Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
26.8.11 13:31

Asho a vrstvila si to,nebo to je az povrch vylozene piskotama a jen nahore zalite tim pudinkem a tema jablkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.8.11 15:17
Mirii píše:
Asho a vrstvila si to,nebo to je az povrch vylozene piskotama a jen nahore zalite tim pudinkem a tema jablkama?

Ne, dole je jen jedna vrstva. Vic ne, jednak nemame radi tlusty piskot a jednak nerada davam piskoty vubec, takze jen tak, aby to drzelo pohromade :) Ale jestli mas hodne hlubokou formu, muzes dat jednu vrstvu uprostred.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
26.8.11 22:56
asha píše:
Mirii píše:
Ne, dole je jen jedna vrstva. Vic ne, jednak nemame radi tlusty piskot a jednak nerada davam piskoty vubec, takze jen tak, aby to drzelo pohromade :) Ale jestli mas hodne hlubokou formu, muzes dat jednu vrstvu uprostred.

Asho moc hezký dortík určitě zkusíme, zrovna hledám inspiraci na narozeninový dortík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
27.8.11 12:16

Holky, co máte vlňáky od Desconhecidy – fakt ty barvy drží a neblednou? Chtěla bych jedny na mimino, ale bojím se, aby ty melírované barvy nezapustily do sebe a nevypadalo to pak blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.8.11 12:22

No já mám od ní vlnu a z ní upletené longiesky a nepřijde mi, že by to zlobilo.

• Citovat
  • Upravit
2639
27.8.11 13:55
ivuska.h píše:
Holky, co máte vlňáky od Desconhecidy – fakt ty barvy drží a neblednou? Chtěla bych jedny na mimino, ale bojím se, aby ty melírované barvy nezapustily do sebe a nevypadalo to pak blbě…

Mám pocit, že jsou pořád stejné,nic mi nezabarvily.Jenom na monitoru se mi ty barvy vždy zdají pestřejší, než pak naživo :-( . Ty od hájkovic jsem měla stejné na monitoru i naživo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
27.8.11 14:05

Měla jsem dvoje od Des…Nepřijde mi, že by to pouštělo. Ale držela jsem v ruce vlńáčky od hájkovic a ty jsou mnohem příjemnější. Takže jsem teť jedny prodala a až to bude aktuální , tak chci koupit od hájkovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
27.8.11 19:43

Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do zavedené diskuze, ale vycházím z toho, že plenkařky látkařky hodně používají i látkové vložky :wink: Nevíte, kde jsou k vidění nebo ke koupi v Brně? Moc díky
 FF

Edit - Vím o Bráně k dětem, ale mají je opravdu na skladě? Chtěla bych asi ImseVimse :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
27.8.11 19:52

Tak mě barvičky na vlňácích od D. drží hezky a to jsou jedny noční pořád používané. Akorát teda s tou kousavostí jsme bojovali, teď po delší době to už je naštěstí lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
28.8.11 13:47
Fen-fire píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do zavedené diskuze, ale vycházím z toho, že plenkařky látkařky hodně používají i látkové vložky :wink: Nevíte, kde jsou k vidění nebo ke koupi v Brně? Moc díky
FFEdit - Vím o Bráně k dětem, ale mají je opravdu na skladě? Chtěla bych asi ImseVimse :wink:

Ahoj, kupovala jsem Imse v Bráně, objednávku jsem dělala přes internet, ale vyzvedávala osobně. Pokud je chceš osahat, zkusila bych si zavolat, jestli je opravdu mají. Dost často jim nesedí skladová dostupnost na netu a v prodejně. :nevim: Mám Imse slipovky a jsou super. To stejné i Anavy, ale tam nevím, jestli je mají někde v klasické prodejně - Ivuško? Já je kupovala přes net. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.8.11 16:44

Zdravím, na impregnaci vlňáčků mám koupit co? Lanolin? Ten je prý naředěný s vodou mi bylo řečeno v lékárně. Pak mají něco, v čem voda není, ale to už se nejmenuje lanolin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.8.11 16:49

Musíš koupit bezvodý lanolin - adeps lanae.

• Citovat
  • Upravit
17013
29.8.11 16:50
PetkaK píše:
Musíš koupit bezvodý lanolin - adeps lanae.

A ten se potom rozpouští v horké vodě a do toho se máčí vlňáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.8.11 22:10
Fen-fire píše:
FFEdit - Vím o Bráně k dětem, ale mají je opravdu na skladě? Chtěla bych asi ImseVimse :wink:

V Brně ještě Eco Capart na Svoboďáku (průjezd domu
u Mamlasů) a Dítě ze Škatulky, viz http://www.ditezeskatulky.cz/…nna-prodejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
30.8.11 09:59
ivuska.h píše:
Holky, co máte vlňáky od Desconhecidy – fakt ty barvy drží a neblednou? Chtěla bych jedny na mimino, ale bojím se, aby ty melírované barvy nezapustily do sebe a nevypadalo to pak blbě…

Ivi, mám dvoje,jsou krásné,nezapouští,ale už bych je znovu-ikdyž jsou fakt nejkrásnější, nekupovala. Prostě škrábou. Hajkovic má i z merino vlny,ty od ní objednávám a jsou měkkoučké..na merino nechytá tolik barva,tak nejsou tak barevné. Na shopu mam ještě shorties,z excelent vlny,ty jsou pociťově jako merino a jsou barevné. Ale už se ta vlna nevyrábí.Třeba bude mít nějaké „zbytky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure