Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid píše:
Hmmm mne se ani doktorka nezeptala, jestli jí
Plazení - to znamená, že tahá nožky za sebou a přistrkuje se předníma tlapkama? To u nás už jede dlouho, já čekám na lezení, jaože po kolínkách. Jestli teda nebude dřív stát
No , u nás to tak bylo.
U nás bylo - plazení , stoj , sed , lezení.
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to. ![]()
asha píše:
A ja byla dneska po dvou letech na gynde, u novy dr. a cekala jsem mirnou vytku…a ona na to, ze to teda nejsem zadna velka rekordmankaDeti si mam poridit jeste dve, protoze jednu matku se 4 uz tam ma
No proste mi fakt sedla
Akorat zrejme nemam ovu, i kdyz MS jo, sice divnou, takze je to kojeni znat a budu teda fakt muset prestat, pokud to 4. chceme
Hlidal tatinek, dite prebaleno do Alany, kterou zahadno jak opet vycmuchal
A mam tu vsechny, ve skole maji reditelsky volno a zrovna chc.je a chc.je…
Jestli chodíš na gyndu v místě bydliště , tak by ta 4matka mohla být jedna moje kámoška - má 2 kluky a pak dvojčata ![]()
Ráďa69 píše:asha píše:Jestli chodíš na gyndu v místě bydliště , tak by ta 4matka mohla být jedna moje kámoška - má 2 kluky a pak dvojčata
A ja byla dneska po dvou letech na gynde, u novy dr.
Hlidal tatinek, dite prebaleno do Alany, kterou zahadno jak opet vycmuchalA mam tu vsechny, ve skole maji reditelsky volno a zrovna chc.je a chc.je…
Chodim do Sustovy na Chodov.
Příspěvek upraven 21.02.14 v 17:36
asha píše:Ráďa69 píše:Chodim do Sustovy na Chodov. A ma 4 deti, ta dr. dvojcata pocita jako jedno dite, jsem se ptala, jestli mi uzna dve najednouasha píše:Jestli chodíš na gyndu v místě bydliště , tak by ta 4matka mohla být jedna moje kámoška - má 2 kluky a pak dvojčata
A ja byla dneska po dvou letech na gynde, u novy dr. a cekala jsem mirnou vytku…a ona na to, ze to teda nejsem zadna velka rekordmankaDeti si mam poridit jeste dve, protoze jednu matku se 4 uz tam ma
No proste mi fakt sedla
Akorat zrejme nemam ovu, i kdyz MS jo, sice divnou, takze je to kojeni znat a budu teda fakt muset prestat, pokud to 4. chceme
Hm , to je dobrá teda
![]()
Ráďa69 píše:asha píše:Hm , to je dobrá tedaRáďa69 píše:Chodim do Sustovy na Chodov. A ma 4 deti, ta dr. dvojcata pocita jako jedno dite, jsem se ptala, jestli mi uzna dve najednouasha píše:Jestli chodíš na gyndu v místě bydliště , tak by ta 4matka mohla být jedna moje kámoška - má 2 kluky a pak dvojčata
No proste mi fakt sedla
![]()
![]()
Jo fakt jsem se na gynde jeste v zivote tak nebavila. Ja tyhle prohlidky jeste nakonec budu mit rada
![]()
Flyingfrog píše:
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to.
Klííííd, to byla naše madam taky…
Ta na to měla navíc dva bratry -co jí pořád nosili a podávali věci - lenoch, no…
A něco jí zůstalo dodneška - v bazénu skočí pod vodu a čeká , až maminka vytáhne - ostatní děti kopaj nohama…
Ráďo: Tak v bazénu nohama kope (chodím s ní plavat), tak aspoň něco. ![]()
Flyingfrog píše:
Ráďo: Tak v bazénu nohama kope (chodím s ní plavat), tak aspoň něco.
No vidíš , tak si nestěžuj ![]()
Já jí pod tou vodou jednou nechala dýl (vydržela jsem) a to pak začala už taky - takže nic víc než lenost …
asha - teda takhle dlouho kojit, to klobouk dolů.
Slyšela jsem, že je pak strašný problém odstavit, když už si to dítě hodně uvědomuje, že je kojeno. Dvouletý člověk se bude hodně drápat do výstřihu, ne?
Ale zase bude snad zdravější a tak
já bych se bála teda o sebe. Ne že bych byla krkavčí matka, ale to kojení musí dát tělu zabrat. Držím palce, aby šlo odstavení hladce ![]()
Faya píše:
asha - teda takhle dlouho kojit, to klobouk dolů.Slyšela jsem, že je pak strašný problém odstavit, když už si to dítě hodně uvědomuje, že je kojeno. Dvouletý člověk se bude hodně drápat do výstřihu, ne?
Ale zase bude snad zdravější a takjá bych se bála teda o sebe. Ne že bych byla krkavčí matka, ale to kojení musí dát tělu zabrat. Držím palce, aby šlo odstavení hladce
To neni ani tak o veku jako o povaze. Starsaci byli taky kojeny dlouho a odstavili se uplne bez problemu ze dne na den v podstate. B. ma povahu jinou, tam to orisek bude. Jinak prave no, dava mi to zabrat, casto mi praskaji koutky, coz taky vidim jako znamku unavy organismu…a dalsi veci.
Drapat se do vystrihu bude asi jen po spani odpo, tam je to horsi, on se u toho desne rad probira. Na rano pomuze se odstehovat z loznice a vecer ho bude ukladat tatinek… to bude asi prekvapko ![]()
A diky
Stejne to nejspis zas orvu…
hlinik ve forme hydroxidu hliniteho nebo fosforecnanu hliniteho neni pro telo vstrebatelny ve forme kovoveho hliniku…
ac jsem v ockovani opatrna, tak toto mi pripada jako kachna…
Oskárek píše:
hlinik ve forme hydroxidu hliniteho nebo fosforecnanu hliniteho neni pro telo vstrebatelny ve forme kovoveho hliniku…ac jsem v ockovani opatrna, tak toto mi pripada jako kachna…
Bohuzel to kachna neni, na vrub tohohle hliniku pripada vetsina neurologickyho poskozeni po ockovani, coz se v zahranici normalne priznava.
Jinak se priznam, ze jsem ty tvoji vete moc nerozumela… co jsem ted prostudovala, tak tento hlinik ma jednak tendenci dlohodobe zustavat v miste vpichu a jednak docela rychle migruje a usazuje se na mistech, kde pak dela problemy.
Jestli te to zajima vic, muzu ti poslat odkaz na clanky, kde se vsechno podrobne rozebira…ale teda predesilam, ze autorka je odpurce ockovani ![]()
Ahoj vsem!
Ted jsem se vzbudila a vcil nevim,jestli jsem zblbla z injekci/dopo mi pri umrtveni delala mudra zub,auuuuuu/,nebo jestli jsi sem psala neco o tom,ze nemas ovuulacni cyklus?!!!
![]()
A ke kojeni:
ja kojila dve starsi dcery do dvou let taky a ne teda proto,ze by se mi to taak libil/uzivam si to az ted u 4.poradne
/,ale nebot jsem to proste a zkratka NEUMELA UKONCIT.Nevedela jsem,jak na ne ![]()
Ale vyresilo se to vzdy-otehotnela jsem a mliko jim asi prestalo chutnat.
Totez radim i tobe
![]()
Jo!
A myslite,ze je normal,ze treti den po blinkaci kakaci horeckove epizode odmita nejmladsi jidlo a STALE CHCE JEN KOJO????????
![]()