Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
asha píše:
Holky klidek. Tahle pani mi rekla, ze 6ti mesicni dite (plne kojeny) potrebuje prikrmy kvuli vlaknineJsem tam byla den po B. sestimesicninach a ujelo mi, ze jeste neprikrmuju…oci v sloup a prednaska
![]()
![]()
A spousta dalsich perel, utikali jsme, jen se nam za patama kourilo
![]()
![]()
Mě jen štve, že běžní lidé, kteří s látkovkami (moderními) nemají zkušenosti, budou spíš „slyšet“ na názor rádobyodborníka.
Late efekty a potřebnou dobu follow-up asi paní „dr.“ nic neříkají.. Že hnusky prostě ještě nemohly prokázat svou neškodnost.. Grrrrrr.
![]()
Prej komfort pro dítě
ale celkově to bylo lepší než ta minulá reportáž.
K té doktorce: Sledovala jsem pořad tuším Věřte nevěřte a tam bylo, že by se novináři měli vyhnout zevšeobecňování… což je přesně to, co autorka té reportáže udělala: „Odborníci nejsou nadšení“ a zazní tam JEDEN! názor ![]()
mne pripada, ze CT se snazilo o reportaz, ktera vyzdvihuje klady latkovych plen a pani dr. jim to pekne sepsula ![]()
pomeranca píše:
Prej komfort pro dítě![]()
![]()
![]()
ale celkově to bylo lepší než ta minulá reportáž.K té doktorce: Sledovala jsem pořad tuším Věřte nevěřte a tam bylo, že by se novináři měli vyhnout zevšeobecňování… což je přesně to, co autorka té reportáže udělala: „Odborníci nejsou nadšení“ a zazní tam JEDEN! názor
Mám hroznou chuť do ČT napsat. A asi to udělám, až ráno.
Jestlipak má odbornice nějaké písemné vyjádření kolegů pediatrů, jaké plenky podporují?? Asi ne, že.. ![]()
Oskárek píše:
mne pripada, ze CT se snazilo o reportaz, ktera vyzdvihuje klady latkovych plen a pani dr. jim to pekne sepsula
No tak měly najít jinou… ![]()
Jako pokud chtěly podpořit látkovky, měli tam negativní názor dát max od nějaké hnuskařky
pomeranca píše:
Novinky na Anavy
Pokochala jsem se a můžu jít spát ![]()
No jo holky, jenze tohle byla sefka vsech pediatru
![]()
A rodice jsou na pokraji uznani svepravnosti…
Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:24
PetkaK píše:pomeranca píše:Pokochala jsem se a můžu jít spát
Novinky na Anavy
Manžel říkal: Klidně se dívej, ale nemačkej na tlačítko „koupit“ ![]()
pomeranca píše:PetkaK píše:Manžel říkal: Klidně se dívej, ale nemačkej na tlačítko „koupit“pomeranca píše:Pokochala jsem se a můžu jít spát
Novinky na Anavy
Ja nakoukla po dlouhy dobe…a celkem rada jsem zjistila, ze fakt nic nepotrebujem ![]()
asha píše:
Ja nakoukla po dlouhy dobe…a celkem rada jsem zjistila, ze fakt nic nepotrebujem
Už končíš s plínkováním?
pomeranca píše:asha píše:Už končíš s plínkováním?
Ja nakoukla po dlouhy dobe…a celkem rada jsem zjistila, ze fakt nic nepotrebujem
Tak to ne, ale mame toho tak akorat. Takze jsem presedlala na siti a nakupuju latky…ale ne na pliny.
A ted zvladam uz tyden bridi v latkovkach a BEZ SEPARACKY. To je fakt narez! A fakt uz toho mam plny zuby.
A já nakoukla dneska ráno a hned objednávka, chlap nic neví a pak mě akorát zabije, chacha. ![]()
Ale chystám se prodat jednu anavku, omrzela mě barva, tak snad to vezme jako kus za kus.
A obláček mi chyběl do sbírky. ![]()