Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A zítra na grilovačku bereme bazén, a malá se bude čochtat - ale asi jí nechám tričko, protože na zahradě není jediný stín, takže tričko a klobouk mít bude a jinak budeme dělat striptýz. ![]()
Ono je tak hezky a vy sedíte doma u PC ![]()
Tak jsem dnes sundala výstavu. NIkd nic nevzal.
Ve středu jsme byla připravená v herně zodpovídat dotazy případných zájemců. Nikdo nepřišel. Celkem mně to nepřekvapuje.
achdarek to mě mrzí že nikdo nepřišel..se s tím člověk připravuje
ale taky mě to nepřekvapuje,u nás v MC byla přednáška jednou a prý tam bylo jen pár mamin a to už látkujících my to bohužel přošvihli ale řekla bych že se to už opakovat nebude ![]()
Brunifid píše:Flyingfrog píše:
body s krátkým rukávem mám,a le nemám co na to.A co bys na to ještě chtěla dávat?
Maja: Šaty bez rukávů bych klidně dala.
Trička malá včera uprasila čtyři, z toho dvě počúrala. Nechala jsem ji venku na dece jen v tričku s holou prdelkou. A právě jsem napustila bazének, co jí včera tatínek koupil, tak jsem na to zvědavá
No špatně jsem to napsala, nemám co jako kalhoty jí dát, má všechno dlouhé. ![]()
Bych nejraději kupovala hadry po sadách podle ročního období.
Tak jsem to teprve teď dočetla, celou dobu jsem kojila, přebalovala, kojila, přebalovala, prala a mezitím tu byla porodní asistentka…no a teď když chci něco napsat, tak se mi malý zas budí…no tak snad pak to dopíšu ![]()
Achdarek píše:
Ono je tak hezky a vy sedíte doma u PCTak jsem dnes sundala výstavu. NIkd nic nevzal.
Ve středu jsme byla připravená v herně zodpovídat dotazy případných zájemců. Nikdo nepřišel. Celkem mně to nepřekvapuje.
Achdárku nestraš!!! Já se na své první prezentace plín teprv chystám a toho se právě děsím - že nikdo nepřijde
.
PetkaK píše:
A zítra na grilovačku bereme bazén, a malá se bude čochtat - ale asi jí nechám tričko, protože na zahradě není jediný stín, takže tričko a klobouk mít bude a jinak budeme dělat striptýz.
Tiše závidím ![]()
PetkaK píše:
Mě více trápí ten hemangiom na noze, protože všechny ponožky jí končí pod ním- takže ho pořádně nemá krytý
- ale tak mamka snad už ušila takové tunely (10cm vysoké, z bavlny na gumičky), a to jí budu dávat na tu nohu.
A ono na to nesmí svítit sluníčko nebo v čem je problém?
Flyingfrog píše:
No špatně jsem to napsala, nemám co jako kalhoty jí dát, má všechno dlouhé.
No tak holé nožky, ne?
Tady už cachtání proběhlo, teď jsem tu na skok převléct počúrané tričko a jdeme ještě na chvilku do bazénku, je to kachnička ![]()
TAk už zase spí, snad mu to aspoň chvilku vydrží…
Hlavně jsem vám holky chtěla poděkovat za rady…já jsem na mobil taky nafotila, jak ten náš prcek v těch čtvercovkách vypadá, tak to pak stáhnu a ukážu a vy mi řeknete, jak to mám hrozně na něm nabalené jo? ![]()
A ještě jsem cosi chtěla…jo už vím…Peťko, prosím tě, tvoje malá má na noze nějaké větší znaménko nebo něco? Norik má totiž obrovské znaménko přes skoro celý zadeček a ještě kousek na záda
Budeme to muset hlídat a každý rok chodit na kožní na kontrolu, a taky samozřejmě neopalovat atd…ještě je to zhoršené tím, že mu to jde až dovnitř do zadku, takže tam se to tak trochu blbě kontroluje no…tak jsem se jen chtěla zeptat, jak je to u vás, jestli taky nějak musíte na kontroly atd…
Šimon šaty nenosí
dala jsem mu triko a tenké tepláčky, ty kvůli lození po trávě ![]()
Tady je nakecano ![]()
Lociko gratuluji k Norbikovi ![]()
Achdarku to je pech, clovek by aspon chtel vedet zda treba nekoho presvedcil ci zaujal
Pastelko nemas nejake nove fotecky malicke?
Ja jeste malou v bazenku nemela…zatim tu nebyl takovej parak,abych simji tam troufla dat
ale ve vane to miluje a beda jak slysi tect vodu , jejda ta drzkuje..ja nevim po kom to dite je ![]()
Brun: tak o jídlo se moje doktorka zajímá, ale vadí mi, že když příjdeme, že se nezeptá co už umí (jak umí pást koníčky, jestli se plazí, klečí…)
Brunifid píše:PetkaK píše:A ono na to nesmí svítit sluníčko nebo v čem je problém?
Mě více trápí ten hemangiom na noze, protože všechny ponožky jí končí pod ním- takže ho pořádně nemá krytý
- ale tak mamka snad už ušila takové tunely (10cm vysoké, z bavlny na gumičky), a to jí budu dávat na tu nohu.
Nemělo by.
Ikdyž si myslím že je to co doktor to názor, protože jsem si přečtla na netu pár článku kde psali že sluníčko nevadí, ale nevím. ![]()
Májo, já jsem malé už dala šatky bez rukávu - jednou sice s bodýčkem s krátkým rukávem, ale jednou na holé tělo. Ruce jsem namazala stejně jako obličej krémem na opalování - a stejně ležela v kočárku a když usne tak na boudu přidělám plínu a nesvítí na ní vůbec.
Mě více trápí ten hemangiom na noze, protože všechny ponožky jí končí pod ním
- takže ho pořádně nemá krytý