Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Tak jsem dnes dala POli na noc látkovku. Tak uvidím, jak bude spinkat. Dlouho teď měla jednorázovky, ale už se v noci přestala budit na mléko, takže plenka by měla stačit. S velkým zaujetím si te´d prohlíží vlňáčky ![]()
asha píše:
Holky a nevite, jak se jmenovala ta dr.?
Hana Cabrnochová
Muzete mi nekdo upresnit, kdy ten spot sel? nechce se mi na to cucet pul hodiny…
asha píše:
Muzete mi nekdo upresnit, kdy ten spot sel? nechce se mi na to cucet pul hodiny…
21minuta
zelazuzu píše:asha píše:Hana Cabrnochová
Holky a nevite, jak se jmenovala ta dr.?
Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:20
Uz se nedivim, ze mi nikdy nepochvalila pliny
Se tu fakt rezu
![]()
Asho
tak jsem si to dohledala:Hana Cabrnochová, předsedkyně sdružení praktických lékařů pro děti a dorost.
asha píše:
Je to tady http://www.ct24.cz/…rnim-kabate/
asha píše:zelazuzu píše:asha píše:Hana Cabrnochová
Holky a nevite, jak se jmenovala ta dr.?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooo to jsem tusila
![]()
![]()
![]()
![]()
To je nase ex. Ta se vyzna ve vsem.
![]()
![]()
![]()
![]()
Cože? Tak Ty ji znáš? A co je to zač? Nějaká můra co?
teeda, jaky komfort muze pro dite znamenat hnuska, kdyz je v ni matka necha i 7 hodin?
a pokud se nemylim, negativni vliv vyssi teploty na varlata chlapcu byl uz davno prokazan studii kalifornske univerzity, to si ta Dr mohla i prostudovat. kdyz vidim, jak objektivni jsou tyto zpravy, tak zacinam pochybovat o vsech ostatnich, co vysilaji
zelazuzu píše:asha píše:Cože? Tak Ty ji znáš? A co je to zač? Nějaká můra co?zelazuzu píše:asha píše:Hana Cabrnochová
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooo to jsem tusila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No jeeejeeeee…
Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:19
asha píše:zelazuzu píše:No jeeejeeeee… A navic ma dlouhy prsty, takze pstasha píše:Cože? Tak Ty ji znáš? A co je to zač? Nějaká můra co?zelazuzu píše:asha píše:Hana Cabrnochová
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooo to jsem tusila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ona je uplne normalne hloupa, akorat zastava vyznamny posty a jeji manzel teprve…)
zelazuzu píše:asha píše:Cože? Tak Ty ji znáš? A co je to zač? Nějaká můra co?zelazuzu píše:asha píše:Hana Cabrnochová
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joooo to jsem tusila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neznám ji osobně, ale nemám ráda takové ty všeobecně mediálně provařené dr. Všude je jich plno, ke všemu mají co říci..
A předsedy různých spolků ještě méně. Čím víc funkcí, tím méně času na normální medicínu. U většiny.. Bohužel.
Léčit se k profesorovi bych až na řídké výjimky nešla. ![]()
Radši se na to koukat nebudu. Ještě bych špatně spala.
![]()
Joo a ockovani nema zadny rizika, protoze jeji deti ockovany jsou a zadny nemelo problemy
![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:24