Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já si teda menší věkový rozdíl než dva roky neumím představit. Z toho by měn fakt asi kleplo…
A s Poli už vůbec. Ta mně oproti Tobíkovi dává neskutečný kapky. A to Tobík se umí vztekat dost, ale ona u toho ještě ječí takovým způsobem, že to způsobuje fyzickou bolest.
Doufám, že ji to brzo přejde.
pomeranca píše:
My byli na koncertě nějakých mladých symfoniků (nejdřív jsem se bála, že nás tam nepustí, ale reakce byly spíše pozitivní) a můj supernadaný bratr tam zpíval jedno sólo - panis angelicus. Krom toho ještě hraje na klavír a na varhany, další můj bratr hraje na klavír a na flétnu a dokonce vyhrál v nějaké soutěži v kraji a v republice byl druhý - nějak se do tý rodiny nehodím
![]()
![]()
Tak to jsou bráchové dobrý
. Panis angelicus je nádherný a těžký kus…brácha je tenor? To sólo zpívával můj tatínek …
asha píše:Achdarek píše:Noo ja tomu dam srpen, zari a rijen. Bud se zadari, nebo ne. Do ty doby se musim dat dokupy, jsem v havarijnim stavuasha píše:A do kdy mám na tebe čekat?Achdarek píše:Vsak bude
Petko - moc gratuluji a tiše závidím.Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama
A davas si nejakou pauzu?
Tak nakonec, jo? Jsi dobrá. Tak budu držet palce ![]()
Pomeranco krásný metřík ![]()
My jsme chtěli věkový rozdíl kolem dvou let, tak to vyšlo trošku dřív a zatím si to teda taky neumím představit - třeba s kočárem, nebo s postýlkou
- plíny neřeším, to si nakoupím ![]()
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvě ![]()
dneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou! ![]()
Ahoj!
na chvilku se zase vmisim… ![]()
Jaky mate zkusenosti jak dlouho vydrzi PUL na kapsovkach? Napadlo me to dneska, kdyz jsem davala zase vyprat pliny. Na ven pouzivame kapsovky, ted mame hodne oblibenou Blueberry, takze ji peru 3× tydne na 60. Kdyz se zadari a neni pokadena (malej dost prdi, chudak, zustavaji fleky) tak na 40. Docela draha sranda, vydrzi opravdu cely plenkovaci obdobi? Mate zkusenosti s jinou kapsovkou co treba nevydrzela? Nebo jsou plenky z takovyho PULu co fakt vydrzi?
Doufam, ze to neni dementni dotaz, ale jenom jsem tak dneska premyslela
![]()
Dik
Haninac píše:
Ahoj!na chvilku se zase vmisim…
Jaky mate zkusenosti jak dlouho vydrzi PUL na kapsovkach? Napadlo me to dneska, kdyz jsem davala zase vyprat pliny. Na ven pouzivame kapsovky, ted mame hodne oblibenou Blueberry, takze ji peru 3× tydne na 60. Kdyz se zadari a neni pokadena (malej dost prdi, chudak, zustavaji fleky) tak na 40. Docela draha sranda, vydrzi opravdu cely plenkovaci obdobi? Mate zkusenosti s jinou kapsovkou co treba nevydrzela? Nebo jsou plenky z takovyho PULu co fakt vydrzi?
Dik
Doufam, ze to neni dementni dotaz, ale jenom jsem tak dneska premyslela![]()
Záleží na kvalitě PULu, ale já některé plínky točím už víc jak rok a půl a v pohodě…
zuzanecka81 píše:
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvědneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou!
Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi ![]()
Ráďa69 píše:asha píše:Tak nakonec, jo? Jsi dobrá. Tak budu držet palceAchdarek píše:Noo ja tomu dam srpen, zari a rijen. Bud se zadari, nebo ne. Do ty doby se musim dat dokupy, jsem v havarijnim stavuasha píše:A do kdy mám na tebe čekat?Achdarek píše:Vsak bude
Petko - moc gratuluji a tiše závidím.Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama
A davas si nejakou pauzu?
Diky
Uvidime, treba nic nebude…
asha píše:
DikyUvidime, treba nic nebude…
Ale bude
jen se pořádně snaž, ať je to fakt holka - parťačka pro Týnu ![]()
Může existovat růstový spurt v 11 měsících?
Dneska jsem musela přidělávat oběda, kojím furt, až mě bolí prsa, mladej dneska hodně spí…
pomeranca píše:asha píše:Ale bude
DikyUvidime, treba nic nebude…
jen se pořádně snaž, ať je to fakt holka - parťačka pro Týnu
No jo, ja se ji snazim vysvetlit, ze si vybrat ale fakt nemuze ![]()
asha píše:zuzanecka81 píše:Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi
tak já bych brala další mimino leda, až budem mít barák - takže až tak za 3,4 roky. mě hrabě už z týhle, natož mít tady takový bestie dvědneska jsem poprvé prubla mýdlové ořechy - plíny krásně vypraný a voní vodou!
jj, nádherná vůně! ![]()
teď uvažuju, že na naše prádlo bych vyzkoušela nějaký ten prací gel s levandulí z mýdláků. pere to teda stejně dobře jako ty ořechy?
zuzanecka81 píše:asha píše:jj, nádherná vůně!zuzanecka81 píše:Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi
teď uvažuju, že na naše prádlo bych vyzkoušela nějaký ten prací gel s levandulí z mýdláků. pere to teda stejně dobře jako ty ořechy?
No mne to zvlast nepresvedcilo, mela jsem maly baleni s velkou zavadeci slevou, pak to zdrazili a uz mi prislo zbytecny to kupovat. Myslim, ze to byl Almawin, bylo to rychle fuc a pralo to zhruba stejne, ja tohle moc posoudit neumim. Levanduli si obcas do prani kapnu zvlast ![]()
asha píše:zuzanecka81 píše:No mne to zvlast nepresvedcilo, mela jsem maly baleni s velkou zavadeci slevou, pak to zdrazili a uz mi prislo zbytecny to kupovat. Myslim, ze to byl Almawin, bylo to rychle fuc a pralo to zhruba stejne, ja tohle moc posoudit neumim. Levanduli si obcas do prani kapnu zvlastasha píše:jj, nádherná vůně!zuzanecka81 píše:Voni krasne vid? Ja to miluju… obcas mi to teda brutalne narusi sousedka s avivazi
aha, tak to se na to taky vykvajznu. a když jsme u toho. poradíš, kde koupit třeba tu levanduli a jiné olejíčky? já koupila u nás jakousi obyč levanduli - 10ml za 110kaček - párkrát kápnu do kýble s plínama, pak pár kapek na odpařovací mušličku, trochu do praní a je pryč
bych brala nějaké ekonomičtější balení ![]()