Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Eliška píše:
No kdybyste některá chtěla prodávat nějakou bambusku na noc, co bysme oblíkli, tak koupím
A jak je dítě velké? Mám tu jednu přebytečnou Bamboo Extra od BabyIdea. Starší, ale funkční, nepotrhanou. Dávám do ní bamboo prefold stejné značky a v noci nepřebaluju.
A ulovila jsem Karkulku a jdu spát. ![]()
- bodlinka - píše:Flyingfrog píše:Kdybychom nebyli v lehkém mínusu, tak jdu do ní bez váhání.. Takhle snad budu doufat, že bude i po výplatě. Ivuško?? Budou ještě??- bodlinka - píše:Nebude! Klukům červená sluší.Flyingfrog píše:Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně?Anielkha píše:Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží.
Na anavy jsou cervene karkulkya 6 jich tam vidim
A sedím si na rukách.
Když může mít moje holka na zadku hasiče…
Karkulky budou, máme té látky dost.
ivuska.h píše:- bodlinka - píše:Karkulky budou, máme té látky dost.Flyingfrog píše:Kdybychom nebyli v lehkém mínusu, tak jdu do ní bez váhání.. Takhle snad budu doufat, že bude i po výplatě. Ivuško?? Budou ještě??- bodlinka - píše:Nebude! Klukům červená sluší.Flyingfrog píše:Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně?Anielkha píše:Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží.
A sedím si na rukách.
Díky, už ji mám..
Tahle diskuse mě zničí.
![]()
Eliška píše:
No kdybyste některá chtěla prodávat nějakou bambusku na noc, co bysme oblíkli, tak koupím
KDyby jsi chtěla, tak prodávám bílou pop in AIO a můžu ti k ní přidat i nepoužitou noční vkládačku.
- bodlinka - píše:ivuska.h píše:Díky, už ji mám..- bodlinka - píše:Karkulky budou, máme té látky dost.Flyingfrog píše:Kdybychom nebyli v lehkém mínusu, tak jdu do ní bez váhání.. Takhle snad budu doufat, že bude i po výplatě. Ivuško?? Budou ještě??- bodlinka - píše:Nebude! Klukům červená sluší.Flyingfrog píše:Pořád přemýšlím, jestli nebude na chlapečkovi vypadat divně?Anielkha píše:Hehe, taky jsem je tam objevila, ale ta moje je už naštěstí doma, tak schválně číhám, jak dlouho tam vydrží.
A sedím si na rukách.
![]()
Tahle diskuse mě zničí.
![]()
Mě taky
![]()
M-a-j-a píše:Eliška píše:KDyby jsi chtěla, tak prodávám bílou pop in AIO a můžu ti k ní přidat i nepoužitou noční vkládačku.
Jo, Pop-In Aio mám taky. Bílou. Teda bez noční vkládačky. ![]()
Edit - mám ji na prodej. Malému vadí PUL. ![]()
M-a-j-a píše:
Ivuško prosím tě, co znamená zasílání velmi malou zásilkou?
To znamená balíček do 500 Kč a tloušťka obálky menší než 5 cm, aby nám to vzali jako doporučené psaní a ne jako balíček (to by pak bylo min. za 49 Kč).
Ja radsi na zadne pliny nekoukam
Dneska jsem navic jeste koupila nocnik
(byla sranda s tim jit po ulici, nejak jsem si na to nevzala tasku
)
Dneska jsem si byla nechat „vyfotit“ zuby na rtg. Musela jsem tam podepsat, ze nejsem tehotna, tak jsem toho mladyho laboranta dostala, kdyz jsem rekla ze nevim
A na vytazeni osmicek jsem objednana uz pristi patek ![]()
A babicka jde zitra domu z nemocnice ![]()
ahoj holky!
tak jsem byla včera s nelou u doktorky - má nějakou šílenou vyrážku na tvářičkách - pupínky a jak struhadlo. no dle doktorky to je exém ve spojení se seboreou
tak nevím, nějak tomu nevěřím. dala nám nějakou míchací mast, jsem se blbec nezeptala, cože to jako je. tak si řeknu lékárnici, aby mi dala složení a pak si to pohledám. já to teď nele pár dní mažu sudocremem a trochu se jí to zlepšilo. tak nevím, zda může mít sudocrem takový účinek na exém?(pokud by to teda exém byl)
taky jsem si jí nechala převážit. ta moje chuděra přibrala za 7 týdnů jen 300g
dle doktorky to je ale v pořádku ![]()
jo a jinak prý nevadí, že mi nežere, že je evidentně vidět, že jí stačí to mlíko ![]()
holky, co máte přibližně stará mimina (popřípadě i ty ostatní s dobrou pamětí
) jak mají ta vaše robátka velký fontanely? mě přijde, že nele tepe půlka hlavy. na to jsem se doktorky samozřejmě zapomněla zeptat
má jí teď tak 4*3cm
se mi zdá, že se jí spíš zvětšuje.
jo a od včerejška máme doma plazivce
![]()
a kdybyste některá chtěla, nabízím dvě kapsovky z ekozahrady (fotky jsou v mojí galerii plín) a dvě vv anavy bambusové velikost L. mám teď 30 kalhotkovek a sušičku
, takže mi plíny stačí v klidu na dva až tři dny
ekozahrady stovku za kus, anavy za 120. ![]()
Zuzko: Podle mě to přibrání je taky OK. Ale ten exém, nemůže to být nějaká ta pátá nebo šestá nemoc? To se prý dělá něco v obličeji.
Fontanelu na hlavě nemůžu Stele vůbec nahmatat. Vím, že ji tam musí mít, ale já ji najít nemůžu. ![]()
Holky, může se mi dítě osypat na zadku a na pipce po hexe? Včera ještě OK a dneska má zase červené ťupky plus zadek opruzený. ![]()
Jo a gratuluju k plazivci.
Ta moje se snad plazit nikdy nezačne. ![]()
Čím ty kapsovky vycpáváš? Dumám, že bych jednu zkusila.
Ale dostala jsem pochvalu od doktorky za neposazování. Tak aspoň něco. ![]()
Ivuš děkuji za vysvětlení ![]()
Zuzi gratuluji k plazivci
Naše Amálka má taky dost velkou fontanelu, říkala mi myslím 3×3.
Fly já si myslím, že by to klidně mohlo být ![]()
fly, dávala jsem do ní kikko bambusko a luxus. no vidíš, vlastně taky můžu nabídnout tři kikko bambusky… dejme tomu za čtyřicet kaček kousek
maji, aha, tak to snad bude v cajku.
a ta vyrážka na ksichtu se jí udělala dle mého po takových vlhčených polštářcich na utírání z dmka
a už jí má tak tři týdny určitě.
fly, taky myslím, že po očkování se můžou osypat ![]()