Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
19.5.11 21:04
asha píše:
Holky klidek. Tahle pani mi rekla, ze 6ti mesicni dite (plne kojeny) potrebuje prikrmy kvuli vlaknine :mrgreen: Jsem tam byla den po B. sestimesicninach a ujelo mi, ze jeste neprikrmuju…oci v sloup a prednaska :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A spousta dalsich perel, utikali jsme, jen se nam za patama kourilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mě jen štve, že běžní lidé, kteří s látkovkami (moderními) nemají zkušenosti, budou spíš „slyšet“ na názor rádobyodborníka.
Late efekty a potřebnou dobu follow-up asi paní „dr.“ nic neříkají.. Že hnusky prostě ještě nemohly prokázat svou neškodnost.. Grrrrrr. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.5.11 21:08

Tak jsem to zkoukla a :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Víc nic k tomu dodat nemůžu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
19.5.11 21:48

Prej komfort pro dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: ale celkově to bylo lepší než ta minulá reportáž.

K té doktorce: Sledovala jsem pořad tuším Věřte nevěřte a tam bylo, že by se novináři měli vyhnout zevšeobecňování… což je přesně to, co autorka té reportáže udělala: „Odborníci nejsou nadšení“ a zazní tam JEDEN! názor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
19.5.11 21:52

mne pripada, ze CT se snazilo o reportaz, ktera vyzdvihuje klady latkovych plen a pani dr. jim to pekne sepsula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.5.11 21:57
pomeranca píše:
Prej komfort pro dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pocitac: ale celkově to bylo lepší než ta minulá reportáž.K té doktorce: Sledovala jsem pořad tuším Věřte nevěřte a tam bylo, že by se novináři měli vyhnout zevšeobecňování… což je přesně to, co autorka té reportáže udělala: „Odborníci nejsou nadšení“ a zazní tam JEDEN! názor :zed:

Mám hroznou chuť do ČT napsat. A asi to udělám, až ráno. :mrgreen: Jestlipak má odbornice nějaké písemné vyjádření kolegů pediatrů, jaké plenky podporují?? Asi ne, že.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.5.11 21:59
Oskárek píše:
mne pripada, ze CT se snazilo o reportaz, ktera vyzdvihuje klady latkovych plen a pani dr. jim to pekne sepsula :roll:

No tak měly najít jinou… :nevim:

Jako pokud chtěly podpořit látkovky, měli tam negativní názor dát max od nějaké hnuskařky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.5.11 22:03

Novinky na Anavy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.5.11 22:04
pomeranca píše:

Pokochala jsem se a můžu jít spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
19.5.11 22:13

No jo holky, jenze tohle byla sefka vsech pediatru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A rodice jsou na pokraji uznani svepravnosti…

Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.5.11 22:15
PetkaK píše:
pomeranca píše:

Manžel říkal: Klidně se dívej, ale nemačkej na tlačítko „koupit“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
19.5.11 22:17
pomeranca píše:
PetkaK píše:
pomeranca píše:
Manžel říkal: Klidně se dívej, ale nemačkej na tlačítko „koupit“ :lol:
:pankac: To já raději ani neventiluju :) - už tak mi dojdou dvoje vlňáky příští týden :)
  • Citovat
  • Upravit
29730
19.5.11 22:18

Ja nakoukla po dlouhy dobe…a celkem rada jsem zjistila, ze fakt nic nepotrebujem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
19.5.11 22:27
asha píše:
Ja nakoukla po dlouhy dobe…a celkem rada jsem zjistila, ze fakt nic nepotrebujem :mrgreen:

Už končíš s plínkováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 22:31
pomeranca píše:
asha píše:
Ja nakoukla po dlouhy dobe…a celkem rada jsem zjistila, ze fakt nic nepotrebujem :mrgreen:
Už končíš s plínkováním?

Tak to ne, ale mame toho tak akorat. Takze jsem presedlala na siti a nakupuju latky…ale ne na pliny.

A ted zvladam uz tyden bridi v latkovkach a BEZ SEPARACKY. To je fakt narez! A fakt uz toho mam plny zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14120
20.5.11 07:54

A já nakoukla dneska ráno a hned objednávka, chlap nic neví a pak mě akorát zabije, chacha. :-)

Ale chystám se prodat jednu anavku, omrzela mě barva, tak snad to vezme jako kus za kus. :-) A obláček mi chyběl do sbírky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure