Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
fragola je machr
Já ráda koukám na její metříky.
A kdybych nedejbože uvažovala o druhém dítěti, tak řvoucí (nervy pak nestíhají, já už je mám asi tenké
) Stela a dneska výšlap do čtvrtého patra s taškou po plavání a holkou v autosedačce mě spolehlivě zastaví a uvažování zašlápnou. ![]()
lenholko: Krásné fotky.
Moc se mi líbí barevně. ![]()
M-a-j-a píše:
Holky tak jsem si dneska všimla, že jsme v plození dětí teda béčka. Určitě znáte z emimina Fragolu. Dneska jsem na ni narazila a už má zase těhotenský metříkJá ji obdivuju, že to dokáže zvládnout
Ty jo neke! Ta je uz pomalu zrala na zapis do Guinessovky
Ani ne tak poctem deti, jako casovym rozmezim…
Akorat by mne zajimalo, jak to ta holka zvladne fyzicky, pro telo je to dost zahul… Co vim, tak kdyz kdysi zensky takhle rodily, vypadaly v 50 jak stareny ![]()
Vzdycky mne dostane film Eva tropi hlouposti, kde ta starenka prave slavi 50 ![]()
A ahoj ![]()
Holky ja to nechapu. 14 dni se snazim, aby B. drzel jakz takz dietku, porad srajdil…a co myslite? Vcera jsme byli Mezi ploty, dali jsme si u stanku opeceny brambory buhviscim a halusky se zelim, byla jsem presvedcena, ze se zes…em vsichni
A B. ma dneska poprvy bobany!!!
Tak se mi opet potvrdilo, ze v nasem pripade jsou vsechny dietky na h…
(u sebe je teda nedrzim nikdy, nejlepsi je bucek a neco s tatarkou
)
lenholka píše:
no pane jo… me by teda uprimne svihlo
no to mě taky… já chci teda mít více dětí, ideálně šest, ale ne tak rychle za sebou… Někomu to holt jde snadno (to početí dětí)… co by za to některé snažilky daly
asho: Jooo, Evu mám ráda, ten film je super a taky mě tam baví „stařenka.“ ![]()
A paráda, že B. už nesrajdí, ovšem sranda je teda, po čem.
A teda halušky bych si dala taky, mňááááám. ![]()
Tý jo pomerančo 6 dětí
to byh asi nezvládla a hlavně bych je neměla kam ubytovat ![]()
pomerančo: 6? Wow, dobrá. ![]()
Já si přijdu stará už na jedno a ty chceš šest. ![]()
Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno. ![]()
Flyingfrog píše:
pomerančo: 6? Wow, dobrá.![]()
Já si přijdu stará už na jedno a ty chceš šest.
Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno.
No ale znas to…jedinacek prudi vic, protoze nema nikoho, koho by terorizoval
Si to jeste rozmysli ![]()
asha píše:Flyingfrog píše:No ale znas to…jedinacek prudi vic, protoze nema nikoho, koho by terorizoval
Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno.Si to jeste rozmysli
To je svata pravda!
Viz ja.,co jsem taky jedinacek
![]()
asha píše:Flyingfrog píše:No ale znas to…jedinacek prudi vic, protoze nema nikoho, koho by terorizoval
Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno.Si to jeste rozmysli
No, to si myslím taky ![]()
Já i manžel jedináček (tedy oba s nevlastními sourozenci společně nebydlícími) a máme děti 3.
Od dětství jsem byla rozhodnutá ,že pokud to půjde , tak budu mít víc než 1 dítě.
Nestěžuju si , dětství jsem měla hezké , ale sourozenci chyběli .
Ale na šest se tedy taky necítím
. DOvedu si představit ještě tak to jedno.
A ted jsem tady na emimi objevila pani,co ma deti 15
![]()
A ze stejnych duvodu,co citim ja-byla JEDINACEK a chtela svym detem doprat ten luxus,mit sourozence
![]()