Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky to mi se rozjíždí MS a příjde mi, že malé to mlíko nechutná ![]()
Jinak já kojím 5krát denně hlavně kvůli tekutin, protože malá mi nechce nic jiného pít ![]()
Holky já mám dneska dvě premiéry. Vařila jsem poprvé dýni hokaido a ted jsem poprvé dělala kus kus ![]()
Mně naštěstí MS nijak mlíko nezměnila, madam chlemtá při MS stejně jako bez ní. Uuuuf.
Jinak jí (když jí) 3× denně jídlo, zbytek mlíko a to tak, že mlíko 2-3× v noci a přes den klidně 5×.
![]()
Maji: A chutná?:-) Kuskus já celkem ráda, tu dýni jsem ještě nejedla. ![]()
Petko: Afty nezávidím. Já je nesnáším u sebe, natož malá holčička.
Flyingfrog píše:
Petko: Afty nezávidím. Já je nesnáším u sebe, natož malá holčička.
No právě
Navíc jí nevyslvětlíš že to nemá olizovat, že tu mastičku nemá polykat atd. atd. Jinak pije homeopatika, už podruhé - pila to 8 dnů, pak 6dnů pauza a od včera je pije zase. Tak uvidím. Dr říkala vydržet.
fly dobře jsem s to udělala. Čekala jsem, že to nebude dobré a ono to chutná výborně
Třeba s takovým kuřecím masem by to nemuselo být špatné. Budu to muset vyzkoušet.
Ještě zkusím ty další věci co jsou ve zdravé výživě ![]()
Peti tak snad se jí to brzy uzdraví. Musí jí to hrozně bolet. Chudáček ![]()
Petko: uvařila a mixla. Pak teda ještě zamrazila. Jen se to vaří docela dlouho… Ale mlaďochovi to chutná, je to takové nasládlé ![]()
Jo a ta dýně je bez nějakého ochucení pěkně hnusná, ale malá ji snědla
![]()
Ale myslím si, že kdyby se dobře ochutila, tak by to tak strašné nebylo.
pomeranca píše:
Eliško: a nemohlo by to být těma vlňákama?Jestli nejsou třeba špatně nalanolinované
Pomeranco, no vlňáky nepročůrá, ale asi to vyteče vrchem, nechápu. Koupila jsem plíny jen dvě, vkládačky jsou v každé dvě (velká, malá) a pak mám jednu z pop in. Nestihla jsem vyprat, takže dnes má na noc plínu s jednou malou vkládačkou a asi 6 vrstev flanelu plus vlńáky. Počítám, že bude pohroma
No zítra jdu s nejstarší k dr, tak asi proberem i Jindrovu enurézu.
M-a-j-a píše:
Jo a ta dýně je bez nějakého ochucení pěkně hnusná, ale malá ji snědla![]()
Ale myslím si, že kdyby se dobře ochutila, tak by to tak strašné nebylo.
To jo, malé dýně od babičky taky šmakuje, plný mražák ještě mám
ale je to fakt bez chuti.
bohajeho taky mate v noci doma takovy vedro??
to je kveten a teploty jsou jak v srpnu ![]()
spat se poradne neda, tady ten panelak je uplne nazhavenej po dni jak na nej porad sala horko ![]()
uz aby jsme se prestehovali ![]()
vydrz prtka vydrz jeste dva mesice
a mala se porad budi v noci s hysterakem, jsem pekne vyrizena, nakonec spala s nama a stejne se budila a kvilela, ach jo…
jidlo u nas vcera : po probuzeni kojeni, pred prochazkou kojeni,na prochazce bananovy mliko (parkrat si pocucla), po prochazce kojeni, obed pidictvrtka masozeleniny + kojeni, odpoledne kojeni, v podvecer mala presnidavka + kojeni, pred spanim kojeni, nocni kojeni 3×.
My máme jediný štěstí že ložnice na jih a že tam svítí slunko jen do 12 hodin a do večera je tam příjemný chládek. ![]()
Zbytek bytu máme na západ, svítí tam slunko od 12h do západu a je to ne zdechnutí ![]()
petko my jsme na jihozapad prave a je to teda des…
tam kam se postehujem budeme na jih, slunicko nam tam bude svitit maximalne do 13 hodin bych to videla a loznice je na sever ![]()
Leni u nás je to zatím v pohodě, ale až bude velké vedro pořád, tak se tady asi taky uvaříme ![]()
Fly: Supermatky? To je věc názoru, mně zas přijde super kojit a látkovat a nosit ![]()
Heleďte, můžu dělat kaši z Nutrilonu, co jsem měla pro pidimimi? Je načatý, abych to sdělala? To odsávání je děs ![]()
Mně z ničeho pít neumí, hrníček vůbec nechápe, dala jsem flašku s dudákem, to si trochu cvrndá do pusy. Takže kojím furt, v teplech radši víc, kvůli napití.
Brunifid píše:
Fly: Supermatky? To je věc názoru, mně zas přijde super kojit a látkovat a nosit![]()
Heleďte, můžu dělat kaši z Nutrilonu, co jsem měla pro pidimimi? Je načatý, abych to sdělala? To odsávání je děs
Mně z ničeho pít neumí, hrníček vůbec nechápe, dala jsem flašku s dudákem, to si trochu cvrndá do pusy. Takže kojím furt, v teplech radši víc, kvůli napití.
já donedávna dělala kaši z počátečního mlíka… a žije ![]()