Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Taky jsem jedinacek. Nevlastni, nespolubydlici a o vic jak dekadu mladsi se nepocitaji.A prave premyslim, jestli je pravda, ze nejhorsi pocet jsou 3…vsichni mi rikaji, ze se 4 je to vetsi pohoda
Baro??? U nas je to teda bes, kolikrat si myslim, ze DH uz rani mrtvice, takze to bud potrebujem vybalancovat, nebo na 4. rovnou zapomenout…
No,pohoda----tak to nevim,Ja nemuzu soudit,tim,ze jsme na ne s manzelem stale DVA,TAK je to super.Ale JAK JSEM MELA TRI A MENZL DOMA NEBYVAL,BYLO TO NA PALICI-VE 4 UZ SI TO NEUMIM MOC PREDSTAVIT TAKY----
ALE ,je to jiste o organizaci.A Hlavne!!!Jak se k tomu stavi a ma CHLAP ![]()
Tak my jsme naplánovali třetí a dneska jsem ráda, že to třetí jsou dvojčata
protože dvě dvojice fakt dobře fungujou. No a mám je skoro pořád já, jsem většinu času slaměná vdova.
Holky, pořídila jsem tomu našemu čtyřletému ostudovi na noc Baby beehinds, navrch vlňáky od nich a on to pročurdí
Nacpala jsem do nich obě vkládačky, víc se nevešlo. A jsou mu se zavřením obou očí, teda vlňáky jsou dobře, plíny drží silou vůle. Nejela jsem pro ně s ním a mám asi blbý odhad. Ale hlavně prostě průčůrá. Už si nevím rady, pročůrá všechno, tak asi to vidím na dr ![]()
Příspěvek upraven 30.05.11 v 14:27
Tak to koukám teda
. Je to náhoda, že jsme se tu sešly jedináčci s více dětma nebo není ?
Jinak k těm čtyřem . Mám dvě kamarádky se čtyřma. JEdna to zvládá sama (manžela mám , ale je od nevidim do nevidim v práci) . A druhá měla jednu chvíli i au pair . (asi by to zvládla taky, ale měla firmu). Ale i chlapa , co ty děti chtěl (víc než ona), takže pomáhá. Takže záhul to asi je .
Tak my s manželem mám oba dva sourozence (já jednoho, manžel dva) a chceme oba dva mít děti tři ![]()
Já jsem byla jedináček 8let a dlouho jsem si nemohla zvyknout, že už nemám všechno. Jinak jsem ze 4 dětí ![]()
PetkaK píše:
Tak my s manželem mám oba dva sourozence (já jednoho, manžel dva) a chceme oba dva mít děti tři
Peti aby jste jich neměli za chvíli stejně jako fragola
vaší rychlostí
, ale to už by jsme se u tety neposkládali
![]()
M-a-j-a píše:PetkaK píše:Peti aby jste jich neměli za chvíli stejně jako fragola
Tak my s manželem mám oba dva sourozence (já jednoho, manžel dva) a chceme oba dva mít děti třivaší rychlostí
, ale to už by jsme se u tety neposkládali
![]()
No já myslím že už tak bude problém
hlavně se spaním teda (a u našich to bude ještě horší)
no já mám 7 sourozenců, ale v rození dětí jsem oproti mamce pozadu, šest dětí bude stačit. Já jsem se v naší velké rodině inspirovala v tom nejlepším slova smyslu.
pomeranca píše:
no já mám 7 sourozenců, ale v rození dětí jsem oproti mamce pozadu, šest dětí bude stačit. Já jsem se v naší velké rodině inspirovala v tom nejlepším slova smyslu.
pomeranco já kdybych měla místo a neměla žádné půjčky, tak bych dětí taky brala více, ale bohužel ![]()
M-a-j-a píše:pomeranca píše:pomeranco já kdybych měla místo a neměla žádné půjčky, tak bych dětí taky brala více, ale bohužel
No tak my místo zatím nemáme, ale výhledově bude
My máme hlavně vlastní bydlení, takže jsme si řekli, že by byla škoda toho nevyužít
Májo, kdyby jsi to měla brát tak že dokud máš půjčku tak nemáš děti tak je nebudeš mít nikdy. Buď ráda že máte kde bydlet a že je to vaše (zatím teda tak na půl). Časem to prodáš a koupíš větší (já bych větší koupila třeba hned
)
Pomerančo vy máte výhled, my zatím ne ![]()
Peti jasné, já jsem to tak i brala když jsme se začali snažit o malou. Horší je, že naše to bude až za 18let
ale párkrát už jsem uvažovala, že odsud půjdeme pryč
zalíbil se mi jeden pozemek
, ale bohužel na to fakt nemáme
Jsme rádi, že jakž takž zvládáme tohle.
asho, farska: Já jedináček nejsem, bráchu mám o 1rok a 26 dní mladšího. Jenže já se prostě bojím, že by taky milá dcera (či případné druhé) mohla být bez maminky. Nevím no. Někdo na těch víc dětí není stavěný. Já nechtěla kdysi ani to jedno.
Je fakt, že tím pádem se u nás látkování nevyplatí, haha, ale zase mě baví. ![]()
Obdivuju moc a moc lidi s víc dětma, hlavně kam se poskládají a jak to zvládnou finančně. My bychom asi druhé zvládli (akorát bez auta, ale tak to se snad dá i v téhle době), ale já to prostě nedávám. ![]()
Bavilo mě být těhotná, prožít si porod, ale další dítě? To ne.
A s tím terorizováním… No viděla jsem teď u dvou dětí, jak to mladší terorizují a bylo mi toho mladšího celkem líto. ![]()
Mimochodem, to moje dítě odmítá jíst.
Vynechala jsem jí oběd, dala jen mlíko (si trochu cucla) a teď se pan manžel do ní snaží nacpat svačinu v podobě hrušky a nedaří se mu to. ![]()
Fly vitej v klubu, u nas se zase opet nezere..
navic jsem si ji dovolila otevrit sklenicku pro 6. mesic, tkz uz tam nejaky ten kousek je a mohla se pominout
no slabout ctvrtku jedla ale ty cavyky u toho, jsem myslela, ze to nedam…
ja jsem ze dvou deti, ale segra je o 5,5 roku mladsi, tak mi to prijde taky uz mimo, takovi polovicni jedinacci, dneska to teda uz celkem jde…
chlap je ze 3 deti, ale prostredni segra je od nej o 10 let, nebo 12 ted nevim a ted teda vyrustal jako jedinacek
v zasade jsme oba pro vice deti, zaklad je dve, pak se uvidi
i kdyz pred porodem jsem rekla, ze jedno a dost, kdo to ma rodit ze jo, ale to bylo v prvnim trimestru a to jsem mela z porodu slusnou fobii