Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
27.5.11 14:25

posli, zajima me to…to co pisu jsem odvodila ze svych studii, meli jsme chemie dost. samozrejme uz jsem nejakou dobu venku, pracuju v necem trochu jinem.
staci se ale treba podivat na bezpecnostni listy…
nehadam se, ale proste z toho co vim, se mi to moc nezda…
me jde spis o to, aby odpurci ockovani neargumentovali kazdou kravinou (nerikam, ze toto kravina zrovna je), co jim vyjede mr. google, protoze to pak v diskuzi snizuje hodnotu tech argumetnu, ktere jsou opravdu podlozene…
snad chapes jak to myslim…

jo a myslela jsem to tak, ze jde prave o ten hlinik v kovove forme, protoze ten organismu vadi…

posli mi to prosim jako SZ

Příspěvek upraven 27.05.11 v 14:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.11 14:26
farska píše:
Ahoj vsem!
Ted jsem se vzbudila a vcil nevim,jestli jsem zblbla z injekci/dopo mi pri umrtveni delala mudra zub,auuuuuu/,nebo jestli jsi sem psala neco o tom,ze nemas ovuulacni cyklus?!!! 8-) :oops: :wink:
A ke kojeni:
ja kojila dve starsi dcery do dvou let taky a ne teda proto,ze by se mi to taak libil/uzivam si to az ted u 4.poradne :oops: /,ale nebot jsem to proste a zkratka NEUMELA UKONCIT.Nevedela jsem,jak na ne :-P
Ale vyresilo se to vzdy-otehotnela jsem a mliko jim asi prestalo chutnat.
Totez radim i tobe :jazyk: :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, delala mi UZV a bez odstavky to fakt nepujde :mrgreen: A navic se teda nutne potrebuju dat dohromady.

Příspěvek upraven 21.02.14 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.11 14:27
farska píše:
Jo!
A myslite,ze je normal,ze treti den po blinkaci kakaci horeckove epizode odmita nejmladsi jidlo a STALE CHCE JEN KOJO???????? :roll: :roll: :roll:

Jo to je normalni a myslim, ze je to i dobre, z toho mlika se ji spis obnovi vsechny funkce…ale je to teda na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.11 14:44

Jo,to je.
Kojim co hodinu az hodku a pul,jako novorozence,Akorat ze si udrzela frekvenci kakani jednou denne a to si neprej videt tu kazdodenni silenou zlutou meganaloz vajeciny,co ji leze az po prsa a vzadu po celych zadech.
Dnes to pustila v olomouci u nadrazi,jak na mne s manzelem cekali/byla jsem u zubarky/ a obdivuju manzelka,ze ji byl schopnej v aute celou prebalit b a prevlict :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
27.5.11 15:29

No ty jo! To si umim predstavit, B. mel takovy naloze do roka, jak byl jenom kojeny :mrgreen: To fakt na takovym miste potesi :mrgreen:
B. vcera dostal po tydnu latkovku (predtim jsme pri prujmech jeli v latce BEZ separacky a nikdy vic!, pak uz jsem to vzdala a koupila Alany.) No samozrejme ze si srajdu nechal na dobu, kdyz jsme pred skolou cekali na Matyse. Posadit jsem ho v tom do kocaru nemohla, nikde zadny kos, nastesti to separacka pobrala a mela jsem i papirovy kapesniky a pytlik… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
27.5.11 15:31
asha píše:
No ty jo! To si umim predstavit, B. mel takovy naloze do roka, jak byl jenom kojeny :mrgreen: To fakt na takovym miste potesi :mrgreen:
B. vcera dostal po tydnu latkovku (predtim jsme pri prujmech jeli v latce BEZ separacky a nikdy vic!, pak uz jsem to vzdala a koupila Alany.) No samozrejme ze si srajdu nechal na dobu, kdyz jsme pred skolou cekali na Matyse. Posadit jsem ho v tom do kocaru nemohla, nikde zadny kos, nastesti to separacka pobrala a mela jsem i papirovy kapesniky a pytlik… :mrgreen:
:-P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14118
27.5.11 16:15

Holky, vykupte už některá tu první řadu na anavy, nebo se neudržím a pak moje dítě bude poloviční sirotek. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.5.11 17:31
farska píše:
Ahoj vsem!
Ted jsem se vzbudila a vcil nevim,jestli jsem zblbla z injekci/dopo mi pri umrtveni delala mudra zub,auuuuuu/,nebo jestli jsi sem psala neco o tom,ze nemas ovuulacni cyklus?!!! 8-) :oops: :wink:
A ke kojeni:
ja kojila dve starsi dcery do dvou let taky a ne teda proto,ze by se mi to taak libil/uzivam si to az ted u 4.poradne :oops: /,ale nebot jsem to proste a zkratka NEUMELA UKONCIT.Nevedela jsem,jak na ne :-P
Ale vyresilo se to vzdy-otehotnela jsem a mliko jim asi prestalo chutnat.
Totez radim i tobe :jazyk: :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jak to budeš dělat teď??? Pořídíš si páté? :-P ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.5.11 17:33
Flyingfrog píše:
asho: O hliníku vím. Ale nevím ty hodnoty, ty jsem nedohledala, kde to prosím tě najdu?

A gyndařka dobrá. :palec:

Bruni: Ty jsi číslo, prý mrká. :lol: :lol: :lol:

Já vím, že se po tom očkování může udělat všelicos. :roll: Proto jsem to odložila aspoň takle, MMR nechám bůhvíkdy, jestli nechám.

Holky a jak motivovat dítě se plazit? Ona se točí jak hodinová ručička, couvá, přetočí se na jednu stranu ze zad na břicho a tím to hasne. Ručičkama sice umí paci paci a zamávat, přebírat si věci v nich, ale mně přijde, že je jinak zabržděná. Doktorka se na to smála a říkala, že má čas, že na to přijde. Ale jak to, že všechny mladší jsou napřeeeed.? :cry: :mrgreen:

Fly my jsme na ni šli s přivoláním jako na psa :mrgreen: ..Přivolávali jsme na křupky a sušenky a fungovalo to dokonale :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.5.11 17:37
Flyingfrog píše:
Holky, vykupte už některá tu první řadu na anavy, nebo se neudržím a pak moje dítě bude poloviční sirotek. :-D

Fly a která se Ti tak nejvíc líbí, mě ta modrá..Hele tak já je koupím a bude - co říkáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
27.5.11 18:12
zelazuzu píše:
Flyingfrog píše:
Holky, vykupte už některá tu první řadu na anavy, nebo se neudržím a pak moje dítě bude poloviční sirotek. :-D
Fly a která se Ti tak nejvíc líbí, mě ta modrá..Hele tak já je koupím a bude - co říkáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?????

no jo ale pak je budeš ukazovat ve svým obchodě a bude to prašť jak uhoď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
27.5.11 18:20
mabis píše:
zelazuzu píše:
Flyingfrog píše:

No dyť :-)..A voo tom to je :pankac: ..A myslím že Fly přesně ví, proč jí to píšu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fly a která se Ti tak nejvíc líbí, mě ta modrá..Hele tak já je koupím a bude - co říkáš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?????
no jo ale pak je budeš ukazovat ve svým obchodě a bude to prašť jak uhoď ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14118
27.5.11 18:40
zelazuzu píše:
Flyingfrog píše:

Taky ta modrá. :mrgreen: Ale mně je fakt jedno, jestli se vztekám, že je u ivušky nebo u tebe. :jazyk: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
27.5.11 19:08

A já už mám karkulku doma a už nic nekupuju. :mrgreen: Ještě by mě lákalo tút.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
27.5.11 22:52
Flyingfrog píše:
Holky, já jí motivuju na všechno možné, i ty flašky od piva na zemi jsou, mobil, klíče, počítačová myš a prostě nic. Jen na to zírá, tlemí se, vztáhne ruku a když nedosáhne, kašle na to. :nevim:

No jo, když má od malička flašku od piva jako normoš hračku, tak to je jasný, že to pro ni není motivace ji ukrást :mrgreen: U nás je to pro ni vzácnost a príma lup :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí