Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
tak moje dite, ktery uz celkem obstojne jedlo prikrmy tak se ted rozhodlo ze nic nezkozu nechce, za ten tyden mi samozrejme mlika rapidne ubylo a ted se nedostava, by me zajimalo jak to zase budu nahanet ![]()
lenholka píše:
tak moje dite, ktery uz celkem obstojne jedlo prikrmy tak se ted rozhodlo ze nic nezkozu nechce, za ten tyden mi samozrejme mlika rapidne ubylo a ted se nedostava, by me zajimalo jak to zase budu nahanet
Mam to stejne a kojim ted desetimesicnih dceru co hodku a pul ![]()
Tak u nás dva příkrmy, někdy sní celou velkou skleničku 2× denně, jindy třeba jen jeden a do druhého zobne pět lžiček a nechce. Tak to nehrotím, kozu dostane stejně i když všechno sní.
Akorát mi začalo kapat mlíko. Prsní vložky jsem používala jen v šestinedělí, pak už to při kojení z druhého neteklo. A teď zas, začnu kojit a na druhé straně jsem durch ![]()
Musím pohledat, jestli jsem ten zbytek balení nevyhodila.
Brunifid píše:Flyingfrog píše:No jo, když má od malička flašku od piva jako normoš hračku, tak to je jasný, že to pro ni není motivace ji ukrást
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to.U nás je to pro ni vzácnost a príma lup
NO to nemá, ale prostě ji nezajímají, když sem tam stojí v kuchyni na zemi. ![]()
Asi bych se měla smířit s lemrou línou, ale téměř všechny mladší děti jsou pohyblivější jak ta moje.
Flyingfrog píše:Brunifid píše:Flyingfrog píše:No jo, když má od malička flašku od piva jako normoš hračku, tak to je jasný, že to pro ni není motivace ji ukrást
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to.U nás je to pro ni vzácnost a príma lup
NO to nemá, ale prostě ji nezajímají, když sem tam stojí v kuchyni na zemi.
Asi bych se měla smířit s lemrou línou, ale téměř všechny mladší děti jsou pohyblivější jak ta moje.
Fly aby ses jednou nedivila
![]()
Ahoj holky!
Od pátku ležím látkovkách a jsem z toho opravdu jelen
najde se dobrá duše, která by mi udělala jasno???
U malého jsem používala jednorázovky, ale teď chci zkusit látkovky…
Co si pro začátek pořídit a hlavně kolik???? Děkuju
![]()
Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
evculinda píše:Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Optej se prodejkyně, jestli na to má české atesty a zjistíš sama, jestli ty plenky za něco stojí ![]()
ivuska.h píše:evculinda píše:Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Optej se prodejkyně, jestli na to má české atesty a zjistíš sama, jestli ty plenky za něco stojí
Já jsem od kohosi k nějakému nákup dostala od této značky svrchňáky - a hrůza
- ani jsem je nepoužila a letěli do popelnice, protože tam nebyl PUL, ale normální igelitový sáček a na tom vrstva čehosik co strašně škrábalo.
evculinda píše:
Ahoj holky!
Od pátku ležím látkovkách a jsem z toho opravdu jelen![]()
![]()
![]()
najde se dobrá duše, která by mi udělala jasno???
U malého jsem používala jednorázovky, ale teď chci zkusit látkovky…
Co si pro začátek pořídit a hlavně kolik???? Děkuju![]()
Co říkáte na tyto plínky?? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Babylandy jsem měla a nádherně seděli na miminku, ale není to žádná kvalita. Ten PUL je opravdu hrozný a praní na 60st nedává - píšou tam teda prát na 30st ty kalhotky, ale to bych ohrála - plíny pro mimino na 30 prát prostě nebudu. A atesty nemají žádné, alespoň paní která je tahala z ciziny mi to říkala. Prý tam na ně narazila u více maminek, zkusila je a byla spokojená, tak je začala vozit. Já je tedy nedoporučuji.
ivuško: už dlouho se tě chci zeptat
Pořád mi vrtá hlavou, proč se u anav překrývá pravá chlopeň přes levou (jinými slovy musím dříve zapnout levou stranu… ) Nejsi ty náhodou levačka
Vím, hloupá otázka, ale dumám nad tím už fakt dlouho ![]()
pomeranca píše:
ivuško: už dlouho se tě chci zeptatPořád mi vrtá hlavou, proč se u anav překrývá pravá chlopeň přes levou (jinými slovy musím dříve zapnout levou stranu… ) Nejsi ty náhodou levačka
Vím, hloupá otázka, ale dumám nad tím už fakt dlouho
me to vyhovuje
jsem levak ![]()
Ahoj holky,
hlásím se po 4 dnech. NEdočítám.
Manžel látkoval úplně bez problémů a dokonce i vypral. ![]()
pomeranca píše:
ivuško: už dlouho se tě chci zeptatPořád mi vrtá hlavou, proč se u anav překrývá pravá chlopeň přes levou (jinými slovy musím dříve zapnout levou stranu… ) Nejsi ty náhodou levačka
Vím, hloupá otázka, ale dumám nad tím už fakt dlouho
ha tak nad tím už jsem taky přemýšlela
Někdy se mi stane, že začínám naopak než si to uvědomím ![]()