Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
17.5.11 21:34
janisska píše:
asha píše:
janisska píše:
Zdravím zkušené látkařky!! :mavam: Měla bych dotaz-je možné, že Anavy AIO na patentky mi protékají a na sucháče ne? Nemluvim o protékání kolem nožek-to jsem špatně zapla(moc mi to nejde), ale na přední straně jak má malej pindíka, tak čůrání měl až na bodyčku… :nevim: Spraví se to častějším praním? Nebo tam mám na novoše narvat i tu druhou vkladačku? :think: Moc děkuju za rady, pro Ivušku přidávám foto modela :wink:
Ahoj! Nevim, jestli to neni nahoda, ale vidim, ze ma tu spodni vrstvu vytazenou ven. Ta spodni latka by nemela vycuhovat, pak tahne vlhko ven. A taky zalezi, jak mas poskladanou vkladacku.
No mokro měl na té hnědé části mezi nožkama, pod tím barevným zapínáním…a měla jsem tam jen tu krátkou vkladačku, jak radila autorka…zatím teda bojuju a zkoušim :lol: Ještě by mě zajímalo, jestli ty špinavé plenky namočíte, potřete žlučovým mýdlem a hodíte do koše nebo jen potřete žlučovým? Bojim se, aby mi nezatuchly, když budou 2 dny mokré plíny v plastovém koši? :nevim:

tyhle ozdobné nemám, tak nevím. asi to táhne ta bavlna navrchu, ne?
jinak já vždy splachuju bobana sprchou (takže se plína namočí) a pak potřu žlučákem. peru až po třech dnech, ale někdy i po jednom dni. a smrad z kýble s plínama je skoro stejný. takže neboj, nezatuchnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.5.11 21:35

Zuzi paráda!! Jsi moc šikovná!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 21:37
zuzanecka81 píše:
janisska píše:
asha píše:
janisska píše:
Zdravím zkušené látkařky!! :mavam: Měla bych dotaz-je možné, že Anavy AIO na patentky mi protékají a na sucháče ne? Nemluvim o protékání kolem nožek-to jsem špatně zapla(moc mi to nejde), ale na přední straně jak má malej pindíka, tak čůrání měl až na bodyčku… :nevim: Spraví se to častějším praním? Nebo tam mám na novoše narvat i tu druhou vkladačku? :think: Moc děkuju za rady, pro Ivušku přidávám foto modela :wink:
Ahoj! Nevim, jestli to neni nahoda, ale vidim, ze ma tu spodni vrstvu vytazenou ven. Ta spodni latka by nemela vycuhovat, pak tahne vlhko ven. A taky zalezi, jak mas poskladanou vkladacku.
No mokro měl na té hnědé části mezi nožkama, pod tím barevným zapínáním…a měla jsem tam jen tu krátkou vkladačku, jak radila autorka…zatím teda bojuju a zkoušim :lol: Ještě by mě zajímalo, jestli ty špinavé plenky namočíte, potřete žlučovým mýdlem a hodíte do koše nebo jen potřete žlučovým? Bojim se, aby mi nezatuchly, když budou 2 dny mokré plíny v plastovém koši? :nevim:
tyhle ozdobné nemám, tak nevím. asi to táhne ta bavlna navrchu, ne?
jinak já vždy splachuju bobana sprchou (takže se plína namočí) a pak potřu žlučákem. peru až po třech dnech, ale někdy i po jednom dni. a smrad z kýble s plínama je skoro stejný. takže neboj, nezatuchnou

Ozdobny mam a nedelaji mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 21:37
zuzanecka81 píše:
modelka v mnou vyrobené plíně
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.5.11 21:39

Zuzanečko - SUper :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.11 21:43

Janissko ty si dala diteti plenu jen z kratkou vkladackou? Tak to se nedivim,ze se procural :mrgreen: mozna to jen blbe chapu,ale urcite bych dala tu dlouhou a ne kratkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.11 21:46

A spinavou plenu pocuranou jen dam do kyble s plenama a spinavou pokadenou oplachnu od bobku a fleky potru zlucakem,pak strcim do kose s plenama do ktereho cca v pulce plnosti kapnu par kapek tea tree olejicku…pak nesmrdi a netuchne nic :nevim: peru po dvou dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.11 21:47

Zuzanecko pekne :palec: tenhle vzor mam taky, je moc pekny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
17.5.11 21:53
janisska píše:

Fešák!

Kolikrát ty vkládačky byly prané? Potřebují cca 5 praní, aby byly pořádně savé, zvlášť pokud dáváš jen samotnou krátkou. Je taky možné, že mu ta krátká absorbcí nebude stačit, pokud hodně čůrá. Jinak kolem nožek pozor na to, aby ta světlá vnitřní vrstva nikde nečouhala, musí se to rolovat směrem dovnitř.

Jinak s usínáním, neporadím, Ondru položím a spí, nikdy to nebylo jinak… ale zas se mi budí v noci a většinou cca od půlnoci ho mám u sebe v posteli. To mi ale nevadí, jsem na to zvyklá a vyspím se dobře. Klárka jednu dobu problémy dělala, ale už si nepamatuju v jakém věku. Teď ji uspává manžel, průměrně to trvá tak 15 minut než zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.5.11 22:43
zuzanecka81 píše:

Zuzi ta je krásná :palec: :palec: :palec:

Janissku jedna krátká vkládačka je na 100% málo a hlavně jak už holky psaly, je potřeba aby ta látka byla zastrčená uvnitř. A taky řádně aspoň 10× vypraná jádra. Mě taky plína protékala..nám kolem nožiček. Teď už mi to neudělalo dlouho, takže soudím, že už jsou jádra dobře opraná :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
18.5.11 08:20
zuzanecka81 píše:

zuzko ty uz taky sijes?? 8-o :lol:
ale ta se ti teda povedla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.5.11 09:44

Zuzko: Jsi machr, plína je krásná. :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
18.5.11 09:46

Moc děkuju holky, vše napravím :mrgreen: Je fakt, že čůrá hodně, takže dám dlouhou a uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
18.5.11 15:07

Holky, koukejte, jaké budu mít kalhoty pro holku od Kisy. :-) :-)
Plíny mě tak nezaujaly, tak jsem si nechala ušít kalhoty. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
18.5.11 15:08
Flyingfrog píše:
Holky, koukejte, jaké budu mít kalhoty pro holku od Kisy. :-) :-)
Plíny mě tak nezaujaly, tak jsem si nechala ušít kalhoty. :-)

Pěkný, taky jsem o nějakých přemýšlela, ale malá má tolik hader, že až z nich vyroste tak jí něco koupím :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí