Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
30.5.11 13:00

no pane jo… me by teda uprimne svihlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.5.11 13:32

fragola je machr :palec: Já ráda koukám na její metříky. :-) A kdybych nedejbože uvažovala o druhém dítěti, tak řvoucí (nervy pak nestíhají, já už je mám asi tenké :zed: ) Stela a dneska výšlap do čtvrtého patra s taškou po plavání a holkou v autosedačce mě spolehlivě zastaví a uvažování zašlápnou. :nevim:

lenholko: Krásné fotky. :palec: Moc se mi líbí barevně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.5.11 13:40
M-a-j-a píše:
Holky tak jsem si dneska všimla, že jsme v plození dětí teda béčka. Určitě znáte z emimina Fragolu. Dneska jsem na ni narazila a už má zase těhotenský metřík :-) Já ji obdivuju, že to dokáže zvládnout 8-o

Ty jo neke! Ta je uz pomalu zrala na zapis do Guinessovky :mrgreen: Ani ne tak poctem deti, jako casovym rozmezim… :lol: Akorat by mne zajimalo, jak to ta holka zvladne fyzicky, pro telo je to dost zahul… Co vim, tak kdyz kdysi zensky takhle rodily, vypadaly v 50 jak stareny :think:
Vzdycky mne dostane film Eva tropi hlouposti, kde ta starenka prave slavi 50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.5.11 13:46

A ahoj :mavam:
Holky ja to nechapu. 14 dni se snazim, aby B. drzel jakz takz dietku, porad srajdil…a co myslite? Vcera jsme byli Mezi ploty, dali jsme si u stanku opeceny brambory buhviscim a halusky se zelim, byla jsem presvedcena, ze se zes…em vsichni :mrgreen: A B. ma dneska poprvy bobany!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak se mi opet potvrdilo, ze v nasem pripade jsou vsechny dietky na h… :mrgreen: (u sebe je teda nedrzim nikdy, nejlepsi je bucek a neco s tatarkou :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.5.11 13:47
lenholka píše:
no pane jo… me by teda uprimne svihlo :mrgreen:

no to mě taky… já chci teda mít více dětí, ideálně šest, ale ne tak rychle za sebou… Někomu to holt jde snadno (to početí dětí)… co by za to některé snažilky daly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.5.11 13:56

asho: Jooo, Evu mám ráda, ten film je super a taky mě tam baví „stařenka.“ :lol:

A paráda, že B. už nesrajdí, ovšem sranda je teda, po čem. :-) A teda halušky bych si dala taky, mňááááám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
30.5.11 14:01

Tý jo pomerančo 6 dětí 8-o to byh asi nezvládla a hlavně bych je neměla kam ubytovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
30.5.11 14:03

pomerančo: 6? Wow, dobrá. :-)

Já si přijdu stará už na jedno a ty chceš šest. :palec:

Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.5.11 14:08
Flyingfrog píše:
pomerančo: 6? Wow, dobrá. :-)

Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno. :zed:

No ale znas to…jedinacek prudi vic, protoze nema nikoho, koho by terorizoval :mrgreen: Si to jeste rozmysli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.5.11 14:09
asha píše:
Flyingfrog píše:

Obdivuju fakt každou maminu (i tátu), co mají víc dětí. Mně fakt na blázinec stačí jedno. :zed:
No ale znas to…jedinacek prudi vic, protoze nema nikoho, koho by terorizoval :mrgreen: Si to jeste rozmysli :lol:

To je svata pravda!
Viz ja.,co jsem taky jedinacek :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.5.11 14:12
asha píše:
Flyingfrog píše:

No ale znas to…jedinacek prudi vic, protoze nema nikoho, koho by terorizoval :mrgreen: Si to jeste rozmysli :lol:

No, to si myslím taky :wink:
Já i manžel jedináček (tedy oba s nevlastními sourozenci společně nebydlícími) a máme děti 3.
Od dětství jsem byla rozhodnutá ,že pokud to půjde , tak budu mít víc než 1 dítě.
Nestěžuju si , dětství jsem měla hezké , ale sourozenci chyběli .
Ale na šest se tedy taky necítím :oops: . DOvedu si představit ještě tak to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.5.11 14:13

Farska - ty taky, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.5.11 14:15
Ráďa69 píše:
Farska - ty taky, jo? :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.5.11 14:16

A ted jsem tady na emimi objevila pani,co ma deti 15 :huban: :kytka:
A ze stejnych duvodu,co citim ja-byla JEDINACEK a chtela svym detem doprat ten luxus,mit sourozence :oops: :oops: :oops: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.5.11 14:16

Příspěvek upraven 21.02.14 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat