Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Flyingfrog píše:
Já si ale taky dávala pozor.Jednou ne a lup a chlap si dával ještě větší od chvíle, co jsem vyrvala já ten jeden a stejně se mu to podařilo.
a roztrhli se?
Flyingfrog píše:
Menší natržení tam je.
to je na prd
patentek by tam sel asi dat novej, ale ta durka…nebyl by lepsi suchac?
No jo, ale já se svým netalentem bych asi nezvládla dát na oboje vlňáky sucháč. ![]()
ahoj!
holky, pomožte! konečně jsem se dokopala a dofocuju poslední kousky plínové galerie. jenže ouha, u téhle plíny nevím název
poradíte, co to je za vzor? ivusko?
zuzko to je nejaky invierno ne nebo neco takovyho…
tak si predstavte ze jsem vytahla po stehovani nacatou impregnaci od ulricha a je uplne ztuhla, ma konzistenci jako drozdi, no nechapu a nutne potrebuju nalozit vlnaky tak to jsem zvedava jak to dopadne, nechce se mi kupovat dalsi babylovky tak to bude zajimavy ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, pomožte! konečně jsem se dokopala a dofocuju poslední kousky plínové galerie. jenže ouha, u téhle plíny nevím názevporadíte, co to je za vzor? ivusko?
SUELA?
zuzanecka81 píše:
to je tip,nebo se tak fakt jmenuje?
http://www.anavy.cz/…sion-new/301 nechám na tobě, mně přijdou stejné ![]()
zuzanecka81 píše:
ahoj!
holky, pomožte! konečně jsem se dokopala a dofocuju poslední kousky plínové galerie. jenže ouha, u téhle plíny nevím názevporadíte, co to je za vzor? ivusko?
Laponia
Té si považuj, bylo jich hodně málo.
ivuska.h píše:zuzanecka81 píše:Laponia
ahoj!
Té si považuj, bylo jich hodně málo.
ha! to je ono! díky!!!
a je fakt nádherná! ![]()
hm, takže máš limitku
Já myslela, že to jsou jenom šátky a ony i plíny ![]()
rosslyn píše:
hm, takže máš limitku![]()
Já myslela, že to jsou jenom šátky a ony i plíny
No ony všechny ty Hilco potisky za 399 Kč jsou limitky, protože Hilco vydává nové kolekce látek každý rok a většinou se neopakuje, max. občas vzor, ale barva ne. A některých potisků jsem navíc měla hodně málo, takže to byly takové super limitky. Nové Hilco budu mít do 14 dnů, je tam spousta velmi zajímavých vzorů ![]()