Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
23.8.11 14:47
asha píše:
careynka píše:
Mirii píše:
Car zkoisela ta tva kamoska zavinovat? Jako fakt pevne zavinout jak zakukleny motyl jen s hlavickou venku? A pousti ji vysavac,digestor,fen? Nektery deti tohle potrebuji. Drzi ji uz hlavicku? Ja v pul roce vazala uz vertikal,pac kolobkanmi proste nesla :nevim:
Takhle ji tezko muzeme radit :nevim: nejlepsi by yla diskuze ci proste napsat primo nektere z nas :nevim:
no ona to neni kamaradka, znam ji dva dny prave kvuli tomuhle, snazila jsem se ji taky radit, ale nic jim nefunguje. Dokonce jdou do motola do poradky pro drazdivy deti, to ani nevim ze existuje, tak to maji asi fakt silny. Spi tri hodiny denne, je na pokraji sil :-( je mi ji tak lito
A takhle drazdivy je to dite od porodu? Nebo kdy se to zvrhlo? Kdy ockovali?

od porodu, nastesti jeste neockovali! Neurolozka ji to ale nerekla, ted meli jit na prvni. Nastesti ma asi rozumnyho doktora a druhej den co jsem ji to rekla, ji rekl to samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 14:48
Katy2 píše:
To je ta Lesí https://www.emimino.cz/profil/lesi/?…
mimčo má fakt maličké, ani né dva měsíce, tak že předpokládám, že ještě ani neočkovali. Jsou tam i nějaké diskuze co zakládala.

jj, to je ona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.8.11 14:48

Carcaha…no ono je tezke radit kdyz nediskujtujeme primo s ni :nevim:
Asho ajooo,tak to budu drzet palce :palec: :hug: a doufam,ze se zadari :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 14:49
Mirii píše:
Carcaha…no ono je tezke radit kdyz nediskujtujeme primo s ni :nevim:
Asho ajooo,tak to budu drzet palce :palec: :hug: a doufam,ze se zadari :think: :wink:

ja prave myslela ze byste ji nektera napsala SZ a pomohla ji s tim vazanim, treba poslala odkaz na video kde to vazou dobre a rict ji jakym zpusobem vazat a jak nosit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.8.11 14:51
Katy2 píše:
mimčo má fakt maličké, ani né dva měsíce, tak že předpokládám, že ještě ani neočkovali. Jsou tam i nějaké diskuze co zakládala.

No kdyz tak koukam na diskuze, co zakladala… tam muze byt ten puvod (neustaly strach, depky…). To by chtelo asi resit jeste jinde a jinak, nez jen u mimina :think: Tohle je desne tezky, ale ono plati, ze kdyz neni v pohode mama, dite taky nebude. A uz je tu pekny kolotoc :-? K tomu prispeje brisko, nezralost nervovyho systemu a buhvico jeste. Ja bych to resila asi i s homeopatem. Jak sebe, tak dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 14:52
asha píše:
Katy2 píše:
No kdyz tak koukam na diskuze, co zakladala… tam muze byt ten puvod (neustaly strach, depky…). To by chtelo asi resit jeste jinde a jinak, nez jen u mimina :think: Tohle je desne tezky, ale ono plati, ze kdyz neni v pohode mama, dite taky nebude. A uz je tu pekny kolotoc :-? K tomu prispeje brisko, nezralost nervovyho systemu a buhvico jeste. Ja bych to resila asi i s homeopatem. Jak sebe, tak dite.

a zkusis ji poradit? Ja z ni citim jak je temer na dne, vim jak bylo me kdyz byl Vojta malej a tohle je teda skoro na brokovnici do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.8.11 14:56

Tak muzu ji zkusit napsat, jestli to ale k necemu bude. Ted jsem precetla par jejich prispevku a mne to na to sedi. Ale jak z toho ven, to poradne nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.8.11 15:07
asha píše:
Tak muzu ji zkusit napsat, jestli to ale k necemu bude. Ted jsem precetla par jejich prispevku a mne to na to sedi. Ale jak z toho ven, to poradne nevim…

ona se ted chyta uz uplne vseho, uz se bere za spatnou mamu, ze nikdy dite mit nemelo…chudak :-( ta si to uziva teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.8.11 15:10

Jo mela strach uplne od zacatku… cetla jsem. Tak jsem ji napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.8.11 15:45
asha píše:
Katy2 píše:
No kdyz tak koukam na diskuze, co zakladala… tam muze byt ten puvod (neustaly strach, depky…). To by chtelo asi resit jeste jinde a jinak, nez jen u mimina :think: Tohle je desne tezky, ale ono plati, ze kdyz neni v pohode mama, dite taky nebude. A uz je tu pekny kolotoc :-? K tomu prispeje brisko, nezralost nervovyho systemu a buhvico jeste. Ja bych to resila asi i s homeopatem. Jak sebe, tak dite.

Jojo, přesně to jsem chtěla napsat po prozkoumání jejího profilu :nevim: Znám takových mamin víc, co mají jaksi samy od sebe nervy v kýblu a pak samozřejmě i dítě je nervní, navíc ony pak všechno hůř snáší a je to začarovaný kruh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
23.8.11 16:45

Ahoj holky, potřebuju poradit. Malej má zánět močáku/ledvin. Takže se bakterie pomocí moče dostanou na plenky a tak jsem si řekla, že bych měla plenky hodit do pračky na 90, ale mám vše komplet bambus a zatim peru na 60. Co myslíte, mám risknout že pak budou mít plenky jiný tvar apod. nebo 60 stačí i při nemoci? dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.8.11 18:07
PetraKad píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Malej má zánět močáku/ledvin. Takže se bakterie pomocí moče dostanou na plenky a tak jsem si řekla, že bych měla plenky hodit do pračky na 90, ale mám vše komplet bambus a zatim peru na 60. Co myslíte, mám risknout že pak budou mít plenky jiný tvar apod. nebo 60 stačí i při nemoci? dík :kytka:

Zkus Sanytol – http://www.vmd-drogerie.cz/…racky-500-ml. Ale jinak mám dojem, že zánět močáku způsobuje obyčejná E. coli, což je běžná flóra střev, takže v plínce bývá běžně. Jen při tom zánětu se dostane kam nemá, jinak sama o sobě škodlivá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
23.8.11 18:16

díky ivuško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.8.11 19:26
ivuska.h píše:
PetraKad píše:
Ahoj holky, potřebuju poradit. Malej má zánět močáku/ledvin. Takže se bakterie pomocí moče dostanou na plenky a tak jsem si řekla, že bych měla plenky hodit do pračky na 90, ale mám vše komplet bambus a zatim peru na 60. Co myslíte, mám risknout že pak budou mít plenky jiný tvar apod. nebo 60 stačí i při nemoci? dík :kytka:
Zkus Sanytol – http://www.vmd-drogerie.cz/…racky-500-ml. Ale jinak mám dojem, že zánět močáku způsobuje obyčejná E. coli, což je běžná flóra střev, takže v plínce bývá běžně. Jen při tom zánětu se dostane kam nemá, jinak sama o sobě škodlivá není.

takze timhle muzu obcas projet i plinky, jo? to je dobre!

Ivus - mi ta mala vkladacka z snapkovych anavek vzdycky po nacurani strasne smrdi jak stary hadr… ta druha ne.. je to normalni? normalne mi plinky vubec nesmrdi a i po procurani voni po prasku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.8.11 19:36

ty jo, holky! právě si ode mě koupila jedna mamina tři anavky. má prý velkou spotřebu, neb má trojčata a plně v látce :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure