Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
24.5.11 21:23

Uf, Tobík má jediné štěstí, že spí. :cert: :cert: :cert:
Zapla jsem pračku na 60, předpírka plus máchání na víc.

A jak se pere prádlo - bez předpírky, bez máchání, na 30 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.5.11 21:55
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
Petko - moc gratuluji a tiše závidím. :mavam:
Vsak bude :srdce: Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama :wink:
A do kdy mám na tebe čekat? :mavam:

Noo ja tomu dam srpen, zari a rijen. Bud se zadari, nebo ne. Do ty doby se musim dat dokupy, jsem v havarijnim stavu :)
A davas si nejakou pauzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.5.11 21:59
Achdarek píše:
Zapla jsem pračku na 60, předpírka plus máchání na víc.A jak se pere prádlo - bez předpírky, bez máchání, na 30 :cert:

Ekolog :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.5.11 22:04
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
Noo ja tomu dam srpen, zari a rijen. Bud se zadari, nebo ne. Do ty doby se musim dat dokupy, jsem v havarijnim stavu :)
A davas si nejakou pauzu?

JO, dávám. TaKy se chci dát dohromady. Mám nějak rozhozenou štítnou žlázu. A chci zhubnout, takže to vidím, že v srpnu se můžeme začít snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
24.5.11 22:12

jeee Peťko gratulace.

Já jsme nějak v jednom kole - pořád někde venku, žížala už je aktivní, tak nemám čas na vysedávání u kompu.

Dneska jsem byla v Ikei a co on po těch začínajících příkrmech vyprodukoval :roll: . Tak jsem jim to tam nechala v koši i se separačkou z Irmy. Když Irma z Ikei, tak je to docela stylové… mezi těma papírovejma.

Jo chtěla jsem tam koupit látku Ditte, to jednoduchý plátno. A není a nebude ještě tak měsíc :cry: A já chtěla šít želvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.5.11 22:17
Sufik píše:
jeee Peťko gratulace.

Já jsme nějak v jednom kole - pořád někde venku, žížala už je aktivní, tak nemám čas na vysedávání u kompu.

Dneska jsem byla v Ikei a co on po těch začínajících příkrmech vyprodukoval :roll: . Tak jsem jim to tam nechala v koši i se separačkou z Irmy. Když Irma z Ikei, tak je to docela stylové… mezi těma papírovejma.

Jo chtěla jsem tam koupit látku Ditte, to jednoduchý plátno. A není a nebude ještě tak měsíc :cry: A já chtěla šít želvu.

Ditte mají vyprodaný furt. Já čekám na zelenožlutou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.5.11 22:19
asha píše:
Achdarek píše:
Zapla jsem pračku na 60, předpírka plus máchání na víc.A jak se pere prádlo - bez předpírky, bez máchání, na 30 :cert:

Normálně by mně to nevadilo. Stejně peru bez předpírky, máchání a na 40. Jenže poslední dny jsou Apolenčiny plenky hrozně cítit, tak jsem si řekla, že je pořádně vyperu. A jak to dopadlo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
24.5.11 22:25
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
Normálně by mně to nevadilo. Stejně peru bez předpírky, máchání a na 40. Jenže poslední dny jsou Apolenčiny plenky hrozně cítit, tak jsem si řekla, že je pořádně vyperu. A jak to dopadlo. :cert:

Ahojky, dotaz začátečníka - nemusím tedy prát plenky poctivě na 60? Stačí na čtyřicet, aby se vypraly? I když jsou pokaděný a potřený žlučovým mýdlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.5.11 22:29
tinpet píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
Normálně by mně to nevadilo. Stejně peru bez předpírky, máchání a na 40. Jenže poslední dny jsou Apolenčiny plenky hrozně cítit, tak jsem si řekla, že je pořádně vyperu. A jak to dopadlo. :cert:
Ahojky, dotaz začátečníka - nemusím tedy prát plenky poctivě na 60? Stačí na čtyřicet, aby se vypraly? I když jsou pokaděný a potřený žlučovým mýdlem?

Já je peru na 40 v pracím prášku bambinex, který je určen přímo na praní plen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 07:10

Petko: Moc gratuluju a tiše závidím :kytka:

A ostatním, co plánují, přeji, aby to vyšlo, tak jak si přejí :palec:

Já prozatím odpočítávám dny do mláděcích prvních narozenin, kdy tomu chceme nechat volný průbeh :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.5.11 07:21

Tak jsem včera koupila bazén :mavam:

A večer jsme byli všichni na koncertě vážné hudby. I přebalovat se tam dalo :mrgreen: První tichou chvíli Šimon sice „ozdobil“ svým téééé (čti: co to je), pak jsem mu ale ucpala pusu a zbytek kupodivu prospal. Zdrhli jsme teda už o přestávce, ale bratr už měl odzpíváno, takže to hlavní jsme slyšeli :palec:

Dneska se asi upřebaluju… dala jsem na zem šimonovi flašku s čajem a on už ji má skoro vypitou 8-o tolik obvykle nedá ani za celý den a to mu to ještě musím pořád nabízet, ale teď si dal sám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
25.5.11 07:46

Nakukuju co nového v pínkách a ono samá miminka 8-o :potlesk:
Teda, je to krásné,ale já mám panickou hrůzu z toho mít děti rok dva po sobě :think: .Musí to být záhul.
Tak veliká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.5.11 07:52
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
A davas si nejakou pauzu?
JO, dávám. TaKy se chci dát dohromady. Mám nějak rozhozenou štítnou žlázu. A chci zhubnout, takže to vidím, že v srpnu se můžeme začít snažit.

Super! Dneska se chci stavit na Prazskyho povstani, je tam nejaky bylinkarstvi, poradi co a jak pri jakychkoliv potizich. Chci nejakou ocistnou kuru, doplnit mineraly a pod., precejen uz kojim hezkych par let a zacinam to citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
25.5.11 08:06

Petka: Gratuluju! A závidím klidně nahlas, se za to nestydím :mrgreen: Já musím rok čekat, po císaři. Jinak bych se dávno snažila, abych byla zas v tom :mrgreen:
Ale aspoň, koukám, stihnu tu hromadnou plánovací akci. Já teda smím až konec září, to nás bude asi víc, co?

• Citovat
  • Upravit
51750
25.5.11 08:09

Petko taky moc gratuluji a ať je vše tak jak má být. :kytka:
Bruni rok po císaři čekat? :mrgreen: Moje máma teda nečekala. :lol: :lol: Jsme s bráchou o 15 měsíců. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure