Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
5.9.11 10:15

Asho, no to byl teda kkt :pocitac: :pocitac: ja bych volala asi rychlou v panice. Mozna by toho vedeli vic nez tenhle pan, hlavne ze je B.v poradku!!! A chlapa zab :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
5.9.11 10:17
asha píše:
Takze pokud vam dite spase tis, nic se nedeje do 5ti bobuli, staci zivocisny uhli, dala jsem dve tablety do pul deci vody. Nad 5 bobuli rychle na vyplach zaludku, do pul hodiny az hodiny nastavaji krece, prujem, zvraceni a to uz je prusvih.

Dobrý vědět. My včera byli u babičky, vedle ostružin má babička vysazený tis. Takže já jsem pořád jen sledovala co dává malá do pusy, a když měla v puse červenou kuličku (nezralou ostružinu), tak jsem taky z pusy lovila a podařilo se mi to tak blbě, že se malá pozvracela, asi jsem jí ten prst dala docela hluboko. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22590
5.9.11 10:36

Jezis Asho to je mazec :zed: noto by me fakt jeblo :zed: a jeste telefonovat s takovym :pocitac: Muze bych asi prizabila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.9.11 10:49

no koukam super zazitek 8-o hlavne teda ze je to ok, uplne vim asho jak ti bylo, ja musim malou hlidat nonstop, ptz cokoli co najde, jde do pusy a nekdy to je teda o nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.9.11 11:02
lenholka píše:
no koukam super zazitek 8-o hlavne teda ze je to ok, uplne vim asho jak ti bylo, ja musim malou hlidat nonstop, ptz cokoli co najde, jde do pusy a nekdy to je teda o nervy :roll:

ja malymu furt taham z pusy kaminky a granule od psu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
5.9.11 11:08
careynka píše:
lenholka píše:
no koukam super zazitek 8-o hlavne teda ze je to ok, uplne vim asho jak ti bylo, ja musim malou hlidat nonstop, ptz cokoli co najde, jde do pusy a nekdy to je teda o nervy :roll:
ja malymu furt taham z pusy kaminky a granule od psu :-D

jo u nas vedou kocici granule :lol:
a kameny z kytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.9.11 11:10
lenholka píše:
careynka píše:
lenholka píše:
ja malymu furt taham z pusy kaminky a granule od psu :-D
jo u nas vedou kocici granule :lol:
a kameny z kytek…

hlinu z kytek mi nepripominej :roll: prijde s cernou tlamou jakoze nic, ze kytku nikdy nevidel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.9.11 11:19

Hlina je zdrava, je tam B12 :mrgreen: Jen teda pokud mozno bez hovinek…i kdyz…pokud je to odcerveny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

S tou rychlou je to tezky no. Ja jsem chtela v prvni rade vedet, jaka davka je nebezpecna, protoze mi bylo jasny, ze toho moc nesnedl. Takze stresovat ho rychlou a nechat ho jeden den ve spitale…to mi prislo jako moc drasticky reseni pro tuhle situaci. Kdyby se tvaril stastne, mel ruku plnou bobuli a bylo by jasny, ze jich snedl vic, tak bych volala, to je jasny.
Jo a jeste jedna vec, jedovaty jsou jenom seminka a musi se rozkousat, coz taky mluvilo proti, on tyhle veci zasadne nekouse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
5.9.11 12:10

asho: Uf síla. Na tu linku bych si asi stěžovala, to je teda přístup, když jde o život dítěte!
Ale dobře, že je B. v pořádku.

carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.9.11 12:14
Flyingfrog píše:
asho: Uf síla. Na tu linku bych si asi stěžovala, to je teda přístup, když jde o život dítěte!
Ale dobře, že je B. v pořádku.carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl. :-)

Ze? musim to nejak osefovat, uz me to nebavi a na obzoru je jinej pan :-D ale taky ma plno prace a bydli daleko, takze prast jako uhod, akorat chovani ma odlisny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.9.11 12:16
Flyingfrog píše:
carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl. :-)

Mysli hlavou! Přece nezlikviduješ to jediný, v čem funguje! :twisted:

car: Si koukám taky umíš vybrat, co? :oops:  :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
5.9.11 12:17
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl. :-)

Mysli hlavou! Přece nezlikviduješ to jediný, v čem funguje! :twisted:

car: Si koukám taky umíš vybrat, co? :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo, holka..asi jo…no ale taky na tom nejsi nejlip, co? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.9.11 12:19

A tak nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř. 8-)

• Citovat
  • Upravit
29730
5.9.11 12:23
careynka píše:
Flyingfrog píše:
Ale dobře, že je B. v pořádku.carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl. :-)
Ze? musim to nejak osefovat, uz me to nebavi a na obzoru je jinej pan :-D ale taky ma plno prace a bydli daleko, takze prast jako uhod, akorat chovani ma odlisny :-D

O to chovani jde nejvic! Taky mam chlapa vecne v tahu, ale kdyby se ke vsemu jeste choval takhle, pak bych mela tyhle deti s nekym jinym. I kdyz mam nekolikrat denne chut ho zabit, to zas jo. :mrgreen: Vcera jsme se zhadali neskutecne, coz je pochopitelny, zajimalo by mne, co si o nas mysleli lidi v Cestlicich, kde jsem vyskakovala pomalu za jizdy z auta a rvala na chlapa: ty blbe! (a mastila do lekarny pro zivocisny uhli) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14105
5.9.11 12:26

Teda jak to čtu, tak chlapa mám zlatého. Což mi ovšem nebrání mu někdy nadávat do ignorantů apod. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure