Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
1.6.11 18:10
Anielkha píše:
asha píše:
Anielkha píše:
asha píše:
Anielkha píše:
zuzanecka81 píše:
fly, mě taky voní :palec:
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkám
uz shanim ;)
Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala… :kytka:

bezva :) kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?

jsi z Prahy, vid? tak jestli chces, muzeme si to nekde predat.
Jj nerafinovany je fajn :palec: A kolik toho chces brat jen pro sebe? Ja vubec nemam odhad… :think:
to ja taky ne, jestli jsem to spravne pochopila, minimalni objednavka je 1kg… rekni si kolik chces :) prece jen mas deti tri, ja jen jedno :)

No ja decka temer nemazu, jen v zime…toje spis pro mne :-D A na kolik to vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
1.6.11 18:27

Holky a odkud to objednáváte?
Taky bych si přibrala, ale potřebovala bych trochu bližší info- hoďte mi tu prosím odkaz.
Akorát sem z Moravy, ale v Praze bych si mohla zajistit předání, podle toho kdy by to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.6.11 18:59

Fly jsem na kraji prahy, tady to je placka tak to tu je jak na vetrny hurce, zlatej decin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
1.6.11 19:21

anko a ostatní tazatelé, odtud: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… . Je tam toho na té úvodní stránce mnohem víc, co se dá objednat.

leni: Tak já jsem v polabí, tady je to taky placka plackovitá, ale naštěstí nefoukalo tolik. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
1.6.11 21:08

Holky nepřibraly byste mě některá k té objednávce na to bambucké máslo? Objednala bych si, ale kilo bych měla asi až do smrti :-P . Tam by se nakupovalo jedna radost, ale to s tím množstvím je to celkem problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.6.11 21:32

Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim. :) Mne klidne staci 250g. :)

• Citovat
  • Upravit
5393
1.6.11 22:46

holky, myslím, že tady se určitě najdou další, co by to máslo braly. :palec:
fly, dvě kilča, to je slušný :lol: jo a ta kapsovka by byla za kilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
1.6.11 22:47

Hádejte, co nám včera přistálo ve schránce. Pozvánka na vítání občánků, které proběhne v pátek. Jako že tam to dítě pomalu dojde po svých, to snad ani neřeším, asi je málo dětí. Jen jsem žádostivá na fotečku v kolíbce :mrgreen:
Ale že to v úterý přijde a za tři dny proběhne, ne 12:45hod., to si dělají srandu, ne? To je na nahlášení dovolené dosti pozdě, se mi zdá. :cert:

Co si máme vzít na sebe? Hlavně chlap? Půjdou rifle a košile? Prohrabala jsem krabice a na malou jsem nenašla žádné šatičky, kalhot a tepláků má stoh. :roll: Ale nic růžového holčičího, máme samé praktické věci. Tak asi dostane bíločerveně proužkaté kraťasy :nevim: V červeném máme repre teplákovku, to by asi taky nebylo ono :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5393
2.6.11 07:01

bruni, no tak to je teda fofr 8-o a já bych teda chlapa v riflích nepustila :mrgreen: já se oblíknu slušně, dítě taky, tak tatínek si musel vzít oblekové kalhoty a košili (tu teda s krátkým rukávem, aby to bylo neformální) je to oficiální akce, takže společenské oblečení. hlavně teda abyste spolu nějak na těch fotkách pak ladili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.6.11 07:02

jo a zapomněla jsem: včera veeelký úspěch! zkusila jsem dát roběti pouze um bez mm a dala si k véče stovku! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
2.6.11 07:09

Bruni to je fofr teda - my to vědli 2 měsíce dopředu :)

A jinak chlap měl gaťata ne rifle, ale hnědé gaťata a košili, já černé kalhoty (do těch jediných jsem se vešla) a slušnou halenku a dítě mělo bílou košilku a štrample se sukýnkou - nic jiného jsme na ní taky neměli :)

• Citovat
  • Upravit
5393
2.6.11 07:17

já a slečinka na vítání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 07:17
Anielkha píše:
Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim. :) Mne klidne staci 250g. :)

Beru taky 250 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.6.11 07:20

jo a my fotku z kolíbky nemáme - nela nevydrží na zádech, furt se přetáčí na ranec a pokus o posazení skončil zhroucením do předklonu :lol:
jo a nela tam byla tipuju nejstarší a jako jediná neměla chudinka botičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 07:21
zuzanecka81 píše:
bruni, no tak to je teda fofr 8-o a já bych teda chlapa v riflích nepustila :mrgreen: já se oblíknu slušně, dítě taky, tak tatínek si musel vzít oblekové kalhoty a košili (tu teda s krátkým rukávem, aby to bylo neformální) je to oficiální akce, takže společenské oblečení. hlavně teda abyste spolu nějak na těch fotkách pak ladili :palec:

Ja byla uz trikrat :mrgreen: vzdycky jsme byli prijatelne obleceny, zadny dziny!…a byli jsme tam tak pomalu jediny. Tatinkove v riflich a vytahanych trikach :-? Podle mne se to teda nehodi, je to jednou za zivot (aspon pro to dite, ze :lol: ). A bacha, je to desny emo! Ja rvala jako zelva nejpozdejc pri nastupu deti z MS k recitaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure