Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Anielkha píše:asha píše:to ja taky ne, jestli jsem to spravne pochopila, minimalni objednavka je 1kg… rekni si kolik chcesAnielkha píše:Jj nerafinovany je fajnasha píše:Anielkha píše:Jestli budes objednavat, tak ja bych si od tebe klidne vzala, uz jsem o tom uvazovala…zuzanecka81 píše:uz shanim
fly, mě taky voní
ani, tak si třeba neber celou kilovku, můžeš se zkusit s někým domluvit. já to taky rozposílala 4 holkámbezva
jsi z Prahy, vid? tak jestli chces, muzeme si to nekde predat.kolik bys chtela? budu brat to nerafinovane, ano? cetla jsem, ze je to lepsi… ze ano Zuzi?
A kolik toho chces brat jen pro sebe? Ja vubec nemam odhad…
prece jen mas deti tri, ja jen jedno
No ja decka temer nemazu, jen v zime…toje spis pro mne
A na kolik to vyjde?
Holky a odkud to objednáváte?
Taky bych si přibrala, ale potřebovala bych trochu bližší info- hoďte mi tu prosím odkaz.
Akorát sem z Moravy, ale v Praze bych si mohla zajistit předání, podle toho kdy by to bylo ![]()
Fly jsem na kraji prahy, tady to je placka tak to tu je jak na vetrny hurce, zlatej decin ![]()
anko a ostatní tazatelé, odtud: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… . Je tam toho na té úvodní stránce mnohem víc, co se dá objednat.
leni: Tak já jsem v polabí, tady je to taky placka plackovitá, ale naštěstí nefoukalo tolik. ![]()
Holky nepřibraly byste mě některá k té objednávce na to bambucké máslo? Objednala bych si, ale kilo bych měla asi až do smrti
. Tam by se nakupovalo jedna radost, ale to s tím množstvím je to celkem problém…
Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim.
Mne klidne staci 250g. ![]()
holky, myslím, že tady se určitě najdou další, co by to máslo braly. ![]()
fly, dvě kilča, to je slušný
jo a ta kapsovka by byla za kilo ![]()
Hádejte, co nám včera přistálo ve schránce. Pozvánka na vítání občánků, které proběhne v pátek. Jako že tam to dítě pomalu dojde po svých, to snad ani neřeším, asi je málo dětí. Jen jsem žádostivá na fotečku v kolíbce ![]()
Ale že to v úterý přijde a za tři dny proběhne, ne 12:45hod., to si dělají srandu, ne? To je na nahlášení dovolené dosti pozdě, se mi zdá. ![]()
Co si máme vzít na sebe? Hlavně chlap? Půjdou rifle a košile? Prohrabala jsem krabice a na malou jsem nenašla žádné šatičky, kalhot a tepláků má stoh.
Ale nic růžového holčičího, máme samé praktické věci. Tak asi dostane bíločerveně proužkaté kraťasy
V červeném máme repre teplákovku, to by asi taky nebylo ono ![]()
bruni, no tak to je teda fofr
a já bych teda chlapa v riflích nepustila
já se oblíknu slušně, dítě taky, tak tatínek si musel vzít oblekové kalhoty a košili (tu teda s krátkým rukávem, aby to bylo neformální) je to oficiální akce, takže společenské oblečení. hlavně teda abyste spolu nějak na těch fotkách pak ladili ![]()
jo a zapomněla jsem: včera veeelký úspěch! zkusila jsem dát roběti pouze um bez mm a dala si k véče stovku! ![]()
Bruni to je fofr teda - my to vědli 2 měsíce dopředu ![]()
A jinak chlap měl gaťata ne rifle, ale hnědé gaťata a košili, já černé kalhoty (do těch jediných jsem se vešla) a slušnou halenku a dítě mělo bílou košilku a štrample se sukýnkou - nic jiného jsme na ní taky neměli ![]()
Anielkha píše:
Kdyz Asha rekne, kolik chce, tak ja se klidne rozdelim.Mne klidne staci 250g.
Beru taky 250 ![]()
jo a my fotku z kolíbky nemáme - nela nevydrží na zádech, furt se přetáčí na ranec a pokus o posazení skončil zhroucením do předklonu ![]()
jo a nela tam byla tipuju nejstarší a jako jediná neměla chudinka botičky ![]()
zuzanecka81 píše:
bruni, no tak to je teda fofra já bych teda chlapa v riflích nepustila
já se oblíknu slušně, dítě taky, tak tatínek si musel vzít oblekové kalhoty a košili (tu teda s krátkým rukávem, aby to bylo neformální) je to oficiální akce, takže společenské oblečení. hlavně teda abyste spolu nějak na těch fotkách pak ladili
Ja byla uz trikrat
vzdycky jsme byli prijatelne obleceny, zadny dziny!…a byli jsme tam tak pomalu jediny. Tatinkove v riflich a vytahanych trikach
Podle mne se to teda nehodi, je to jednou za zivot (aspon pro to dite, ze
). A bacha, je to desny emo! Ja rvala jako zelva nejpozdejc pri nastupu deti z MS k recitaci ![]()