Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
22.5.11 17:58

Ahoj holky, prosím o radu. Chystám se látkovat a vymyslela jsem si tuto základní výbavu: čtverce klasické 20ks, čtverce bambus 10ks (oboje Kikko), bambusové vkládací pleny Bambinex 10ks, bambusové kalhotky Bambinex 2ks (jednovelikostní), Pop In 2ks,svrchňáčky Haipa 1ks a Imse vimse fox 1ks. Co vy na to? Je to moc nebo málo? Nebo jsou podle vás nějaké lepší značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
22.5.11 18:28
lavraki píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Chystám se látkovat a vymyslela jsem si tuto základní výbavu: čtverce klasické 20ks, čtverce bambus 10ks (oboje Kikko), bambusové vkládací pleny Bambinex 10ks, bambusové kalhotky Bambinex 2ks (jednovelikostní), Pop In 2ks,svrchňáčky Haipa 1ks a Imse vimse fox 1ks. Co vy na to? Je to moc nebo málo? Nebo jsou podle vás nějaké lepší značky?

čtverce klasické :palec: doporučuji buď to kikko, nebo prý jsou dobré libštátské, nebo čtverce z ikei. čtverce bambus: jsou super, hodně sají, ale dost se sráží, tak abys nebyla pak překvapená (a drobnost, prodávají se po 3 ks, takže deset uděláš těžko)
bambinex neznám, pop in taky ne.
HD pulky jsou dle mého názoru nejlepší na zavazovačky, radši bych vzala ty imse dvoje, ty jsou super i na ty čtverce, protože dobře drží. Na malé miminko je lepší mít ale spíš 3-4 svrchňáky. A celkově si myslím, že tho bude potřeba trochu víc :nevim:

moje oblíbené: vázačky disana, natahovací vlňáky disana, flísáky anavy, kalhotkové pleny anavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
22.5.11 18:39

caccorko,

děkuju, konečně tomu rozumím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.5.11 07:12
pomeranca píše:
lavraki píše:

čtverce klasické :palec: doporučuji buď to kikko, nebo prý jsou dobré libštátské, nebo čtverce z ikei. čtverce bambus: jsou super, hodně sají, ale dost se sráží, tak abys nebyla pak překvapená (a drobnost, prodávají se po 3 ks, takže deset uděláš těžko)
HD pulky jsou dle mého názoru nejlepší na zavazovačky, radši bych vzala ty imse dvoje, ty jsou super i na ty čtverce, protože dobře drží. Na malé miminko je lepší mít ale spíš 3-4 svrchňáky. A celkově si myslím, že tho bude potřeba trochu víc :nevim:

moje oblíbené: vázačky disana, natahovací vlňáky disana, flísáky anavy, kalhotkové pleny anavy

Díky za radu. K těm bambus čtvercům…vím, že jsou po třech a bude jich teda 9. Popo In jsou jako AIO ale všechny tři části se dají rozložit zvlášt (je to na cvočky) takže tím bych získala další dvoje svrchňáčky se zátěrem. A k těm anavy…neviděla jsem je ještě naživo, tak si nejsem jistá…ale takhle na netu vypadají hodně objemově veliké. Nebo se mi to zdá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.5.11 07:55
lavraki píše:
pomeranca píše:
lavraki píše:

Díky za radu. K těm bambus čtvercům…vím, že jsou po třech a bude jich teda 9. Popo In jsou jako AIO ale všechny tři části se dají rozložit zvlášt (je to na cvočky) takže tím bych získala další dvoje svrchňáčky se zátěrem. A k těm anavy…neviděla jsem je ještě naživo, tak si nejsem jistá…ale takhle na netu vypadají hodně objemově veliké. Nebo se mi to zdá?

lavraki kdyby jsi chtěla, tak já zrvovna jednu pop in prodávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.5.11 08:07

Tak každá látkovka je objemná, ale anavy patří k těm málo objemným. Navíc skvěle saje a parádně sedí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
23.5.11 09:00

Ahoj, tak když už jsem začala docházet do téhle diskuze, tak doufám, že mě s tímhle dotazem nevyhodíte a taky se nějak neurazíte :nevim:

Včera jsem sjížděla net, pročítala recenze na plenky a hledala pěkné kalhotovky se zajímavými vzory.

Můj dotaz - když se na kalhotovky dávají ještě svrchňáky, takže ta plínka vlastně není vidět, proč tady všichni blázní z těch anavy a nepořídí si bílé nebo nebělené plenky, které jsou o 100-150 kaček levnější a na to třeba hezké zajímavé svrchňáky?

Já jsem totiž kalhotovky jiné se vzory moc nenašla, většinou bylo všechno bílé, což vlastně na jednu stranu chápu…

Jde o to, že je to teď v módě ta značka nebo na doma svrchňáky nedáváte a nebo vám stačí vědomí, že pod kalhotkama je to pěkné?

Pokud by to bylo o kvalitě té plenky (o které nepochybuju), tak by vám stačila anavy na snapku jenom s tím lemováním :think:

Děkuju za odpověď. A fakt to není myšleno nějak zle a ani nic proti anavám. Koupila jsem před porodem jednu kalhotovku a jednu AIO na zkoušku, takže taky mám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.5.11 09:11
rosslyn píše:

Můj dotaz - když se na kalhotovky dávají ještě svrchňáky, takže ta plínka vlastně není vidět, proč tady všichni blázní z těch anavy a nepořídí si bílé nebo nebělené plenky, které jsou o 100-150 kaček levnější a na to třeba hezké zajímavé svrchňáky?

To je velmi častý dotaz :lol: Ono když to tak vezmeš, tak i ty vzorované svrchňáky jsou nahouby, když přes to dáš oblečení, že? :mrgreen: Jedině ve velkých vedrech jde dítě nechat jen v plínce a to pak teda nechávám i bez svrchňáků, to větrá úplně nejlíp, takže to je pak jediná příležitost, kdy je kalhotkovka fakt vidět. No a proč tam teda ty vzory jsou – pro radost při přebalování, věšení a skládání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
23.5.11 09:14

barvy

všichni neblázní, ale dost mamin to fakt řeší:)), mně je to třeba jedno, já jsem v tomto praktik, hlavně, aby byla kalhotovka funkční a barva mě už moc nebere:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
23.5.11 09:26

ivushko,

jo, tak to potom chápu :-) Nějak jsem nad tím neuvažovala, ale přebalovala jsem s chlapem do anavky a on už zapínal bodýčko, tak jsem řekla, že ne, že ještě kalhotky. Protestoval, že to přece vypadá hezky, tak proč na to chci něco dávat…no, tak jsem se na to vyprdla a malá se mi pročůrala na bodýčko :mrgreen:

Chci, aby ty plenky hezky vypadaly a nechci je skovávat, takže asi pořídím kalhotovky bílé ale nějaké pěkné AIO se vzory.

Díky za odpověď:) A je možný, že mě to třeba nakonec stejně dostane..kdoví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.5.11 09:41

Tomu se říká závislost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ale vážně: pro mě jsou anavy nejlepší plínky a to, že mají pěkné vzory, je jen bonus. A když už si můžu vzbrat, tak si přece vezmu nějaký pěkný vzor :pankac: No ale kdyby se stejné vyráběly v bílé o pár kaček levnější, tak bych je brala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
23.5.11 09:44
pomeranca píše:
No ale kdyby se stejné vyráběly v bílé o pár kaček levnější, tak bych je brala :palec:

No právě nad tím taky uvažuju… Jenže paradoxně kdyby byla vnější vrstva z bamb. veluru (tj. stejná, jako vnitřní), náklady by se proti potisku o pár korun zvedly, takže to bychom si nepomohli :think: Leda tam dát bílý nebo režný oboulíc („tričkovina“), ale to by pak zas vypadalo časem zapraně a s velurem by to bylo přecejen jemnější na dotek. Tak nevím, zkusím to ještě promyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.5.11 09:46

Mě už malá čůrá nárazovitě, takže běhá doma jen s Anavkou na prdelce a má tričko a ponožky, případně návleky - svrchňáky dávám jen na venek, doma teď na léto ne.

• Citovat
  • Upravit
10713
23.5.11 10:04
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
No ale kdyby se stejné vyráběly v bílé o pár kaček levnější, tak bych je brala :palec:
No právě nad tím taky uvažuju… Jenže paradoxně kdyby byla vnější vrstva z bamb. veluru (tj. stejná, jako vnitřní), náklady by se proti potisku o pár korun zvedly, takže to bychom si nepomohli :think: Leda tam dát bílý nebo režný oboulíc („tričkovina“), ale to by pak zas vypadalo časem zapraně a s velurem by to bylo přecejen jemnější na dotek. Tak nevím, zkusím to ještě promyslet.

A vo tom to je… pokud by to vyšlo nastejno, nebo dráž, tak si radši vemu barevnou :palec: Ale na mě ohledy neber, já mám zakázáno nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
23.5.11 11:48

ahoj!
prave sem si donesla domu mydlove orechy. kolik jich dat na prani plin za tri dny? a kolikrat v nich muzu prat na 40 stupnu?
 diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí