Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
2.6.11 07:24
asha píše:
zuzanecka81 píše:
bruni, no tak to je teda fofr 8-o a já bych teda chlapa v riflích nepustila :mrgreen: já se oblíknu slušně, dítě taky, tak tatínek si musel vzít oblekové kalhoty a košili (tu teda s krátkým rukávem, aby to bylo neformální) je to oficiální akce, takže společenské oblečení. hlavně teda abyste spolu nějak na těch fotkách pak ladili :palec:
Ja byla uz trikrat :mrgreen: vzdycky jsme byli prijatelne obleceny, zadny dziny!…a byli jsme team tak pomalu jediny. Tatinkove v riflich a vytahanych trikach :-? Podle mne se to teda nehodi, je to jednou za zivot (aspon pro to dite, ze :lol: ). A bacha, je to desny emo! Ja rvala jako zelva nejpozdejc pri nastupu deti z MS k recitaci :mrgreen:

já neřvala, ale proslov byl fakt nic pro citlivky. v té době měla nela nejuřvanější období, takže jsem byla otrlá :mrgreen: a hlavně jako jediná tam vždycky udělalá muhééééé či bábábábábá do nějaké srdceryvné pauzy v proslovu :lol:
a přesně, jestli něco vypadá luxusně, je to mamina v koktejlkách a jehlách a vedle ní otec v riflích a zmuchlaným triku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 07:26
zuzanecka81 píše:
asha píše:
zuzanecka81 píše:
bruni, no tak to je teda fofr 8-o a já bych teda chlapa v riflích nepustila :mrgreen: já se oblíknu slušně, dítě taky, tak tatínek si musel vzít oblekové kalhoty a košili (tu teda s krátkým rukávem, aby to bylo neformální) je to oficiální akce, takže společenské oblečení. hlavně teda abyste spolu nějak na těch fotkách pak ladili :palec:
Ja byla uz trikrat :mrgreen: vzdycky jsme byli prijatelne obleceny, zadny dziny!…a byli jsme team tak pomalu jediny. Tatinkove v riflich a vytahanych trikach :-? Podle mne se to teda nehodi, je to jednou za zivot (aspon pro to dite, ze :lol: ). A bacha, je to desny emo! Ja rvala jako zelva nejpozdejc pri nastupu deti z MS k recitaci :mrgreen:
já neřvala, ale proslov byl fakt nic pro citlivky. v té době měla nela nejuřvanější období, takže jsem byla otrlá :mrgreen: a hlavně jako jediná tam vždycky udělalá muhééééé či bábábábábá do nějaké srdceryvné pauzy v proslovu :lol:
a přesně, jestli něco vypadá luxusně, je to mamina v koktejlkách a jehlách a vedle ní otec v riflích a zmuchlaným triku :nevim:

No citlivka nejsem, ale kojeni dela svoje… Pri prvnim to nebylo tak strasny, protoze se M. nejdriv strasne chechtal a pak usnul. Podruhy jsem tam ale byla uplne sama (jako bez DH) a bylo to podstatne horsi, T. mela sotva dva mesice. A naposled to byla traga, protoze tam vystupoval M. :mrgreen:…B. mel necely tri mesice.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
2.6.11 07:34

u nas to teda dali vedet asi tyden dopredu tusim, taky nic moc..
jinak z myho pohledu naprosto zbytecny, kolibka se nekonala, neb tam zadna nebyla, starosta se vykecal, nic srdceryvnyho, za 15 minut bylo po vsem, akorat nam tam nutili jejich fotky…
ty nervy predtim, cancani a pak nula nula prd, tady u nas teda slabota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 07:49

U nas to bylo pekny, starosta vtipny, kolibku sice taky nemaji, ale daru hodne… dokonce zlaty privesek :palec:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.6.11 08:22

Hmmm tak oblek má chlap jedinej a kalhoty od něj si před rokem roztrhnul na plese a nic se s tím nedělalo, když ho nosí jednou za pár let. Ještě na funusy :roll:
Pak má ty rifle a tím garderóba končí, montérek má dost. Holt není kancelářskej a nechodí nikam, kde by rifle nebyly super slušný ohoz :nevim:
Tak holt bude za burana, nedá se nic dělat. Triko teda nenapadlo ani jeho, to sám naznal, že si k tomu vezme košili.
Jehly jsem měla naposled před otěhotněním, to jsem zvědavá, jestli se v tom nezabiju :mrgreen: To tam půjdeme s kočárkem, abych se měla čeho přidržovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
2.6.11 09:12

Holky dneska nám přišla super pošta :-) (sice to není plín, ale nevadí, ta bude zítra :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.6.11 09:13

A ještě jedna :-)
Akorát jsem za ty prachy čekala něco hrubšího :oops: , ta látka musí být asi fakt hodně drahá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
2.6.11 09:19

Maja: Ty jsou super :palec:
Já včera prohrabala krabice z půdy a kalhot máme štos, nové bohužel opravdu nepotřebujem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
2.6.11 09:29

Bruni u nás by se taky našlo kalhot asi dost, ale těmhle se nedalo odolat :oops: a taky mě vytočil chlap, tak jsem si udělala radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 09:47
Brunifid píše:
Hádejte, co nám včera přistálo ve schránce. Pozvánka na vítání občánků, které proběhne v pátek. Jako že tam to dítě pomalu dojde po svých, to snad ani neřeším, asi je málo dětí. Jen jsem žádostivá na fotečku v kolíbce :mrgreen:
Ale že to v úterý přijde a za tři dny proběhne, ne 12:45hod., to si dělají srandu, ne? To je na nahlášení dovolené dosti pozdě, se mi zdá. :cert:Co si máme vzít na sebe? Hlavně chlap? Půjdou rifle a košile? Prohrabala jsem krabice a na malou jsem nenašla žádné šatičky, kalhot a tepláků má stoh. :roll: Ale nic růžového holčičího, máme samé praktické věci. Tak asi dostane bíločerveně proužkaté kraťasy :nevim: V červeném máme repre teplákovku, to by asi taky nebylo ono :mrgreen:

Klidně v riflích. :-) edit: Koukám na fotky a ani nevím, co ten chlap měl. Černé kalhoty a bílou košili, ehm. :lol:

Akorát teda holky sorry, já to teda neberu jako žádnou slávu. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
2.6.11 09:53

Maji: Kalhoty parádní. :potlesk:

Jinak u nás vítání občánků. Trapný karaifát, taková ta knížečka, do které se zapisuje vývoj dítěte (díky tomu už mám 4 a nezapisuju do jediné). Minifotoalbum a plyšák. Stele vybrala ta školková holčička myš. 4 holčičky zapěly písně, místostarosta měl proslov (pak si ze mě dělal srandu, že místo hasičské helmy asi spíš baletní botky, když máme holku… tož já spíš tu helmu holce pořídím :lol: ). Foto v kolébce. Jako pro mě to bylo spíš mučení, protože Stela je 16.9. a vítání bylo 1.11. a ona to tam hlady prořvala. Kdo mohl tušit, že nevydrží 2h bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.6.11 10:05
Flyingfrog píše:
Maji: Kalhoty parádní. :potlesk:Jinak u nás vítání občánků. Trapný karaifát, taková ta knížečka, do které se zapisuje vývoj dítěte (díky tomu už mám 4 a nezapisuju do jediné). Minifotoalbum a plyšák. Stele vybrala ta školková holčička myš. 4 holčičky zapěly písně, místostarosta měl proslov (pak si ze mě dělal srandu, že místo hasičské helmy asi spíš baletní botky, když máme holku… tož já spíš tu helmu holce pořídím :lol: ). Foto v kolébce. Jako pro mě to bylo spíš mučení, protože Stela je 16.9. a vítání bylo 1.11. a ona to tam hlady prořvala. Kdo mohl tušit, že nevydrží 2h bez jídla.

Tak zalezi, co to dela za lidi, ze jo. U nas to bylo prijemny. Dite jsem prebalila na starostovo stole a vetsinu casu kojila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
2.6.11 10:26

Tak teď jsem napsala celkem dlouhý příspěvek a celý se mi vymazal :cert: :cert: :evil: :evil: ..Takže.

Bruni rifle a košile v pohodě. Já měla těhu rifle, do ničeho jiného jsem se po porodu prostě nevlezla a k tomu černobílý svetr, takže to šlo.

Majo krásné kaťata :palec:

Fly malá byla nááádherná :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
2.6.11 10:48

ahoj!
tak já jsem raněná svojí profesí a trvám na adekvátním oblečení na veřejných akcích :mrgreen:
maji, gatě jsou luxus!!! tyhle jsem původně chtěla, ale nejdřív nebyla velikost a látka a já si mezitím vybrala dvoje jiný :mrgreen: mám ty oranžový a pak ještě růžový , ale ty mám v 92, takže je dostane až na podzim k narozkám :mrgreen:

a dneska jsem se rozhodla :mrgreen: , že mám pořád málo plín a budu objednávat další látky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.6.11 10:53

ZUzi tak to já si vzala jenom jedny, protože ta cena je fakt šílená. Mám 86 :-)
Ty tvoje jsou taky super! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí