Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
20.5.11 15:24

Májo, já jsem malé už dala šatky bez rukávu - jednou sice s bodýčkem s krátkým rukávem, ale jednou na holé tělo. Ruce jsem namazala stejně jako obličej krémem na opalování - a stejně ležela v kočárku a když usne tak na boudu přidělám plínu a nesvítí na ní vůbec.

Mě více trápí ten hemangiom na noze, protože všechny ponožky jí končí pod ním :( - takže ho pořádně nemá krytý :-? - ale tak mamka snad už ušila takové tunely (10cm vysoké, z bavlny na gumičky), a to jí budu dávat na tu nohu.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
20.5.11 15:25

A zítra na grilovačku bereme bazén, a malá se bude čochtat - ale asi jí nechám tričko, protože na zahradě není jediný stín, takže tričko a klobouk mít bude a jinak budeme dělat striptýz. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10170
20.5.11 15:29

Ono je tak hezky a vy sedíte doma u PC :mrgreen:

Tak jsem dnes sundala výstavu. NIkd nic nevzal. :palec: Ve středu jsme byla připravená v herně zodpovídat dotazy případných zájemců. Nikdo nepřišel. Celkem mně to nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
20.5.11 15:33

achdarek to mě mrzí že nikdo nepřišel..se s tím člověk připravuje :-? ale taky mě to nepřekvapuje,u nás v MC byla přednáška jednou a prý tam bylo jen pár mamin a to už látkujících my to bohužel přošvihli ale řekla bych že se to už opakovat nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
20.5.11 15:47
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
body s krátkým rukávem mám,a le nemám co na to. :roll:

A co bys na to ještě chtěla dávat?
Trička malá včera uprasila čtyři, z toho dvě počúrala. Nechala jsem ji venku na dece jen v tričku s holou prdelkou. A právě jsem napustila bazének, co jí včera tatínek koupil, tak jsem na to zvědavá :mrgreen:

Maja: Šaty bez rukávů bych klidně dala.

No špatně jsem to napsala, nemám co jako kalhoty jí dát, má všechno dlouhé. :zed:
Bych nejraději kupovala hadry po sadách podle ročního období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.5.11 16:12

Tak jsem to teprve teď dočetla, celou dobu jsem kojila, přebalovala, kojila, přebalovala, prala a mezitím tu byla porodní asistentka…no a teď když chci něco napsat, tak se mi malý zas budí…no tak snad pak to dopíšu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
20.5.11 16:34
Achdarek píše:
Ono je tak hezky a vy sedíte doma u PC :mrgreen:Tak jsem dnes sundala výstavu. NIkd nic nevzal. :palec: Ve středu jsme byla připravená v herně zodpovídat dotazy případných zájemců. Nikdo nepřišel. Celkem mně to nepřekvapuje.

Achdárku nestraš!!! Já se na své první prezentace plín teprv chystám a toho se právě děsím - že nikdo nepřijde :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
20.5.11 16:35
PetkaK píše:
A zítra na grilovačku bereme bazén, a malá se bude čochtat - ale asi jí nechám tričko, protože na zahradě není jediný stín, takže tričko a klobouk mít bude a jinak budeme dělat striptýz. :mrgreen:

Tiše závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
20.5.11 16:45
PetkaK píše:
Mě více trápí ten hemangiom na noze, protože všechny ponožky jí končí pod ním :( - takže ho pořádně nemá krytý :-? - ale tak mamka snad už ušila takové tunely (10cm vysoké, z bavlny na gumičky), a to jí budu dávat na tu nohu.

A ono na to nesmí svítit sluníčko nebo v čem je problém?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
20.5.11 16:47
Flyingfrog píše:
No špatně jsem to napsala, nemám co jako kalhoty jí dát, má všechno dlouhé. :zed:

No tak holé nožky, ne?

Tady už cachtání proběhlo, teď jsem tu na skok převléct počúrané tričko a jdeme ještě na chvilku do bazénku, je to kachnička :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15887
20.5.11 17:29

TAk už zase spí, snad mu to aspoň chvilku vydrží…

Hlavně jsem vám holky chtěla poděkovat za rady…já jsem na mobil taky nafotila, jak ten náš prcek v těch čtvercovkách vypadá, tak to pak stáhnu a ukážu a vy mi řeknete, jak to mám hrozně na něm nabalené jo? :mrgreen:

A ještě jsem cosi chtěla…jo už vím…Peťko, prosím tě, tvoje malá má na noze nějaké větší znaménko nebo něco? Norik má totiž obrovské znaménko přes skoro celý zadeček a ještě kousek na záda :-? Budeme to muset hlídat a každý rok chodit na kožní na kontrolu, a taky samozřejmě neopalovat atd…ještě je to zhoršené tím, že mu to jde až dovnitř do zadku, takže tam se to tak trochu blbě kontroluje no…tak jsem se jen chtěla zeptat, jak je to u vás, jestli taky nějak musíte na kontroly atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.5.11 19:49

Šimon šaty nenosí :lol: dala jsem mu triko a tenké tepláčky, ty kvůli lození po trávě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
20.5.11 20:36

Tady je nakecano :mrgreen:
Lociko gratuluji k Norbikovi :kytka:
Achdarku to je pech, clovek by aspon chtel vedet zda treba nekoho presvedcil ci zaujal
Pastelko nemas nejake nove fotecky malicke?
Ja jeste malou v bazenku nemela…zatim tu nebyl takovej parak,abych simji tam troufla dat :nevim: ale ve vane to miluje a beda jak slysi tect vodu , jejda ta drzkuje..ja nevim po kom to dite je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
20.5.11 20:50

Brun: tak o jídlo se moje doktorka zajímá, ale vadí mi, že když příjdeme, že se nezeptá co už umí (jak umí pást koníčky, jestli se plazí, klečí…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.5.11 22:19
Brunifid píše:
PetkaK píše:
Mě více trápí ten hemangiom na noze, protože všechny ponožky jí končí pod ním :( - takže ho pořádně nemá krytý :-? - ale tak mamka snad už ušila takové tunely (10cm vysoké, z bavlny na gumičky), a to jí budu dávat na tu nohu.
A ono na to nesmí svítit sluníčko nebo v čem je problém?

Nemělo by.

Ikdyž si myslím že je to co doktor to názor, protože jsem si přečtla na netu pár článku kde psali že sluníčko nevadí, ale nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí