Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10170
19.5.11 20:42

Tak jsem dnes dala POli na noc látkovku. Tak uvidím, jak bude spinkat. Dlouho teď měla jednorázovky, ale už se v noci přestala budit na mléko, takže plenka by měla stačit. S velkým zaujetím si te´d prohlíží vlňáčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.5.11 20:43
asha píše:
Holky a nevite, jak se jmenovala ta dr.?

Hana Cabrnochová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 20:45

Muzete mi nekdo upresnit, kdy ten spot sel? nechce se mi na to cucet pul hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
asha píše:
Muzete mi nekdo upresnit, kdy ten spot sel? nechce se mi na to cucet pul hodiny…

21minuta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
zelazuzu píše:
asha píše:
Hana Cabrnochová
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Joooo to jsem tusila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 20:46

Uz se nedivim, ze mi nikdy nepochvalila pliny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Se tu fakt rezu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.5.11 20:50

Asho
tak jsem si to dohledala:Hana Cabrnochová, předsedkyně sdružení praktických lékařů pro děti a dorost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.5.11 20:51
asha píše:

Je to tady http://www.ct24.cz/…rnim-kabate/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.5.11 20:52
asha píše:
zelazuzu píše:
asha píše:
Hana Cabrnochová
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Joooo to jsem tusila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je nase ex. Ta se vyzna ve vsem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cože? Tak Ty ji znáš? A co je to zač? Nějaká můra co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
19.5.11 20:59

teeda, jaky komfort muze pro dite znamenat hnuska, kdyz je v ni matka necha i 7 hodin? :cert: :cert: :cert: :cert: a pokud se nemylim, negativni vliv vyssi teploty na varlata chlapcu byl uz davno prokazan studii kalifornske univerzity, to si ta Dr mohla i prostudovat. kdyz vidim, jak objektivni jsou tyto zpravy, tak zacinam pochybovat o vsech ostatnich, co vysilaji

• Citovat
  • Upravit
29730
19.5.11 21:00
zelazuzu píše:
asha píše:
zelazuzu píše:
asha píše:
Hana Cabrnochová
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Joooo to jsem tusila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je nase ex. Ta se vyzna ve vsem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jeeejeeeee…

Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
19.5.11 21:01
asha píše:
zelazuzu píše:
asha píše:
zelazuzu píše:
asha píše:
Hana Cabrnochová
No jeeejeeeee… A navic ma dlouhy prsty, takze pst :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ona je uplne normalne hloupa, akorat zastava vyznamny posty a jeji manzel teprve…)
:mrgreen: :mrgreen: to tak bývá, dej VOLOVI funkci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.5.11 21:01
zelazuzu píše:
asha píše:
zelazuzu píše:
asha píše:
Hana Cabrnochová

Neznám ji osobně, ale nemám ráda takové ty všeobecně mediálně provařené dr. Všude je jich plno, ke všemu mají co říci.. :nevim: A předsedy různých spolků ještě méně. Čím víc funkcí, tím méně času na normální medicínu. U většiny.. Bohužel.
Léčit se k profesorovi bych až na řídké výjimky nešla. 8-)
Radši se na to koukat nebudu. Ještě bych špatně spala. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 21:02

Holky klidek. :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.11 21:03

Joo a ockovani nema zadny rizika, protoze jeji deti ockovany jsou a zadny nemelo problemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.02.14 v 00:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí