Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
15.5.11 18:09

Ted jsem byla u babičky… a ona se přiznala, že má bércák přes půl nohy :zed: no taky to mohla říct dřív. A že jí z toho teče, má věčně mokré ponožky kalhoty i papuče :-( No tak honem vymýšlím, co na to. Nemáte někdo s bércákem zkušenosti, co se na to dává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.5.11 18:23
pomeranca píše:
Ted jsem byla u babičky… a ona se přiznala, že má bércák přes půl nohy :zed: no taky to mohla říct dřív. A že jí z toho teče, má věčně mokré ponožky kalhoty i papuče :-( No tak honem vymýšlím, co na to. Nemáte někdo s bércákem zkušenosti, co se na to dává :nevim:

konopnou mast. Mám doma vyráběnou od jedné maminy z diskuse a je tam použití i na bércové vředy, ovšem nevím jak často to mazat apod. Můžu se jí zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.5.11 18:25
mehlo píše:
pomeranca píše:
Ted jsem byla u babičky… a ona se přiznala, že má bércák přes půl nohy :zed: no taky to mohla říct dřív. A že jí z toho teče, má věčně mokré ponožky kalhoty i papuče :-( No tak honem vymýšlím, co na to. Nemáte někdo s bércákem zkušenosti, co se na to dává :nevim:
konopnou mast. Mám doma vyráběnou od jedné maminy z diskuse a je tam použití i na bércové vředy, ovšem nevím jak často to mazat apod. Můžu se jí zeptat.

knopnou mast bych mohla sehnat… :palec: Mě trochu láká to moderní mokré hojení, ale tohle by se mi líbilo tkay. Ještě musím vzmzslet, jak se to čistí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.5.11 18:32
tinpet píše:
Ahojky, mám na vás prosbu. Vím, že už jste tu odpovídaly milionkrát, ale nemám sílu se tím vším prokousávat :-D Nadchla mne představa látkování - mám 13 měsíční dceru, má 9 kilo. Jenomže se v tom úplně ztrácím. Chtěla bych to vyzkoušet, ale zároveň do toho nevrazit x stovek.. Poradíte? Líbí se mi ty látkové kalhotky s potisky, na ty asi patří ještě svrchní kalhoty? Nejsou nějaké, na které už se svrchní nedávají? Do těch kalhotek se musí vložit i klasická plínka? K čemu jsou dobré vy „vložky“? Pokud bych to chtěla jen zkusit, co konkrétně si mám pořídit? Zkusila bych asi nejdřív z druhý ruky… Poradíte? Potřebuju návod pro blondýnu :-D kup tohle, tohle a tohle :-) díky moc

kalhotky s potisky potřebují svrchňáky, pokud nejde o pleny vše v jednom.

Dle mého je varianta kalhotky plus svrchňáky ta nejlepší :palec: ale to tě vyjde spíš na pár tisíc, než na pár set. V látkovkách celkem platí, že cena odpovídá kvalitě. Osobně doporučuju anavy a NEdoporučuju babylucy.

do kalhotek nemusíš dávat klasickou plínku, lepší jsou tzv vkládačky (vložky)

pokud to chceš jen zkusit a nevadí ti skládání plínek, tak si kup svrchňáky (imse, thisties) separačky (popolini) a snappi sponku.

z druhé ruky klidně zkus, ale vyhni se značce sketch.

A klidně se ptej dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14109
15.5.11 18:59

Ahoj holky, zdravím po víkendu kousek od Prahy. Táhla jsem s sebou jednu celou tašku plín. :pankac: A pohoda paráda. Jen bych asi fakt potřebovala větší pytel jak to L od PopIn. :-)

A předem se omlouvám, že nedočítám. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
15.5.11 19:04

Ahojky,
tak ja se vratila z vikendu v decine, skoda ze jsem to letos nevychytala, ale na pristi rok jsem domluvena, nam zase zacly mestke slavnosti a jsou tam ruzny adrenalinove akce, tak na priste jsem domluvena ze se svezu z pastyraku pres labe na zamek :dance: to bude zuzo…

jsem zvedava jestli achdarkovi zustanou vsechny plenky :-D

asho super ze zacinas odplenkovavat, budete mit na to akorat pocasi od pristiho vikendu, ja jsem zvedava kdy se to uskutecni u nas… rikam si tam do roka a pul ze bych rada tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14109
15.5.11 19:15

Tak jsem dočetla a koukala jsem, že se řeší kaše a lepek. Já to mám jednoduché, kaši dělám Sinlac pro alergiky. :-) Mně chutná, Stele tak nějak sice chutná, ale moc jí nesní. :-)

A teda pošlete někdo průjem, už dva dny nekadila. :-) Ale teda až zítra po 10h, aby mi neprůjmila při plavání. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.11 19:23
Flyingfrog píše:
Tak jsem dočetla a koukala jsem, že se řeší kaše a lepek. Já to mám jednoduché, kaši dělám Sinlac pro alergiky. :-) Mně chutná, Stele tak nějak sice chutná, ale moc jí nesní. :-)A teda pošlete někdo průjem, už dva dny nekadila. :-) Ale teda až zítra po 10h, aby mi neprůjmila při plavání. :mrgreen:

Sinlac mně taky moc chutnal. Ňam.

ASho, taky u Poli pozoruju delší intervaly mezi čůráním, docela často má suchou plenku a sama si sedá na nočník. Asi to zkusím na začátku července nějka důsledněji, manžel bude s TObíkam 4 dny na vandru a pak hned bude Tovík na příměstském táboře. Takže budu mít na Poli víc času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.11 19:33

Aha, tak už lozím :-) chápu to dobře, že bych dala tu separačku, plenku a na to ty svrchní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
15.5.11 19:43
tinpet píše:
Ahojky, mám na vás prosbu. Vím, že už jste tu odpovídaly milionkrát, ale nemám sílu se tím vším prokousávat :-D Nadchla mne představa látkování - mám 13 měsíční dceru, má 9 kilo. Jenomže se v tom úplně ztrácím. Chtěla bych to vyzkoušet, ale zároveň do toho nevrazit x stovek.. Poradíte? Líbí se mi ty látkové kalhotky s potisky, na ty asi patří ještě svrchní kalhoty? Nejsou nějaké, na které už se svrchní nedávají? Do těch kalhotek se musí vložit i klasická plínka? K čemu jsou dobré vy „vložky“? Pokud bych to chtěla jen zkusit, co konkrétně si mám pořídit? Zkusila bych asi nejdřív z druhý ruky… Poradíte? Potřebuju návod pro blondýnu :-D kup tohle, tohle a tohle :-) díky moc

Ono se musí chvilku zkoušet, než přijdeš na to co to vyhovuje.
Existuje i půjčovna plenek

koukni se na odkazy v mém podpisu. JEndka tam mám recenze plenek. A pak svou výbavičku. Doma většinou používám čč na rovno do flesových svrchňáčků nebo kalhotové plenky do vlňáčků, na ven kapsové plenky. Některé jsou taky hezké obrázkové.

Klidně se ptej dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.11 19:46

Jste zlatý :-) teď jsem ještě našla od Imse plenka 2v1 Aio… to je copak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.5.11 20:41

Achdárek: přesně to jsem ji hledala (půjčovnu) jsi mě předběhla, než jsem našla nějaký odkaz. Já našla např. http://ditevsatku.cz/…ovna-plenek/
Plena AIO nebo 2v1, SIO, kapsové pleny (to jsou pleny, kde už nepotřebuješ svrchní kalhotky) nepropustná vrstva je již integrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.11 20:47

Našla jsem kapsovou plenu Lollipop, k těm jsou ještě i dvě tvarované fleesové pleny… a cenově kolem 300… což mi přijde taky dobrý.. a nebo pak ty svrchní kaťátka, do nich plínku a na to ten papírek… stejně v tom mám chaoz :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
15.5.11 20:54

a pro velký úspěch ještě jeden dotaz - když se malá počůrá, tak peru u těch vše v jednom jenom ty „vložky“, nebo pročůrá i ty kalhotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
15.5.11 20:59
tinpet píše:
a pro velký úspěch ještě jeden dotaz - když se malá počůrá, tak peru u těch vše v jednom jenom ty „vložky“, nebo pročůrá i ty kalhotky?

Asi jak u kterých.

Já mám zkušenosti s AIO PopIn a u nich jsem prala jen ty vložky a ty kalhotky jsem používala i na klasické čtvercové plíny jako svrchní kalhotky. Po týdnu jsem je vyprala.

Třeba Anavy peru vždycky - ty mám počůrané dost i ty svrchní kalhotky.

Mommy´s Touch taky peru i s těmi kalhotkami - protože tam je ta vložka našitá a nejde odepnout.

S jinými nemám zkušenost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure