Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Asho, no to byl teda kkt
ja bych volala asi rychlou v panice. Mozna by toho vedeli vic nez tenhle pan, hlavne ze je B.v poradku!!! A chlapa zab ![]()
asha píše:
Takze pokud vam dite spase tis, nic se nedeje do 5ti bobuli, staci zivocisny uhli, dala jsem dve tablety do pul deci vody. Nad 5 bobuli rychle na vyplach zaludku, do pul hodiny az hodiny nastavaji krece, prujem, zvraceni a to uz je prusvih.
Dobrý vědět. My včera byli u babičky, vedle ostružin má babička vysazený tis. Takže já jsem pořád jen sledovala co dává malá do pusy, a když měla v puse červenou kuličku (nezralou ostružinu), tak jsem taky z pusy lovila a podařilo se mi to tak blbě, že se malá pozvracela, asi jsem jí ten prst dala docela hluboko. ![]()
Jezis Asho to je mazec
noto by me fakt jeblo
a jeste telefonovat s takovym
Muze bych asi prizabila ![]()
no koukam super zazitek
hlavne teda ze je to ok, uplne vim asho jak ti bylo, ja musim malou hlidat nonstop, ptz cokoli co najde, jde do pusy a nekdy to je teda o nervy ![]()
lenholka píše:
no koukam super zazitekhlavne teda ze je to ok, uplne vim asho jak ti bylo, ja musim malou hlidat nonstop, ptz cokoli co najde, jde do pusy a nekdy to je teda o nervy
ja malymu furt taham z pusy kaminky a granule od psu ![]()
careynka píše:lenholka píše:ja malymu furt taham z pusy kaminky a granule od psu
no koukam super zazitekhlavne teda ze je to ok, uplne vim asho jak ti bylo, ja musim malou hlidat nonstop, ptz cokoli co najde, jde do pusy a nekdy to je teda o nervy
jo u nas vedou kocici granule ![]()
a kameny z kytek…
lenholka píše:careynka píše:jo u nas vedou kocici granulelenholka píše:ja malymu furt taham z pusy kaminky a granule od psu
a kameny z kytek…
hlinu z kytek mi nepripominej
prijde s cernou tlamou jakoze nic, ze kytku nikdy nevidel ![]()
Hlina je zdrava, je tam B12
Jen teda pokud mozno bez hovinek…i kdyz…pokud je to odcerveny
![]()
S tou rychlou je to tezky no. Ja jsem chtela v prvni rade vedet, jaka davka je nebezpecna, protoze mi bylo jasny, ze toho moc nesnedl. Takze stresovat ho rychlou a nechat ho jeden den ve spitale…to mi prislo jako moc drasticky reseni pro tuhle situaci. Kdyby se tvaril stastne, mel ruku plnou bobuli a bylo by jasny, ze jich snedl vic, tak bych volala, to je jasny.
Jo a jeste jedna vec, jedovaty jsou jenom seminka a musi se rozkousat, coz taky mluvilo proti, on tyhle veci zasadne nekouse.
asho: Uf síla. Na tu linku bych si asi stěžovala, to je teda přístup, když jde o život dítěte!
Ale dobře, že je B. v pořádku.
carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl. ![]()
Flyingfrog píše:
asho: Uf síla. Na tu linku bych si asi stěžovala, to je teda přístup, když jde o život dítěte!
Ale dobře, že je B. v pořádku.carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl.
Ze? musim to nejak osefovat, uz me to nebavi a na obzoru je jinej pan
ale taky ma plno prace a bydli daleko, takze prast jako uhod, akorat chovani ma odlisny ![]()
Flyingfrog píše:
carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl.
Mysli hlavou! Přece nezlikviduješ to jediný, v čem funguje! ![]()
car: Si koukám taky umíš vybrat, co?
![]()
Brunifid píše:Flyingfrog píše:
carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl.Mysli hlavou! Přece nezlikviduješ to jediný, v čem funguje!
car: Si koukám taky umíš vybrat, co?![]()
careynka píše:Flyingfrog píše:Ze? musim to nejak osefovat, uz me to nebavi a na obzoru je jinej pan
Ale dobře, že je B. v pořádku.carey: Chm, takového chlapa bych taky nakopla někam a zadek by to nebyl.ale taky ma plno prace a bydli daleko, takze prast jako uhod, akorat chovani ma odlisny
O to chovani jde nejvic! Taky mam chlapa vecne v tahu, ale kdyby se ke vsemu jeste choval takhle, pak bych mela tyhle deti s nekym jinym. I kdyz mam nekolikrat denne chut ho zabit, to zas jo.
Vcera jsme se zhadali neskutecne, coz je pochopitelny, zajimalo by mne, co si o nas mysleli lidi v Cestlicich, kde jsem vyskakovala pomalu za jizdy z auta a rvala na chlapa: ty blbe! (a mastila do lekarny pro zivocisny uhli) ![]()
Teda jak to čtu, tak chlapa mám zlatého. Což mi ovšem nebrání mu někdy nadávat do ignorantů apod. ![]()