Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:Pastelka píše:Furt ne, ted se tu zrovna honí a piští.
Achdárkunestraš!![]()
Auuuu to je taky dobrý
No ale aspoň neotravujou
![]()
Pastelka píše:
Ivušce moc gratuluju
Přidávám jednu fotku neplínkovou, ovšem není zase úplně OT
Pastelko tak ta je teda umělecká
..Krásná fotka!
rosslyn - ten pytlíček ti příjde s těmi ořechy
a fakt to vydrží tak na dvě tři pračky když je stihnu vyprat během dvou tří dnů
pak je vyhazuju ![]()
zuzanecka81 píše:
jeeeee, peti, krasny metrik! moc gratulujuuuu!
Děkuji.
PetkaK píše:
rosslyn - ten pytlíček ti příjde s těmi ořechya fakt to vydrží tak na dvě tři pračky když je stihnu vyprat během dvou tří dnů
pak je vyhazuju
Jééjda Peti co to vidím????!!!! Až teď jsem si všimla metříku!!!!! Holka co nám to děláš???
Gratulujů!!!! Já chci už asi taky ![]()
To víš Zuzi
- malá už je moc velká
a co kdyby byla brzo bez plínek, tak je potřeba si pořídí miminečko - ale je to začátek, takže zatím se neraduju a čekám co bude
a doufám že to dopadne dobře ![]()
Příspěvek upraven 24.05.11 v 20:06
Peťo, moc gratuluju, to budeš mít ještě o kousek menší věkový rozdíl, než máme my mezi prvníma dvěma. Mě se to takto osvědčilo, tak snad budeš taky spokojená
![]()
Peti gratuluju! At je vsechno ok ![]()
A teda mne se ted narodit mimino, tak si to hodim.
U nas by byl mensi rozdil jen pres mou mrtvolu, teda nejdriv rozdil, pak mrtvola ![]()
B. zacal vstavat pred 6
Usina kolem 9.
Achdarek píše:
Petko - moc gratuluji a tiše závidím.
Vsak bude
Pockej na mne, ja v tom nechci byt sama ![]()
Holky tak i tátovi bylo asi líto, že Em nemůže nosit plínečky, tak se zcela dobrovolně (ještě ted jsem z toho jelen) rozhodl zapracovat ne dalším plenkáčkovi, tak jsem zvědavá a snad se brzo zadaří ![]()
Jinak kdyby někdo chtěl tak mi ještě zůstaly 3 holčičí anavy
mám tušení, že druhé bude stejně kluk a do té doby Ivuška vymyslí nový vzory ![]()
teda Petko, takhle brzo??!!
i ty jedna ![]()
Tak drzim pesti at je vsechno ok ![]()
Jinak, asi to bude vypadat blbe
, ale normalne mi prislo, ze dneska citim pohyby, uplne mi zatrnulo, cely odpoledne se to pravidelne opakovalo, no pekne jsem se zapotila a pocitala jsem, ted je klid tkz pevne doufam, ze to byly zarazeny prdy, jinak bych byla v 5. mesici jak jsem pocitala a byla bych rarita co ma pravidelne menzes a zadny potize ![]()
mabis píše:
Holky tak i tátovi bylo asi líto, že Em nemůže nosit plínečky, tak se zcela dobrovolně (ještě ted jsem z toho jelen) rozhodl zapracovat ne dalším plenkáčkovi, tak jsem zvědavá a snad se brzo zadaří
Jinak kdyby někdo chtěl tak mi ještě zůstaly 3 holčičí anavymám tušení, že druhé bude stejně kluk a do té doby Ivuška vymyslí nový vzory
Júú Mabisku tak to jste mi udělali radost s dalším plenkáčkem
![]()