Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
30.5.11 21:22

Holky to mi se rozjíždí MS a příjde mi, že malé to mlíko nechutná :nevim:
Jinak já kojím 5krát denně hlavně kvůli tekutin, protože malá mi nechce nic jiného pít :zed:

Holky já mám dneska dvě premiéry. Vařila jsem poprvé dýni hokaido a ted jsem poprvé dělala kus kus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.5.11 21:23

pomeranco - jak jsi dělala červenou řepu? :think:

• Citovat
  • Upravit
14106
30.5.11 21:24

Mně naštěstí MS nijak mlíko nezměnila, madam chlemtá při MS stejně jako bez ní. Uuuuf.

Jinak jí (když jí) 3× denně jídlo, zbytek mlíko a to tak, že mlíko 2-3× v noci a přes den klidně 5×. :oops: :mrgreen:

Maji: A chutná?:-) Kuskus já celkem ráda, tu dýni jsem ještě nejedla. :-)

Petko: Afty nezávidím. Já je nesnáším u sebe, natož malá holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.5.11 21:28
Flyingfrog píše:
Petko: Afty nezávidím. Já je nesnáším u sebe, natož malá holčička.

No právě :( Navíc jí nevyslvětlíš že to nemá olizovat, že tu mastičku nemá polykat atd. atd. Jinak pije homeopatika, už podruhé - pila to 8 dnů, pak 6dnů pauza a od včera je pije zase. Tak uvidím. Dr říkala vydržet.

• Citovat
  • Upravit
16492
30.5.11 21:32

fly dobře jsem s to udělala. Čekala jsem, že to nebude dobré a ono to chutná výborně :palec: Třeba s takovým kuřecím masem by to nemuselo být špatné. Budu to muset vyzkoušet.
Ještě zkusím ty další věci co jsou ve zdravé výživě :mrgreen:

Peti tak snad se jí to brzy uzdraví. Musí jí to hrozně bolet. Chudáček :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.5.11 21:32

Petko: uvařila a mixla. Pak teda ještě zamrazila. Jen se to vaří docela dlouho… Ale mlaďochovi to chutná, je to takové nasládlé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.11 21:34

Jo a ta dýně je bez nějakého ochucení pěkně hnusná, ale malá ji snědla :oops: :-D

Ale myslím si, že kdyby se dobře ochutila, tak by to tak strašné nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17953
30.5.11 21:43
pomeranca píše:
Eliško: a nemohlo by to být těma vlňákama? :think: Jestli nejsou třeba špatně nalanolinované :nevim:

Pomeranco, no vlňáky nepročůrá, ale asi to vyteče vrchem, nechápu. Koupila jsem plíny jen dvě, vkládačky jsou v každé dvě (velká, malá) a pak mám jednu z pop in. Nestihla jsem vyprat, takže dnes má na noc plínu s jednou malou vkládačkou a asi 6 vrstev flanelu plus vlńáky. Počítám, že bude pohroma :zed: No zítra jdu s nejstarší k dr, tak asi proberem i Jindrovu enurézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.5.11 07:50
M-a-j-a píše:
Jo a ta dýně je bez nějakého ochucení pěkně hnusná, ale malá ji snědla :oops: :-DAle myslím si, že kdyby se dobře ochutila, tak by to tak strašné nebylo.

To jo, malé dýně od babičky taky šmakuje, plný mražák ještě mám :) ale je to fakt bez chuti.

• Citovat
  • Upravit
4509
31.5.11 07:55

bohajeho taky mate v noci doma takovy vedro??
to je kveten a teploty jsou jak v srpnu :roll:
spat se poradne neda, tady ten panelak je uplne nazhavenej po dni jak na nej porad sala horko :zed:
uz aby jsme se prestehovali :roll:
vydrz prtka vydrz jeste dva mesice

a mala se porad budi v noci s hysterakem, jsem pekne vyrizena, nakonec spala s nama a stejne se budila a kvilela, ach jo…

jidlo u nas vcera : po probuzeni kojeni, pred prochazkou kojeni,na prochazce bananovy mliko (parkrat si pocucla), po prochazce kojeni, obed pidictvrtka masozeleniny + kojeni, odpoledne kojeni, v podvecer mala presnidavka + kojeni, pred spanim kojeni, nocni kojeni 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.5.11 07:57

My máme jediný štěstí že ložnice na jih a že tam svítí slunko jen do 12 hodin a do večera je tam příjemný chládek. :)

Zbytek bytu máme na západ, svítí tam slunko od 12h do západu a je to ne zdechnutí :poblion:

• Citovat
  • Upravit
4509
31.5.11 08:01

petko my jsme na jihozapad prave a je to teda des…
tam kam se postehujem budeme na jih, slunicko nam tam bude svitit maximalne do 13 hodin bych to videla a loznice je na sever :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.5.11 08:39

Leni u nás je to zatím v pohodě, ale až bude velké vedro pořád, tak se tady asi taky uvaříme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.5.11 08:40

Fly: Supermatky? To je věc názoru, mně zas přijde super kojit a látkovat a nosit 8-)

Heleďte, můžu dělat kaši z Nutrilonu, co jsem měla pro pidimimi? Je načatý, abych to sdělala? To odsávání je děs :-?

Mně z ničeho pít neumí, hrníček vůbec nechápe, dala jsem flašku s dudákem, to si trochu cvrndá do pusy. Takže kojím furt, v teplech radši víc, kvůli napití.

• Citovat
  • Upravit
10713
31.5.11 08:42
Brunifid píše:
Fly: Supermatky? To je věc názoru, mně zas přijde super kojit a látkovat a nosit 8-)

Heleďte, můžu dělat kaši z Nutrilonu, co jsem měla pro pidimimi? Je načatý, abych to sdělala? To odsávání je děs :-?

Mně z ničeho pít neumí, hrníček vůbec nechápe, dala jsem flašku s dudákem, to si trochu cvrndá do pusy. Takže kojím furt, v teplech radši víc, kvůli napití.

já donedávna dělala kaši z počátečního mlíka… a žije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí