Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Anielkha píše:asha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemja treba vim, ze mi rikal jeste nekdo.. ale fakt jsem nevedela, kdo to je… je mi to lito..Tady jsme se domlouvaly, od ty doby furt cekam a ono niiiic… https://www.emimino.cz/…kovani/2250/
Chjo no, to se neda nic delatprislo mi fakt nekdy okolo cca 15.7… a cekala jsem cca tyden, kdo se ozve.. nechtela jsem, aby se to zkazilo.
No v lete je to blby, my zrovna byli na tyden na dovoleny, takze uplne mimo.
careynka píše:asha píše:ono se to asi ztratilo v tech prispevcich, ja jsem to pak taky hledala a uz to nenaslaAnielkha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemasha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
Ahoj, ja obcas nakouknuAle ted jsme byla od zacatku prazdnin skoro furt pryc.
Alzbetce vsechno nejlepsi!
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnilaAsho, asi ja… ale ja uz ho mam pryc, ptala jsem se tu, kdo se ozval, tomu jsem ho poslala.
EDIT: krome pro Carey to tu mam zabalena na stole a nejsem s nim schopna dojit na postu![]()
Tady jsme se domlouvaly, od ty doby furt cekam a ono niiiic… https://www.emimino.cz/…kovani/2250/
Chjo no, to se neda nic delattak chces to moje?
Ale ne
Diky…nebo jestli toho mas hodne, tak pokud bys mi trochu utrousila… chci to hlavne vyzkouset, mam ekzem a uz nevim, co s tim, muzu se udrbat ![]()
asha píše:
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnila
asho, já mám nenačatou kilovku, tak bych se mohla podělit ![]()
asha píše:careynka píše:Ale neasha píše:ono se to asi ztratilo v tech prispevcich, ja jsem to pak taky hledala a uz to nenaslaAnielkha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemasha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
Holky, nevite kdo tu pred prazdninama delal tu objednavku bambuckyho masla? Uspesne jsem to vytesnilaAsho, asi ja… ale ja uz ho mam pryc, ptala jsem se tu, kdo se ozval, tomu jsem ho poslala.
EDIT: krome pro Carey to tu mam zabalena na stole a nejsem s nim schopna dojit na postu![]()
Tady jsme se domlouvaly, od ty doby furt cekam a ono niiiic… https://www.emimino.cz/…kovani/2250/
Diky…nebo jestli toho mas hodne, tak pokud bys mi trochu utrousila… chci to hlavne vyzkouset, mam ekzem a uz nevim, co s tim, muzu se udrbat
a přímo na exémovou pokožku jsem si nechala poradit avokádový olej - míchám s bambuckým a mažu s tím nele i zadek při přebalování
ale to je fakt olej, musela bych ti odlít a byl teda trochu dražší ![]()
zuzanecka81 píše:asha píše:a přímo na exémovou pokožku jsem si nechala poradit avokádový olej - míchám s bambuckým a mažu s tím nele i zadek při přebalovánícareynka píše:Ale neasha píše:ono se to asi ztratilo v tech prispevcich, ja jsem to pak taky hledala a uz to nenaslaAnielkha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemasha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
Diky…nebo jestli toho mas hodne, tak pokud bys mi trochu utrousila… chci to hlavne vyzkouset, mam ekzem a uz nevim, co s tim, muzu se udrbat
ale to je fakt olej, musela bych ti odlít a byl teda trochu dražší
No to by bylo super, kdyztak mi napis SZ kolik a za kolik a domluvime se ![]()
asha píše:careynka píše:Ale neasha píše:ono se to asi ztratilo v tech prispevcich, ja jsem to pak taky hledala a uz to nenaslaAnielkha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemasha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
ja mam prave taky ekzem, ale spis mi reaguje na chemikalie atd…a kdyz jsem si B.maslo koupila v DMku od Saloosu tak mi to pomohlo
a malymu s tim mazu prdku pod pleny
nedovedu si predstavit jak velka je ctvrtkilova kostka …? Ani..?? ![]()
cary, ono je hodně mastné. já ho měla z první várky (to už je snad přes půl roku) a pořád ještě něco mám z mých 200g
je to jako kostka másla ![]()
careynka píše:asha píše:ja mam prave taky ekzem, ale spis mi reaguje na chemikalie atd…a kdyz jsem si B.maslo koupila v DMku od Saloosu tak mi to pomohlocareynka píše:Ale neasha píše:ono se to asi ztratilo v tech prispevcich, ja jsem to pak taky hledala a uz to nenaslaAnielkha píše:No ale ktery tyden jsi cekala? Ja fakt netusila, kdy ti to prislo, cekala jsem na SZ, o prazdninach na netu moc nejsemasha píše:Asho, cekala jsem tyden, pak jsem to dala tem, kdo mi napsal do posty, ale ani ja si nebyla jista, kdo vsechno mi tu rikal.. prislo to pred mesicem.Anielkha píše:No ta objednavka se delala snad kveten-cerven a zacatkem cervence to melo byt… Ja se hlasila a pak uz jen cekala, to mi ani nerikej, ja na to cekam jak na smilovani!asha píše:
a malymu s tim mazu prdku pod pleny
nedovedu si predstavit jak velka je ctvrtkilova kostka …? Ani..??
Ja zkousela fakt uz vsechno, krome chemie a kortikoidu teda. Ted mi trochu pomaha takova mast z jednoho bioshopu, je to delany v Rusku, nema to zadny cesky navod, mala plechova pikslicka…ale nevim, jestli mam vubec odvahu patrat po tom, co v tom vsechno je (100% bylinny) ![]()
Jinak uz se domlouvam se Zuzaneckou, tak patrat nemusis ![]()
zuzanecka81 píše:
cary, ono je hodně mastné. já ho měla z první várky (to už je snad přes půl roku) a pořád ještě něco mám z mých 200gje to jako kostka másla
ted jsem cetla, ze jsi se s Ashou domluvila, tak ja si tohle nahamounim
mazu s tim vojtu celyho po koupani
a neprijde mi to ani tak mastny jako hydratacni. Mne osobne se mastny nevcucne, jen omasti ruce a pak to nekde otru ale po b.m. mam ruce hladky jak Vojta prdku ![]()
careynka píše:zuzanecka81 píše:ted jsem cetla, ze jsi se s Ashou domluvila, tak ja si tohle nahamounim
cary, ono je hodně mastné. já ho měla z první várky (to už je snad přes půl roku) a pořád ještě něco mám z mých 200gje to jako kostka másla
a neprijde mi to ani tak mastny jako hydratacni. Mne osobne se mastny nevcucne, jen omasti ruce a pak to nekde otru ale po b.m. mam ruce hladky jak Vojta prdku
no je toho celkem dost ![]()
ja to davam do koupele na Zuzinu radu ![]()
Anielkha píše:careynka píše:zuzanecka81 píše:ted jsem cetla, ze jsi se s Ashou domluvila, tak ja si tohle nahamounim
a neprijde mi to ani tak mastny jako hydratacni. Mne osobne se mastny nevcucne, jen omasti ruce a pak to nekde otru ale po b.m. mam ruce hladky jak Vojta prdku
no je toho celkem dost
ja to davam do koupele na Zuzinu radu
fakt? Rozpustit v teply vode?
pro Viky?
Holky a dalo by se ještě od někoho odkoupit kousek másla a poslat na Moravu? Dlouho jsem tu taky nechodila a te´d jak se to připomělo z toho 6.měsíce, tak bych taky vzala?
Já taky chci bambucké máslo, ale nikdy jsem si nevšimla že tady proběhla nějaká objednávka. ![]()
PetkaK píše:
Já taky chci bambucké máslo, ale nikdy jsem si nevšimla že tady proběhla nějaká objednávka.
tak ty jsi uplne ztracena
asi se bude delat nova objednavka, koukam ![]()
ja treba vim, ze mi rikal jeste nekdo.. ale fakt jsem nevedela, kdo to je… je mi to lito..
prislo mi fakt nekdy okolo cca 15.7… a cekala jsem cca tyden, kdo se ozve.. nechtela jsem, aby se to zkazilo.