Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
28.5.11 07:41

tak moje dite, ktery uz celkem obstojne jedlo prikrmy tak se ted rozhodlo ze nic nezkozu nechce, za ten tyden mi samozrejme mlika rapidne ubylo a ted se nedostava, by me zajimalo jak to zase budu nahanet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
28.5.11 08:01
lenholka píše:
tak moje dite, ktery uz celkem obstojne jedlo prikrmy tak se ted rozhodlo ze nic nezkozu nechce, za ten tyden mi samozrejme mlika rapidne ubylo a ted se nedostava, by me zajimalo jak to zase budu nahanet :cert:

Mam to stejne a kojim ted desetimesicnih dceru co hodku a pul :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
28.5.11 08:46

Tak u nás dva příkrmy, někdy sní celou velkou skleničku 2× denně, jindy třeba jen jeden a do druhého zobne pět lžiček a nechce. Tak to nehrotím, kozu dostane stejně i když všechno sní.
Akorát mi začalo kapat mlíko. Prsní vložky jsem používala jen v šestinedělí, pak už to při kojení z druhého neteklo. A teď zas, začnu kojit a na druhé straně jsem durch :-?
Musím pohledat, jestli jsem ten zbytek balení nevyhodila.

• Citovat
  • Upravit
14106
28.5.11 10:16
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to. :nevim:
No jo, když má od malička flašku od piva jako normoš hračku, tak to je jasný, že to pro ni není motivace ji ukrást :mrgreen: U nás je to pro ni vzácnost a príma lup :mrgreen:

NO to nemá, ale prostě ji nezajímají, když sem tam stojí v kuchyni na zemi. :-)

Asi bych se měla smířit s lemrou línou, ale téměř všechny mladší děti jsou pohyblivější jak ta moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.5.11 10:25
Flyingfrog píše:
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to. :nevim:
No jo, když má od malička flašku od piva jako normoš hračku, tak to je jasný, že to pro ni není motivace ji ukrást :mrgreen: U nás je to pro ni vzácnost a príma lup :mrgreen:

NO to nemá, ale prostě ji nezajímají, když sem tam stojí v kuchyni na zemi. :-)

Asi bych se měla smířit s lemrou línou, ale téměř všechny mladší děti jsou pohyblivější jak ta moje.

Fly aby ses jednou nedivila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
29.5.11 20:47

Ahoj holky!
Od pátku ležím látkovkách a jsem z toho opravdu jelen :oops: :twisted: :lol: :lol: najde se dobrá duše, která by mi udělala jasno???
U malého jsem používala jednorázovky, ale teď chci zkusit látkovky…
Co si pro začátek pořídit a hlavně kolik???? Děkuju :huban: :mrgreen:

Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.5.11 21:04
evculinda píše:Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Optej se prodejkyně, jestli na to má české atesty a zjistíš sama, jestli ty plenky za něco stojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.5.11 21:09
ivuska.h píše:
evculinda píše:Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Optej se prodejkyně, jestli na to má české atesty a zjistíš sama, jestli ty plenky za něco stojí :wink:

Já jsem od kohosi k nějakému nákup dostala od této značky svrchňáky - a hrůza :zed: - ani jsem je nepoužila a letěli do popelnice, protože tam nebyl PUL, ale normální igelitový sáček a na tom vrstva čehosik co strašně škrábalo.

• Citovat
  • Upravit
2064
29.5.11 21:14
evculinda píše:
Ahoj holky!
Od pátku ležím látkovkách a jsem z toho opravdu jelen :oops: :twisted: :lol: :lol: najde se dobrá duše, která by mi udělala jasno???
U malého jsem používala jednorázovky, ale teď chci zkusit látkovky…
Co si pro začátek pořídit a hlavně kolik???? Děkuju :huban: :mrgreen:Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Babylandy jsem měla a nádherně seděli na miminku, ale není to žádná kvalita. Ten PUL je opravdu hrozný a praní na 60st nedává - píšou tam teda prát na 30st ty kalhotky, ale to bych ohrála - plíny pro mimino na 30 prát prostě nebudu. A atesty nemají žádné, alespoň paní která je tahala z ciziny mi to říkala. Prý tam na ně narazila u více maminek, zkusila je a byla spokojená, tak je začala vozit. Já je tedy nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.5.11 21:18

ivuško: už dlouho se tě chci zeptat :roll: Pořád mi vrtá hlavou, proč se u anav překrývá pravá chlopeň přes levou (jinými slovy musím dříve zapnout levou stranu… ) Nejsi ty náhodou levačka :?: Vím, hloupá otázka, ale dumám nad tím už fakt dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.5.11 21:23
pomeranca píše:
ivuško: už dlouho se tě chci zeptat :roll: Pořád mi vrtá hlavou, proč se u anav překrývá pravá chlopeň přes levou (jinými slovy musím dříve zapnout levou stranu… ) Nejsi ty náhodou levačka :?: Vím, hloupá otázka, ale dumám nad tím už fakt dlouho :mrgreen:

me to vyhovuje :mrgreen: jsem levak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.5.11 21:23

Ahoj holky,

hlásím se po 4 dnech. NEdočítám. :mrgreen: Manžel látkoval úplně bez problémů a dokonce i vypral. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.5.11 21:25
pomeranca píše:
ivuško: už dlouho se tě chci zeptat :roll: Pořád mi vrtá hlavou, proč se u anav překrývá pravá chlopeň přes levou (jinými slovy musím dříve zapnout levou stranu… ) Nejsi ty náhodou levačka :?: Vím, hloupá otázka, ale dumám nad tím už fakt dlouho :mrgreen:

ha tak nad tím už jsem taky přemýšlela :-) Někdy se mi stane, že začínám naopak než si to uvědomím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.5.11 21:28

tak jedna jarni od nas :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.5.11 21:29

a vsezravec :lol: