše malá je totéž v bledě modrém ![]()
A vlňáky taky nemůže mít jen tak, protože s toho vytahuje ty šňůrky na zavazování, takže minimálně body mít musí.
PetkaK píše:ankasz píše:
A vlňáky taky nemůže mít jen tak, protože s toho vytahuje ty šňůrky na zavazování, takže minimálně body mít musí.- naše malá je totéž v bledě modrém
S rozhazováním je to přesný. U nás taky tak. Až všechno vyháže, jde. ![]()
Jinak u nás se spí v triku, vlňákách a spacím pytli. Rozepínal overálky.
![]()
Tak na rozepínání overálků zatím nepřišla
. A je fakt, že oni jsou v tom všicni stejní, ale zas malá už má 18měsíců, tak se jí snažím učit uklízet po sobě hračky atd.- leč zatím marně ![]()
Simona naštěstí nějaké svlékání vubec nezajímá… Ten je na technické věci: mobil, počítač, autíčka. No a pak knížky.
PetkaK píše:ankasz píše:
A vlňáky taky nemůže mít jen tak, protože s toho vytahuje ty šňůrky na zavazování, takže minimálně body mít musí.- naše malá je totéž v bledě modrém
Nejen batolat. Ono jim to vydrzi snad uz nafurt. Hlavne teda panum ![]()
asha píše:PetkaK píše:Nejen batolat. Ono jim to vydrzi snad uz nafurt. Hlavne teda panumankasz píše:
ankasz píše:
Tak na rozepínání overálků zatím nepřišla. A je fakt, že oni jsou v tom všicni stejní, ale zas malá už má 18měsíců, tak se jí snažím učit uklízet po sobě hračky atd.- leč zatím marně
Tak když chci po malé ať uklidí hračky do krabice, tak se snaží, leč jednou se trefí a skončí kostka v krabici, a pětkrát se netrefí. Ale princip ovládá, ví že se před obědem a před spaním uklízí. Zatím se snaží, ale to jí přejde ![]()