Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
17.5.11 12:24

Zuzi ještě jsem zapomněla napsat, že zavinuju. Vždycky ji dám do spacího pytle a stáhnu zavinovačkou (jen ty boky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
17.5.11 13:10

My máme neměnný rituál , jako Asha cca od 3 měsíců. Mě teď začíná děsit odebrání dudlíku. V létě po dovolené se na to chystám . To bude průůůůs..r , K. je na něm závislá. Počítám tak 2-3 prořvané večery …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 13:14
Ráďa69 píše:
My máme neměnný rituál , jako Asha cca od 3 měsíců. Mě teď začíná děsit odebrání dudlíku. V létě po dovolené se na to chystám . To bude průůůůs..r , K. je na něm závislá. Počítám tak 2-3 prořvané večery …

A uz spi ve svy posteli? U Tyny to probehlo naprosto hladce, mela dudlik na spani do dvou a ctvrt, pak se presunula k brachovi do pokoje, na dudlik se „zapomelo“ a ona byla v takovy euforii, ze zapomela taky :mrgreen: Kdyz na to prisla druhy den, uplne stacilo ji rict, ze uz je velka holka ve velky posteli :lol:

B. ho nema od 9ti mesicu, nedavno ho nasel a ted si obcas poduda, ale spis z toho ma srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
17.5.11 13:19

Spí v postýlce v ložnici , měnit to zatí nemíním , svůj pokoj nepotřebuje a radši klukům zachovám soukromí. Ono to nějak dopadne, nejstarší odložil dudlík sám v 15 měsících , prostřednímu jsem ho sebrala taky tak nějak kolem druhého roku , neřval , ale zavařili jsme si na večerní uspávání . Tomu bych se ráda vyhnula.
Byli jsme už kolem 5 měsíců bez něj (K. byla na operaci a měla rozmasakrovanou pusu, takže ho měsíc nesměla) a já blbka jí ho pak dala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 13:26

Tak ja litovala, ze ho B. nemel, kdyz zacly rust zuby v 11ti mesicich. To bylo dost peklo. A proc ji ho chces brat uz ted?
Ja teda dudliky moc nemusim, u tech vetsich deti, co chodi a maji dudlik furt v puse. Ale na spani mi to bylo celkem fuk. Mates ho zahodil v 11ti, takze jen Tyna ho mela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
17.5.11 13:34

No já právě taky nesnáším velké děti s dudlíkem v puse . Má ho sice na spaní , přes den vyjimečně , ale ráda bych aby byla kolem toho druhého roku bez něj.
Alternativa je ještě pak na Mikuláše, že ho odnese čert :think: …ale tyhle divadla taky moc nemusím. Myslím ,že to v létě vyřešíme domluvou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 13:38
Ráďa69 píše:
No já právě taky nesnáším velké děti s dudlíkem v puse . Má ho sice na spaní , přes den vyjimečně , ale ráda bych aby byla kolem toho druhého roku bez něj.
Alternativa je ještě pak na Mikuláše, že ho odnese čert :think: …ale tyhle divadla taky moc nemusím. Myslím ,že to v létě vyřešíme domluvou :mrgreen:

Tak to drzim palce…ja si jen predstavim, jak Benovi neco domlouvam a padam smichy :mrgreen: Ja mu budu domlouvat nocnik :mrgreen: Uvidime, kdo bude uspesnejsi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
17.5.11 13:45

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ten já taky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.5.11 16:35

Zdravím zkušené látkařky!! :mavam: Měla bych dotaz-je možné, že Anavy AIO na patentky mi protékají a na sucháče ne? Nemluvim o protékání kolem nožek-to jsem špatně zapla(moc mi to nejde), ale na přední straně jak má malej pindíka, tak čůrání měl až na bodyčku… :nevim: Spraví se to častějším praním? Nebo tam mám na novoše narvat i tu druhou vkladačku? :think: Moc děkuju za rady, pro Ivušku přidávám foto modela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.5.11 16:36

A ještě jedna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.5.11 17:10

Holky tak ja mam nastesti usinani uplne v pohode cca od 3 mesicu - malou polozim,dam dudlik,mu hlacka a ona bud usne a nebo huci…obcas se stane,ze tam musim jeste jit a polozit ji,ale vetsinou je hned tuha......my teda ale mame od malicka rezim- kolem 18 kouoani,pak mliko a pak spanek…takze pokjd ted pretahnu sestou tak je mala protivna a chce jit spat. Nekdy kdyz to pretahnu moc,tak mala rve a vzteka se..a to uz vidim ze je pretazena.
Zuzko jak to mate s nocnim usinanim odmalicka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 17:26
janisska píše:
Zdravím zkušené látkařky!! :mavam: Měla bych dotaz-je možné, že Anavy AIO na patentky mi protékají a na sucháče ne? Nemluvim o protékání kolem nožek-to jsem špatně zapla(moc mi to nejde), ale na přední straně jak má malej pindíka, tak čůrání měl až na bodyčku… :nevim: Spraví se to častějším praním? Nebo tam mám na novoše narvat i tu druhou vkladačku? :think: Moc děkuju za rady, pro Ivušku přidávám foto modela :wink:

Ahoj! Nevim, jestli to neni nahoda, ale vidim, ze ma tu spodni vrstvu vytazenou ven. Ta spodni latka by nemela vycuhovat, pak tahne vlhko ven. A taky zalezi, jak mas poskladanou vkladacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
17.5.11 18:35

U nás je rituál koupání, jídlo a pak jde chrnět, ale stejně sama neusne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
17.5.11 21:07
asha píše:
janisska píše:
Zdravím zkušené látkařky!! :mavam: Měla bych dotaz-je možné, že Anavy AIO na patentky mi protékají a na sucháče ne? Nemluvim o protékání kolem nožek-to jsem špatně zapla(moc mi to nejde), ale na přední straně jak má malej pindíka, tak čůrání měl až na bodyčku… :nevim: Spraví se to častějším praním? Nebo tam mám na novoše narvat i tu druhou vkladačku? :think: Moc děkuju za rady, pro Ivušku přidávám foto modela :wink:
Ahoj! Nevim, jestli to neni nahoda, ale vidim, ze ma tu spodni vrstvu vytazenou ven. Ta spodni latka by nemela vycuhovat, pak tahne vlhko ven. A taky zalezi, jak mas poskladanou vkladacku.

No mokro měl na té hnědé části mezi nožkama, pod tím barevným zapínáním…a měla jsem tam jen tu krátkou vkladačku, jak radila autorka…zatím teda bojuju a zkoušim :lol: Ještě by mě zajímalo, jestli ty špinavé plenky namočíte, potřete žlučovým mýdlem a hodíte do koše nebo jen potřete žlučovým? Bojim se, aby mi nezatuchly, když budou 2 dny mokré plíny v plastovém koši? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.5.11 21:31

modelka v mnou vyrobené plíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat