Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
zuzko z presnidavek??to snad nee…Bruni a neni dneska na koupani zima??
co jsem vysadila, tak nemá průjem. takže možná fakt jo. za pár týdnů vyzkouším znova a uvidí se ![]()
Nic mě neodválo, tady je akorát vedro a dusno. ![]()
Zuzko: Super, že jedla takhle pěkně!
Já dneska budu zkoušet oběd někdy za hodinu, doteď jsem jen kojila a nevypadá, že by strádala. Asi jak je to vedro.
Jinak klidně může reagovat na přesnídávky, pokud jsou čistá pyré v tom, tak spousta lidí má alergii na jablko. Je tu nejvíc rozšířené.
Holkyyyy, já mám povoleno zkoušet denně nějaký mléčný výrobek, juchuchů.
Už se těším, až zblajznu tu holandii, co je v lednici.
Měla jsem jogurt už v pátek a Stela zatím bez reakce. ![]()
Jo a nevíte, jak je to s tekutinama v teple? Já do ní dostanu za celý celičký den maximálně 60ml vody. Jinak teda kojím no.
mě nic neodválo, u nás jen chvíli ráno pršelo. Jela jsem k zubařce, páč mi zapomněla dát na doporučenku razítko… A v tramvaji jsem potkala maminku s golfkama. Na jedné holi jeden balík hnusek, na druhé další a třetí balík na stříšce… no zlatý látkovky
a mimochodem nevzpadalo to, že nakupovala ještě něco jiného… takže cesta extra jen pro plínky
s tekutinama v teple je… problém
je fakt, že pije o něco víc, než normálně, ale taky bych za ním musela lítat pořád s flaškou. Ale já kojím ještě tak 58 krát denně, tak to snad stačí
fly, já jí v teple dávám pít - doma moc nechce, ale venku v kočáru vcelku jo. teda vypije tak stováka denně, ale aspoň něco.
tak co oběd? dlabala? mě dala nela obvyklou 50 - 60ku. tak jí to dám za dvě hodiny znova ![]()
Zuzko: No já zase tak ven nechodím a jí je celkem jedno, kde jí tu flašku dávám, prostě ona z toho moc pít neumí. ![]()
Oběd zatím nic, myslela jsem, že usne, tak jsem ji hezky nakojila a v postýlce madam ožila. Tak asi dostane ten oběd. Brokolice, mrkev a trošinka pastiňáku.
A právě se tady setmělo a fičí vítr.
Fly drzim palce
(ml. vyrobky)
tady je celej den zatazeno a vubec nevim jak mam skvrne obliknout ven ![]()
jinak dneska zbastila co jsem ji dala… dopoledne kelimek ovoce (jablko, hruska) a v poledne mrkev, brambory, hovezi (svete div se, sklenicka pro 5. mesic)…tak malou ctvrtku snedla a pak se dokojila v posteli, jsem si naivne myslela jak bude spat, haha, tak dala pul hodky, tududu…
a ted tady zase rici, tkz ji sbalim a pomazem ven, cestou to vezmem na postu pro vlnacky od desconhecidy ![]()
Muzu poprosit o radu? Chtela bych pro malou nejake bambucke maslo, poradite mi, ktere a pripadne kde koupit? Vylozene pro prcka. Diky.
ani, na baby-café probíhá hromadná objednávka ![]()
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
zuzanecka81 píše:
ani, na baby-café probíhá hromadná objednávka
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Zuzi a neco hotoveho?
Nevim, jestli bych to zvladla
a hlavne se to musi jeste michat, ne? Ja jsem takova patla… ![]()
leni: Dík.
Já už v pátek měla jogurt a reakce prozatím žádná, tak mám povoleno denně něco.
Těším se, ale současně se bojím, že hned přiberu, přeci jen, 60g jsem měla někdy naposled na základce a dost se mi to líbí. ![]()
A jedla ti krásně.
Třeba jí vadí vedro na jídlo a nemá hlad.
Stela snědla 28g oběda, ale dost jsem překecávala a dělala se lžičkou letadlo. ![]()
ale prdajs! já ho mám a mažu jen tak, nic jsem nemíchala. sice je tužší, ale na dítě ho namažu v poho. vždycky naberu na prst, plácnu to na ní a ono to teplem hned povolí, takže mazat jde dobře ![]()
Holky, pro velký úspěch ještě dotaz
Co vám dělají třeba plenky Anavy (obvykle jsou barevný, mám doma červenou) při prací s bílými? Na 60 stupňů? Nepouštějí? Díky ![]()
tinpet: Červený velur ani červená karkulka mi na 60 s bílými plenami neudělaly vůbec nic.
Ty barvy drží. ![]()