Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ja nevim, asi budu tomu diteti davat jeste v 9 mesicich jidlo pro 4. mesic
![]()
proste nebude zrat a nebude
leni: Ta moje taky nejí. 25g oběda, ještě, že jsem o moc víc nenavážila. ![]()
Fly ta moje dala asi 3 lzicky naprosto tekuty stravy, naredila jsem ji tu pro 6. mesic, kde jsou pidi kousky, absolutne nezere, mam vztek jako nikdy, akorat to vsechno vyhazuju a nejradsi bych ji…
lenholka píše:
Fly ta moje dala asi 3 lzicky naprosto tekuty stravy, naredila jsem ji tu pro 6. mesic, kde jsou pidi kousky, absolutne nezere, mam vztek jako nikdy, akorat to vsechno vyhazuju a nejradsi bych ji…
A proč tě to tak štve? Je snad podvyživená a umírá hlady?
Zkoušela jsi jí dát něco do ruky, třeba kukuřičnou křupku, mírně povarenou mrkev nebo tak něco? Myslím, že tvoje nervozita jí moc na klidu a pozitivním vztahu k jídlu nepřidá ![]()
ivuska.h píše:lenholka píše:A proč tě to tak štve? Je snad podvyživená a umírá hlady?
Fly ta moje dala asi 3 lzicky naprosto tekuty stravy, naredila jsem ji tu pro 6. mesic, kde jsou pidi kousky, absolutne nezere, mam vztek jako nikdy, akorat to vsechno vyhazuju a nejradsi bych ji…Zkoušela jsi jí dát něco do ruky, třeba kukuřičnou křupku, mírně povarenou mrkev nebo tak něco? Myslím, že tvoje nervozita jí moc na klidu a pozitivním vztahu k jídlu nepřidá
ivo ja vim ze ne
ale uz na to nemam nervy po trech mesicich kdy ji porad neco nabizim…
krupku ozuzla a pak se s ni dusi kdyz se ji prilepi v puse… davam ji okurku do ruky, tu pozuzla a zahodi, mrkev me vubec nenapadla, ale myslim ze by to dopadlo stejne jako s okurkou, pak mam mit maso, to nevim jak mam do ni vpravit…
jediny co jakztakz sni je to ovoce
Okurku bych jí teď teda nedávala
hlavně ne španělskou
![]()
Tak já jí můžu dát do ruky cokoliv - mrkev, křupku, kedluben, okurku a ze všeho vysaje šťávu a je spokojená.
spis me toci ze porad jeste musim spulit cecek 3× dopo a 5× odpo.. a to jsem s ni v decina tak krasne najedla na jedno kojei dopoledne, jedno odpoledne, a nocni a ranni po porbuzeni, to byl paradni tyden a pak se zase sekla a ja mam ted nahanet mliko buhvi kde
tkz jsem se vlastne dostala k jadru problemu
ze potrebuju aby jedla pac se mi rapidne snizilo mnozstvi mlika po tom tydnu kdy bastila prikrmy…
no a uz me tu zase ozira hlad jeden uknouranej
lenholka píše:ivuska.h píše:ivo ja vim ze nelenholka píše:A proč tě to tak štve? Je snad podvyživená a umírá hlady?
Fly ta moje dala asi 3 lzicky naprosto tekuty stravy, naredila jsem ji tu pro 6. mesic, kde jsou pidi kousky, absolutne nezere, mam vztek jako nikdy, akorat to vsechno vyhazuju a nejradsi bych ji…Zkoušela jsi jí dát něco do ruky, třeba kukuřičnou křupku, mírně povarenou mrkev nebo tak něco? Myslím, že tvoje nervozita jí moc na klidu a pozitivním vztahu k jídlu nepřidá
ale uz na to nemam nervy po trech mesicich kdy ji porad neco nabizim…
krupku ozuzla a pak se s ni dusi kdyz se ji prilepi v puse… davam ji okurku do ruky, tu pozuzla a zahodi, mrkev me vubec nenapadla, ale myslim ze by to dopadlo stejne jako s okurkou, pak mam mit maso, to nevim jak mam do ni vpravit…
jediny co jakztakz sni je to ovoce
Tak ji s tím netrap, asi ještě není připravená… Dávala bych ty povařené kusy ať si jí sama, může to být cokoliv – mrkev, brokolice, květák, povařit jen tak, aby to drželo pořád dobře tvar. A kaši ti nějakou sní? Tu můžeš udělat do hodně řídkého zeleninového pyré. Já bych to v jejím věku fakt nehrotila, do roka má být převažující složka stravy kojení, tak to splňujete ![]()
lenholka píše:
spis me toci ze porad jeste musim spulit cecek 3× dopo a 5× odpo.. a to jsem s ni v decina tak krasne najedla na jedno kojei dopoledne, jedno odpoledne, a nocni a ranni po porbuzeni, to byl paradni tyden a pak se zase sekla a ja mam ted nahanet mliko buhvi kde
No jo, tyhle věci si holt řídí děti samy a my to neovlivníme
Mě se zas děcka odstavily kolem roka a taky jsem nic nezmohla, ač bych kojila ráda dýl.
lenholka píše:
tkz jsem se vlastne dostala k jadru problemuze potrebuju aby jedla pac se mi rapidne snizilo mnozstvi mlika po tom tydnu kdy bastila prikrmy…no a uz me tu zase ozira hlad jeden uknouranej
Ono to po pár dnech zas najede, neboj, prsům chvíli trvá, než zareagují.
ivus ja prave s ni mam i problem ze neji domaci stravu, jenom sklenicky, ale to jsem ji jako to pako pasirovala…
zkusim ty kusy a uvidime…
chjo chtelo by to spravit nejakou peknou plinkou ![]()
Leni já bych to do ní necpala, jen se jí to zprotiví. Prsa si zvyknou na větší poptávku a zase bude líp. Asi je to mlíčňák ![]()
Ha, tak i chlap uznal, že vrážet peníze do Felicie z roku 1995, která se rozpadá, je zbytečné. Haha, tak jsme bez auta.
leni: Mně naštěstí mlíko nijak nekleslol. Klep, klep, klep. Možná i tím, jak moc kojím v noci. ![]()
ivuško: Dorazily mi vlňáčky, tak se tu s nimi mazlím. ![]()
A asi na hodně dlouhou dobu poslední plína. Ještě vlňáky od hajkovic, ty mám objednané a pak vzhůru šetřit na auto. ![]()