Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
17.5.11 07:00

ahoj!
holky, jak uspáváte dítě? u nás se večer usíná totálním hysterickým řevem, při kterém zalíhají uši. :-( a vydrží ječet fakt dlouho. rudá, ani nadechnout se nemůže… absolutně netuším, co s ní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.5.11 07:35

zuzko nase stepka ted pro zmenu nechce usinat sama, tkz dokud nevytuhne totalne tak musim lezet u ni, a tak cca za hodku, nekdy hodku a pul se probudi s hysterakem, kolikrat nejde utisit jedine u prsa… taky nevim co s tim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.5.11 07:36

a jeste si me minulej tejden rozmazlila, spala do 9, parkrat jsem vstavala driv jak ona a od vikendu vstava na 6 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.5.11 07:51

Zuzi mi dáme malou do postýlky, dáme křížek, zhasneme a jdeme pryč. Ale malá chodí spát tak kolem půl deváté a do postýlky ji dávám v polospánku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.5.11 08:21

Ja davam do postylky a odejdu. Delam to zhruba od tri mesicu, do ty doby byl s nama v obyvaku do pulnoci. Nejvic jsem si to vyzrala s Matysem, to jsme uspavali a pak tam na stridacku chodili. S dalsima detma uz to dost dobre neslo :lol:
Jen mam teda pocit, ze se B. bude dost tezko vzdavat toho prsa pred spanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.5.11 08:43

tak to jste mi moc nepomohli. nela si začne šůrovat oči a tahat se za ucho - znak, že je ospalá. dám do postýlky. chvíli jen tak leží a kouká. pak začne kňourat a přetáčet se na břicho. a pak víc a víc řve, až je úplně nepříčetná :nevim: a jestli je sama, nebo u ní někdo je je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.5.11 08:46
zuzanecka81 píše:
tak to jste mi moc nepomohli. nela si začne šůrovat oči a tahat se za ucho - znak, že je ospalá. dám do postýlky. chvíli jen tak leží a kouká. pak začne kňourat a přetáčet se na břicho. a pak víc a víc řve, až je úplně nepříčetná :nevim: a jestli je sama, nebo u ní někdo je je fuk.

Tak my uspáváme a spí s náma ještě pořád v posteli.
Ale taky mě to občas točí, když nechce zabrat a dělá si z maminky prolízačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.5.11 08:58
zuzanecka81 píše:
tak to jste mi moc nepomohli. nela si začne šůrovat oči a tahat se za ucho - znak, že je ospalá. dám do postýlky. chvíli jen tak leží a kouká. pak začne kňourat a přetáčet se na břicho. a pak víc a víc řve, až je úplně nepříčetná :nevim: a jestli je sama, nebo u ní někdo je je fuk.

tak mě jedině napadá, že by to mohla dělat z přetažení. Nám se občas stane, že Marečka dáme do postýlky, já se k němu nakloním, aby věděl, že tam s ním jsem a tak usne a já pak odejdu. Když se nám tohle někdy nedaří, že jako nemůže zabrat, tak ho mezitím vždycky ponosím a zkouším ho do té postýlky pořád vracet. A právě někdy na rukou už pak spustí hysterák a to je u nás, že už se mu chce jako hodně spát a že my ho nenecháme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.5.11 09:15

No, já obě děti cca do 8 měsíců uspávala chování a houpáním na miči. Kolem toho 8 měsíce jsem je začali ukládat do postýlky a oba se velmi rychle naučili usínat sami. Takže neporadím. Jne jsme teda měli od začátku vytovřený rituál, který postupně upravoval.

Včera dorazila plenka z Fleru od Aleeczech. Je prostě jiná. NEjsem nadšená,a le ani zklamaná. blbý je, že nejse vyfotit na Polince. :zed: Přijde mi, že je pěkně ušitá, je dost velká. JE krásně měkoučká. ALe je fakt tenká, je to vrstva úpletu a aksamitu. Ale vkládačky jsou pěkné, takže savost bude střední. Líbí se mi, že tím, jak je tenká, tak netvoří žádný pbjem na bocích a bříšku. Jen teda jsou potřeba svrchňáky na patentky. Natahovací nefungují, to se mi to celé rozpadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.5.11 09:25

Nám se spaní pokazilo asi před 14 dny - normálně jsme jí dali do postýlky, rozsvítili hračku, zavřeli dveře a usnula do minuty.

Teď s ní musím tak hodinu ležet u nás v posteli než nevytuhne. A včera třeba jsme takhle leželi já jí položila zpět do postýlky a ona si klidně ještě půl hodiny pochodovala než usnula. Samozřejmě s šíleným řevem (ale od včera má taky plnou pusinku i krk aftů :-? - takže to bylo možná i tím). Dávala jsem na to homeopatika celý den, k večeru se zdálo že je to pryč a teď ráno to vypadá úplně stejně jako včera před léčbou :-?

• Citovat
  • Upravit
29730
17.5.11 09:36
petka.konecna píše:
Nám se spaní pokazilo asi před 14 dny - normálně jsme jí dali do postýlky, rozsvítili hračku, zavřeli dveře a usnula do minuty.Teď s ní musím tak hodinu ležet u nás v posteli než nevytuhne. A včera třeba jsme takhle leželi já jí položila zpět do postýlky a ona si klidně ještě půl hodiny pochodovala než usnula. Samozřejmě s šíleným řevem (ale od včera má taky plnou pusinku i krk aftů :-? - takže to bylo možná i tím). Dávala jsem na to homeopatika celý den, k večeru se zdálo že je to pryč a teď ráno to vypadá úplně stejně jako včera před léčbou :-?

Peti, to se klidne stat muze, davej ty homeo porad. Nekdy dojde pred vylecenim ke zhorseni… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.5.11 09:41
asha píše:
petka.konecna píše:
Nám se spaní pokazilo asi před 14 dny - normálně jsme jí dali do postýlky, rozsvítili hračku, zavřeli dveře a usnula do minuty.Teď s ní musím tak hodinu ležet u nás v posteli než nevytuhne. A včera třeba jsme takhle leželi já jí položila zpět do postýlky a ona si klidně ještě půl hodiny pochodovala než usnula. Samozřejmě s šíleným řevem (ale od včera má taky plnou pusinku i krk aftů :-? - takže to bylo možná i tím). Dávala jsem na to homeopatika celý den, k večeru se zdálo že je to pryč a teď ráno to vypadá úplně stejně jako včera před léčbou :-?
Peti, to se klidne stat muze, davej ty homeo porad. Nekdy dojde pred vylecenim ke zhorseni… :hug:

Dr mi říkala i 5 dní :( - akorát teď nás čeká čistící akce - všechny hračky a prostě všechno vydezinfikovat :( to bude akce :)

• Citovat
  • Upravit
29730
17.5.11 09:43
petka.konecna píše:
asha píše:
petka.konecna píše:
Peti, to se klidne stat muze, davej ty homeo porad. Nekdy dojde pred vylecenim ke zhorseni… :hug:
Dr mi říkala i 5 dní :( - akorát teď nás čeká čistící akce - všechny hračky a prostě všechno vydezinfikovat :( to bude akce :)

Panejo :roll: To ti teda nezavidim. Ja se desim vsi, protoze si nedovedu predstavit, jak uplne vsechno peru 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.5.11 10:03
asha píše:Panejo :roll: To ti teda nezavidim. Ja se desim vsi, protoze si nedovedu predstavit, jak uplne vsechno peru 8-o

Tak já asi všechno čistit nebudu, třeba malá má na zemi plyšáky ale nehraje si s nima. Ona si hraje většinou s plastovými nebo dřevěnými štěrkadli a takovými. A to asi hodím do vany s vodou a octem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14112
17.5.11 11:04

Zuzko: Stela takhle usínala do Silvestra. Mně to způsobovalo křeče v břiše až. Pak jsme vychytali režim no.
Teď usíná tak, že ji dáme do postýlky, hračku, jeden z nás je tam s ní dokud neusne. Přes den ji dám do postýlky, vzpomenu si na něco na sporáku, letím jak šílená, přiběhnu nahoru a dítě spí. Večer tohle nezabírá.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí